Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, logistoulis είπε Το θέμα δεν είναι ποιες αλλά πόσα θα δώσεις, για το a1 είναι ένα 250αρι, 70€ πάνω από σκρουτζ Το καλο με το MiA1 ειναι οτι βγαινει σε εκδοση 4gb ram/32gb rom η φθηνοτερη,ενω με τα Redmi βγαινει 3gb ram/32gb rom η φθηνοτερη. Γιαυτο και ειναι τοσο ψ ηλα οι τιμες.
SeNNinhA Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο καλυψη εγγυσηςη απο InfoQuest προτιμω την καλυψη επιλεγμενων Skroutzομαγαζων (με δυο χρονια εγγυηση δικη τους). Καλυτερη και πιο αμεση η εξυπηρετηση. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από SeNNinhA
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Το θεμα βεβαια ειναι να το εχουν φερει.Εγω πχ αγορασα το Redmi 5 plus κυριως για το γεγονος οτι δεν το ειχε φερει η infoquest πιο πριν(και δεν ξεραμε και ποτε θα το φερει)αλλιως για καποια ευρω παραπανω εννοειται οτι αξιζει απο αυτη μονο και μονο για τα 2χρονια που παρεχει.
SeNNinhA Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το θεμα βεβαια ειναι να το εχουν φερει.Εγω πχ αγορασα το Redmi 5 plus κυριως για το γεγονος οτι δεν το ειχε φερει η infoquest πιο πριν(και δεν ξεραμε και ποτε θα το φερει)αλλιως για καποια ευρω παραπανω εννοειται οτι αξιζει απο αυτη μονο και μονο για τα 2χρονια που παρεχει. Εγω παλι το αναποδο λεω. Εγγυηση 2 χρονων απο επιλεγμενα Skroutzομαγαζα. Πολυ καλυτερη και πιοναμεση εξυπηρετηση σε οτι χρειαστεις. Με την InfoQuest αστα...
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δεν ήξερα ότι κάποια σκρουτζομάγαζα δίνουν δύο έτη, με μια γρήγορη που κοίταξα όλα όσα είδα έδιναν ένα, και υπέθεσα ότι όλα αυτό κάνουν.
chios Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Διαβάζω για εγγύηση info quest και γελάω, χίλιες φορές από skroutz και ακόμα καλύτερα από Κίνα με πολύ λιγότερα λεφτά και ας χαλάσει να το πετάξω παρά να δώσω τα λεφτά σε αυτούς. Πιο πιθανό να εξυπηρετηθείς καλύτερα από Κινέζους.
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε Διαβάζω για εγγύηση info quest και γελάω, χίλιες φορές από skroutz και ακόμα καλύτερα από Κίνα με πολύ λιγότερα λεφτά και ας χαλάσει να το πετάξω παρά να δώσω τα λεφτά σε αυτούς. Πιο πιθανό να εξυπηρετηθείς καλύτερα από Κινέζους. Εγω παντως οσοι ετυχε να γραψουν εμπειριες για την εγγυηση που εκαναν απο infoquest για Xiaomi συγκεκριμενατα καλυτερα λενε,αλλα εσυ για να τα γραφεις αυτα μαλλον κατι παραπανω θα ξερεις. Υποψην μιλαμε για την Infoquest σαν εισαγωγεας που καλυπτει τα κινητα,αντιπροσωπεια Xiaomi δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
chios Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ένα τηλέφωνο που από Κίνα θα το πάρω 130-140€ με τίποτα δεν θα έδινα 200+ για να το πάρω από εδώ. Ο καθένας ανάλογα με τα οικονομικά του κάνει και τις επιλογές του.
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω παντως οσοι ετυχε να γραψουν εμπειριες για την εγγυηση που εκαναν απο infoquest για Xiaomi συγκεκριμενατα καλυτερα λενε,αλλα εσυ για να τα γραφεις αυτα μαλλον κατι παραπανω θα ξερεις. Υποψην μιλαμε για την Infoquest σαν εισαγωγεας που καλυπτει τα κινητα,αντιπροσωπεια Xiaomi δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά με Xiaomi για την Infoquest στο Forum. Οπότε και γω σύμφωνο από Σκρουτζαδικο με δικό του service και 2 χρόνια εγγύηση. Δεν είναι πολλά αλλά τουλάχιστον είναι ποιο αξιόπιστα.
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, saruman123 είπε Έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά με Xiaomi για την Infoquest στο Forum. Οπότε και γω σύμφωνο από Σκρουτζαδικο με δικό του service και 2 χρόνια εγγύηση. Δεν είναι πολλά αλλά τουλάχιστον είναι ποιο αξιόπιστα. Μπορεις να μου βρεις τα καταστηματα με τα 2 χρονια εγγυηση στο redmi 5 plus να δω ποσο φτανει η τιμη τους?(και να πουλανε global ετσι)
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μπορεις να μου βρεις τα καταστηματα με τα 2 χρονια εγγυηση στο redmi 5 plus να δω ποσο φτανει η τιμη τους?(και να πουλανε global ετσι) Δύο ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο 3/32 Youhou 164.50€ Mygad 165.28€
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Τι ακριβώς παίζει με την 800άρα μπάντα που αναφέρεται εδώ κι εκεί;
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Τι ακριβώς παίζει με την 800άρα μπάντα που αναφέρεται εδώ κι εκεί; 1
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δύο ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο 3/32 Youhou 164.50€ Mygad 165.28€ Το ενα στην Καστορια και το αλλο στην Δραμα.Δηλαδη αν σου τυχει κατι και εισαι απο Αθηνα πχ θα πρεπει να στειλεις πρωτα το κινητο σε αυτους και μετα να περιμενεις απαντηση. Δεν αξιζει με λιγα λογια η ολη ταλαιπωρια αφου τα καταστηματα δεν ειναι σε πιο κεντρικες πολεις. Καλυτερα να αγορασει καποιος στην περιπτωση αυτη απο Κινα που θα εχει ναι μεν 1 χρονο εγγυηση αλλα θα το αγορασει αισθητα φθηνοτερα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Fulgore
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το ενα στην Καστορια και το αλλο στην Δραμα.Δηλαδη αν σου τυχει κατι και εισαι απο Αθηνα πχ θα πρεπει να στειλεις πρωτα το κινητο σε αυτους και μετα να περιμενεις απαντηση. Δεν αξιζει με λιγα λογια η ολη ταλαιπωρια αφου τα καταστηματα δεν ειναι σε πιο κεντρικες πολεις. Καλυτερα να αγορασει καποιος στην περιπτωση αυτη απο Κινα που θα εχει ναι μεν 1 χρονο εγγυηση αλλα θα το αγορασει αισθητα φθηνοτερα. Το χρηματικό ποσό σίγουρα δεν συγκρίνεται με Κίνα. Η ταλαιπωρία είναι χρονοβόρα. Σε αυτά τα δύο σε 15 μέρες καθάρισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα