Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε

Ζαχάρη σε τι συμφέρει να κάνω την αγορά ; Σε ευρώ ή σε δολάρια;

Στο Acer αναφέρεται, που είναι value for money για τα χαρακτηριστικά που έχει

$$

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ενημερωτικό δελτίο: οποίος το πάρει άμεσα bios  update. Έρχεται με παλιό bios  και αν προσθέσεις μνήμη ραμ  σβήνει στο ξεκαρφωτο... Με το που του κανείς update δουλεύει ρολόι 

Αν δε θέλεις να προσθέσεις επιπλέον μνήμη RAM αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Το Acer εννοώ! Σήμερα έχει ακόμα φθηνότερα!

355€ Ε? 30€ φθηνότερα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ενημερωτικό δελτίο: οποίος το πάρει άμεσα bios  update. Έρχεται με παλιό bios  και αν προσθέσεις μνήμη ραμ  σβήνει στο ξεκαρφωτο... Με το που του κανείς update δουλεύει ρολόι

Το πρώτο που κάνεις αμέσως σε οποιοδήποτε καινούριο laptop είναι η αναβάθμιση του BIOS!!!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Το Acer εννοώ!

Amico mio μια ερώτηση και απο εμένα, πιο πολύ τη γνώμη σου θα ήθελα γιατί κάπου έχασα την μπάλα με τόσες προτάσεις. Ποιό θα μου πρότεινες, αυτό του θέματος ή το παρακάτω; (Απο το ελληνικό κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα τιμολογίου - απαλλαγής φπα, οπότε βγαίνουν σχεδόν στα ίδια χρήματα).

https://www.mgmanager.gr/notebooks/74542-acer-travelmate-p2-tmp2510-g2-m-52yb-i5-8250u156-fhd4gb256gb-ssddvd-rwwebcamwin10-pro-edu-black.html?utm_source=sendinblue&utm_campaign=MG_MANAGER_BLACK_FRIDAY_WEEK______LAPTOPS!&utm_medium=email

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Το πρώτο που κάνεις αμέσως σε οποιοδήποτε καινούριο laptop είναι η αναβάθμιση του BIOS!!!

Γενικα υπαρχει καποιος οδηγος στο φορουμ για τετοιου ειδους αλλα και διαφορα αλλα "tricks" που πρεπει να κανεις σε καινουρια λαπτοπ/pc για να παρεις το μεγιστο απο αυτα?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε

Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί το παρήγγειλα με έξτρα μνήμη και τη κούμπωσα day1

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί το παρήγγειλα με έξτρα μνήμη και τη κούμπωσα day1

Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.... Η διαδικασία αναβάθμισης BIOS είναι δύσκολη ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, PhoenixV23 είπε

Amico mio μια ερώτηση και απο εμένα, πιο πολύ τη γνώμη σου θα ήθελα γιατί κάπου έχασα την μπάλα με τόσες προτάσεις. Ποιό θα μου πρότεινες, αυτό του θέματος ή το παρακάτω; (Απο το ελληνικό κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα τιμολογίου - απαλλαγής φπα, οπότε βγαίνουν σχεδόν στα ίδια χρήματα).

https://www.mgmanager.gr/notebooks/74542-acer-travelmate-p2-tmp2510-g2-m-52yb-i5-8250u156-fhd4gb256gb-ssddvd-rwwebcamwin10-pro-edu-black.html?utm_source=sendinblue&utm_campaign=MG_MANAGER_BLACK_FRIDAY_WEEK______LAPTOPS!&utm_medium=email

29 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε

3 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε

Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.... Η διαδικασία αναβάθμισης BIOS είναι δύσκολη ;

Oχι, όλα ΟΚ...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να προχωρήσω και εγώ στην αγορα του Acer apo Phoenix.
Πιστεύεται οτι είναι καλή αγορά για laptop έως 500€?
Θα είναι πρόβλημα τα 1.6 ghz?

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε

1 λεπτό διαρκεί.. exe αρχείο είναι, διπλό κλικ κανείς, επανεκκινήσει μόνο του και είσαι έτοιμος

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, geormitk είπε

Σκέφτομαι να προχωρήσω και εγώ στην αγορα του Acer apo Phoenix.
Πιστεύεται οτι είναι καλή αγορά για laptop έως 500€?
Θα είναι πρόβλημα τα 1.6 ghz?

Ευχαριστώ.

O Phoenix μάλλον δεν πουλάει αλλά αγοράζει...

Δημοσ.

Ε

Μόλις τώρα, zacharis1955 είπε

O Phoenix μάλλον δεν πουλάει αλλά αγοράζει...

Εννοώ να προχωρήσω στην αγορά του laptop Acer απο mgmanager.
Ψάχνει φίλος λάπτοπ έως 500€ για all around χρήση και κάνα πολύ light παιχνιδι για την κόρη του.
Τι λές ? Καλή επιλογή?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, geormitk είπε

Ε

Εννοώ να προχωρήσω στην αγορά του laptop Acer απο mgmanager.
Ψάχνει φίλος λάπτοπ έως 500€ για all around χρήση και κάνα πολύ light παιχνιδι για την κόρη του.
Τι λές ? Καλή επιλογή?

Μια χαρά!

Laptop Acer TravelMate P2 TMP2510-G2-M-52YB, 15.6" 499 €

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...