Προς το περιεχόμενο

Redmi 5 plus vs mi a1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 11/4/2018 στις 6:58 ΜΜ, Fulgore είπε

Το ενα στην Καστορια και το αλλο στην Δραμα.Δηλαδη αν σου τυχει κατι και εισαι απο Αθηνα πχ θα πρεπει να στειλεις πρωτα το κινητο σε αυτους και μετα να περιμενεις απαντηση.

Δεν αξιζει με λιγα λογια η ολη ταλαιπωρια αφου τα καταστηματα δεν ειναι σε πιο κεντρικες πολεις.

Καλυτερα να αγορασει καποιος στην περιπτωση αυτη απο Κινα που θα εχει ναι μεν 1 χρονο εγγυηση αλλα θα το αγορασει αισθητα φθηνοτερα.

Εχουν δικο τους Service και αμεση εξυπηρετηση αυτα τα δυο με καλες κριτικες. Σε πολλες περιπτωσεις απλα σου αλλαζουν την συσκευη αμεσα. Ενα courier ειναι σαφως πιο ευκολη δουλεια απο το να τρεχεις στην αλλη ακρη της Αθηνας πχ και το κοστος βαρυνει το καταστημα οσο εισαι σε εγγυηση.

Φυσικα ο καθενας το βλεπει με τα δικα του κριτηρια το θεμα. Για +20~30 ευρω εγω δεν ασχολουμαι με Κινα.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι πάντα θέμα απόλυτων αριθμών όμως. Δεν είναι δηλαδή πάντα αυτό που λες «για 20-30€ εγώ δεν ασχολούμαι».

Άλλο 20-30€ διαφορά για κάτι που κοστίζει 600€, άλλο για κάτι που κοστίζει 130€, άλλο για κάτι που κοστίζει 30€.

Και πάλι, εσύ κάνεις λόγο για δύο συγκεκριμένα σκρουτζομάγαζα που παρέχουν 2 έτη εγγύησης και δικό τους service όπως λες (παρόλο που ειδικά για το τελευταίο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου). Αν όντως είναι έτσι, όλα τ' άλλα δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αν θες να το πάρεις με «επίσημη» εγγύηση, πας στα ~250€, εκεί η διαφορά δεν είναι 20-30€.

Δημοσ.
  Στις 12/4/2018 στις 7:14 ΠΜ, phanispal είπε

Δεν είναι πάντα θέμα απόλυτων αριθμών όμως. Δεν είναι δηλαδή πάντα αυτό που λες «για 20-30€ εγώ δεν ασχολούμαι».

Άλλο 20-30€ διαφορά για κάτι που κοστίζει 600€, άλλο για κάτι που κοστίζει 130€, άλλο για κάτι που κοστίζει 30€.

Και πάλι, εσύ κάνεις λόγο για δύο συγκεκριμένα σκρουτζομάγαζα που παρέχουν 2 έτη εγγύησης και δικό τους service όπως λες (παρόλο που ειδικά για το τελευταίο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου). Αν όντως είναι έτσι, όλα τ' άλλα δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αν θες να το πάρεις με «επίσημη» εγγύηση, πας στα ~250€, εκεί η διαφορά δεν είναι 20-30€.

Επέκταση  

Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν. Με τα δικα μου κριτηρια αποφασιζω. Η προσωπικη μου εμπειρια με τις αντιπροσωπειες κινητων στην Ελλαδα ειναι χείριστη. Αντιθετα ειχα ως τωρα πολυ καλή εξυπηρετηση απο επιλεγμενα skroutzομαγαζα ακομη και για πιο φθηνα πραγματακια. Για κινητα θα επελεγα απο τα δυο γνωστα για τα δυο χρονια εγγυησης και για το service τους. Ειχα και εμπειρια με Κινα οπου σαφεστατα εξυπηρετηθηκα αλλα βαλε τον χρονο για αρχικη παραλαβη της συσκευης, βαλε τον χρονο (μηνας++) για πηγαινε-ελα της συσκευης και την σχετικη ταλαιπωρια για συνενοηση tracking numbers κλπ συγνωμη αλλα δεν θα παρω οταν μιλαμε για κατι στην τιμη των 150-250 ευρω που συζηταμε. Ειδικα για συσκευη τηλεφωνου η οποια δεν ειναι παιχνιδι αλλα εργαλειο (και δεν εχω 2-3 συσκευες για να περιμενω 1,5μηνα..). Απο την αλλη η επισημη εγγυηση μου εξασφαλιζει μεγαλυτερη ταλαιπωρια και πιο ακριβη τιμη αγορας οποτε δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για κατι τετοιο.

Γνωμη μου παντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μην το ζοριζουμε πολυ το θεμα.Προσφατα πηρα το Mi a1 απο καταστημα του skroutz με 1 ετος εγγυηση.Για 180 ευρω το κινητο τα σπαει,πολυ καλη καμερα(ασχετο αν η εφαρμογη της καμερας δεν ειναι τοσο καλη) αψογο design για εμενα κ φοβερο λειτουργικο.Επισης με Nova launcher το κανεις να μοιαζει οπως θες κ κρατας κ την λειτουργικοτητα του ως καθαρο android.Οποιος θελει να ειναι μαμα κ κυριος παιρνει απο την quest πληρωνει κ το λογικο για εμενα καπελο κ ειναι ηρεμος.Τωρα σαν κινητα πανω κατω ειναι το ιδιο,εγω προτιμησα το a1 για το design κ την διπλη καμερα συν το καθαρο android με τις εγγυημενες αναβαθμισεις.Οποιο κ να παρεις να το χαρεις,εγω θα επελεγα το mi a1.Συμπληρωνω μονο οτι το μοναδικο μειον κ στα δυο ειναι η απουσια nfc που μου την σπαει αλλα προς το παρον μπορω να ζησω με αυτη.

Επεξ/σία από nyne
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...