megaklhs Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη. Πήγε η κοπέλα μου να κατεβάσει μια ταινία στον υπολογιστή και γέμισε ο υπολογιστής με διάφορα προγράμματα και διαφημίσεις... Έβαλα antivarius να τρέχουν και τα καθάρισα όλα. Το μόνο που έχει μείνει είναι ένα αρχείο που ονομάζετε gbjtvwgr και όταν πάω να το διαγράψω μου λέει ότι είναι ανοιχτό και δεν με αφήνει... Στον πίνακα ελένγχου δεν υπάρχει καθόλου ούτε στην διαχείριση εργασιών για να το κλείσω. Πάω στον φάκελο εκκίνηση να το σβήσω και το λέει. Όταν πάω στο msconfig και το ξετικάρω αυτό ξαναβγαίνει αυτόματα. Ο μοναδικός τρόπος για να το διαγράψω είναι όταν βγάζω το καλώδιο του internet. Με την μόνη διαφορά ότι με το που ξανασυνδεθεί το καλώδιο αυτό ξαναβγαίνει αυτόματα. Καμιά ιδεά ;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα σας Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη. Πήγε η κοπέλα μου να κατεβάσει μια ταινία στον υπολογιστή και γέμισε ο υπολογιστής με διάφορα προγράμματα και διαφημίσεις... Έβαλα antivarius να τρέχουν και τα καθάρισα όλα. Το μόνο που έχει μείνει είναι ένα αρχείο που ονομάζετε gbjtvwgr και όταν πάω να το διαγράψω μου λέει ότι είναι ανοιχτό και δεν με αφήνει... Στον πίνακα ελένγχου δεν υπάρχει καθόλου ούτε στην διαχείριση εργασιών για να το κλείσω. Πάω στον φάκελο εκκίνηση να το σβήσω και το λέει. Όταν πάω στο msconfig και το ξετικάρω αυτό ξαναβγαίνει αυτόματα. Ο μοναδικός τρόπος για να το διαγράψω είναι όταν βγάζω το καλώδιο του internet. Με την μόνη διαφορά ότι με το που ξανασυνδεθεί το καλώδιο αυτό ξαναβγαίνει αυτόματα. Καμιά ιδεά ; Καλησπερα κ χρονια πολλα.Σε παρομοια περιπτωση ενω ειχα δοκιμασει AVG,Malwarebytes κ combofix χωρις αποτελεσμα(δεν βλεπαν καν τον ιο ενω ηταν ορατος στις εργασιες) κατεφυγα στο βαρυ πυροβολικο 😀... κατεβασα Nod trial,ειδε κατευθειαν τον ιο κ ξεμπερδεψα Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Για να σου λέει ότι χρησιμοποιείται τότε δεν έχεις καθαρίσει τελείως. Σκανάρισε με το adwcleaner και καθάρισε ότι βρει.
megaklhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, micos000 είπε Για να σου λέει ότι χρησιμοποιείται τότε δεν έχεις καθαρίσει τελείως. Σκανάρισε με το adwcleaner και καθάρισε ότι βρει. Malwarbytes,adwcleaner,avira,SUPERAntiSpyware Free Edition τα εχω βαλει ολα 3-4 φορες και πλεον μετα απο τοσες ωρες δεν βρισκουν τιποτα λενε οτι ειναι καθαρος... τωρα θα δοκιμασω το antivarius που λεει επανω ο φιλος.
gusdevelopers Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, megaklhs είπε Malwarbytes,adwcleaner,avira,SUPERAntiSpyware Free Edition τα εχω βαλει ολα 3-4 φορες και πλεον μετα απο τοσες ωρες δεν βρισκουν τιποτα λενε οτι ειναι καθαρος... τωρα θα δοκιμασω το antivarius που λεει επανω ο φιλος. Δοκίμασε και αυτό https://www.zemana.com/AntiMalware
megaklhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Κατέβασα το eset το έκανα σκάν και τώρα είναι εντάξει Ευχαριστώ πολύ παιδια.
Athinais26 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ίσως είναι καλύτερα απλά να κάνεις ένα φορμάτ για να καθαρίσεις τον υπολογιστή, είναι πολύ εύκολο, απλά πριν να δοκιμάσεις κάνε ενα backup .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα