Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη.

Πήγε η κοπέλα μου να κατεβάσει μια ταινία στον υπολογιστή και γέμισε ο υπολογιστής με διάφορα προγράμματα και διαφημίσεις... Έβαλα antivarius να τρέχουν και τα καθάρισα όλα.

Το μόνο που έχει μείνει είναι ένα αρχείο που ονομάζετε gbjtvwgr και όταν πάω να το διαγράψω μου λέει ότι είναι ανοιχτό και δεν με αφήνει... Στον πίνακα ελένγχου δεν υπάρχει καθόλου ούτε στην διαχείριση εργασιών για να το κλείσω. Πάω στον φάκελο εκκίνηση να το σβήσω και το λέει. Όταν πάω στο msconfig και το ξετικάρω αυτό ξαναβγαίνει αυτόματα.

Ο μοναδικός τρόπος για να το διαγράψω είναι όταν βγάζω το καλώδιο του internet. Με την μόνη διαφορά ότι με το που ξανασυνδεθεί το καλώδιο αυτό ξαναβγαίνει αυτόματα.

Καμιά ιδεά ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, megaklhs είπε

Καλησπέρα σας Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη.

Πήγε η κοπέλα μου να κατεβάσει μια ταινία στον υπολογιστή και γέμισε ο υπολογιστής με διάφορα προγράμματα και διαφημίσεις... Έβαλα antivarius να τρέχουν και τα καθάρισα όλα.

Το μόνο που έχει μείνει είναι ένα αρχείο που ονομάζετε gbjtvwgr και όταν πάω να το διαγράψω μου λέει ότι είναι ανοιχτό και δεν με αφήνει... Στον πίνακα ελένγχου δεν υπάρχει καθόλου ούτε στην διαχείριση εργασιών για να το κλείσω. Πάω στον φάκελο εκκίνηση να το σβήσω και το λέει. Όταν πάω στο msconfig και το ξετικάρω αυτό ξαναβγαίνει αυτόματα.

Ο μοναδικός τρόπος για να το διαγράψω είναι όταν βγάζω το καλώδιο του internet. Με την μόνη διαφορά ότι με το που ξανασυνδεθεί το καλώδιο αυτό ξαναβγαίνει αυτόματα.

Καμιά ιδεά ;

Καλησπερα κ χρονια πολλα.Σε παρομοια περιπτωση ενω ειχα δοκιμασει AVG,Malwarebytes κ combofix χωρις αποτελεσμα(δεν βλεπαν καν τον ιο ενω ηταν ορατος στις εργασιες) κατεφυγα στο βαρυ πυροβολικο 😀... κατεβασα Nod trial,ειδε κατευθειαν τον ιο κ ξεμπερδεψα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για να σου λέει ότι χρησιμοποιείται τότε δεν έχεις καθαρίσει τελείως. Σκανάρισε με το adwcleaner και καθάρισε ότι βρει.

Malwarbytes,adwcleaner,avira,SUPERAntiSpyware Free Edition τα εχω βαλει ολα 3-4 φορες και πλεον μετα απο τοσες ωρες δεν βρισκουν τιποτα λενε οτι ειναι καθαρος... τωρα θα δοκιμασω το antivarius που λεει επανω ο φιλος.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, megaklhs είπε

Malwarbytes,adwcleaner,avira,SUPERAntiSpyware Free Edition τα εχω βαλει ολα 3-4 φορες και πλεον μετα απο τοσες ωρες δεν βρισκουν τιποτα λενε οτι ειναι καθαρος... τωρα θα δοκιμασω το antivarius που λεει επανω ο φιλος.

Δοκίμασε και αυτό https://www.zemana.com/AntiMalware

Δημοσ.

Ίσως είναι καλύτερα απλά να κάνεις ένα φορμάτ για να καθαρίσεις τον υπολογιστή, είναι πολύ εύκολο, απλά πριν να δοκιμάσεις κάνε ενα backup . :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...