Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, macovet είπε

Σε σχέση με αυτό τι λέτε; Αξίζουν τα 20 ευρώ παραπάνω για το acer?

Αυτό επειδή το κοιτάζω και εγώ είναι Linux ενώ το acer έχει Windows 10. Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, macovet είπε

i3-6006U ΣΑΠΙΛΑ. Μου συγκρινεις τον Ι3-8130U με την σαπίλα. Αν πάρει κάποιος νέο λάπτοπ πάει σε 8ης γενειάς επεξεργαστή κατευθείαν που είναι μίλια μπροστα απο τους προκατόχους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, macovet είπε

Και φυσικά τρολάρεις!!!

https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-6006U-vs-Intel-i3-8130U-vs-Intel-i5-7200U/2912vs3225vs2865

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
20 minutes ago, spilia21 said:

Σε περιπτωση αγορας 2 λαπτοπ για παραδειγμα τα μεταφορικα διπλασιαζονται ή μενουν τα ίδια;

γλυτώνεις 15€ στο σύνολο

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, spilia21 είπε

Σε περιπτωση αγορας 2 λαπτοπ για παραδειγμα τα μεταφορικα διπλασιαζονται ή μενουν τα ίδια;

878.67 $ (~711 €) τα δύο ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα και χρόνια πολλά. 

Αν κατά την παραλαβή υπάρχει πρόβλημα ή αν αργότερα χρειαστεί service το στέλνεις εξώ ή πας και στην Ελληνική αντιπροσωπεία; Αν το στέλνεις έξω,  πόσο περίπου κοστίζει;

Η επέκταση εγγυησης (προστασία ατυχήματος) που δίνει για 3 έτη είναι και για Ελλάδα;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από sarleft
Δημοσ.
1 minute ago, sarleft said:

καλησπέρα και χρόνια πολλά. 

Αν κατά την παραλαβή υπάρχει πρόβλημα ή αν αργότερα χρειαστεί service το στέλνεις εξώ ή πας και στην Ελληνική αντιπροσωπεία; Αν το στέλνεις έξω,  πόσο περίπου κοστίζει;

Η επέκταση εγγυησης που δίνει για 3 έτη είναι και για Ελλάδα;

Ευχαριστώ

Εάν είναι εντός μήνα, το στέλνεις πίσω στο Amazon και σου έχει να διαλέξεις. Ή να σου κάνουν επιστροφή όλα τα λεφτά (μαζί και τα μεταφορικά για να το στείλεις) ή να σου στείλουν άλλο. Εάν έχει περάσει αυτό το διάστημα λογικά έχει ένα χρόνο international warranty όπου για ένα χρόνο τουλάχιστον (αν είναι αγορασμένο από Αμερική) σε καλύπτει και η εδώ αντ/πεια. Αλλιώς, αν αγοράσεις από Ευρώπη μιλάς και με την αντ/πεια κατευθείαν σα να το πήρες από Ελλάδα. 

• Thanks 2
Δημοσ.

Να κάνω μια επιπλέον ερώτηση, που πιθανώς να μην ειναι επι του θέματος ακριβώς, έχει αγοράσει κανείς amazon gift card ;

Δημοσ.

Όποιος δυσκολεύεται με πιστωτικές κτλ μπορεί να μου πει να τον εξυπηρετήσω, εννοείται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις ‎9‎/‎4‎/‎2018 στις 12:22 ΜΜ, Deusnova είπε

Free shiping δεν παιζει?

Και βέβαια, στα όνειρα σου/μας! 

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς με τιμολόγιο τι γίνεται? Έχει πάρει κανείς στο παρελθόν να δούμε πως φαίνεται με τον εκτελονισμο? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...