Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, tontorikos είπε το s8 ναυαρχιδα του 2017 ουτε αυτο εχει android 8...οποτε μαλλον εσυ ξυπνα! Εγραψα πουθενα ''μπραβο Samsung που δινεις γρηγορα αναβαθμισεις ή τιποτα τετοιο''? Αν οχι που κολλαει το τελειως ασχετο σχολιο σου?Σου εθιξα μηπως την αγαπημενη σου εταιρεια? Εννοειται οτι οποιαδηποτε εταιρεια(γενικα)δεν εχει δωσει ακομα στην ναυαρχιδα του 2017 android 8 ειναι απαραδεκτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Το v30 που εχει κατι μηνες κυκλοφορια, θα ειναι καλυτερο απο το g8 την ωρα που ακομα δεν ειδαμε το g7.... Οοοοοοοκ Φυσικα εννούσα το G7, και δεν ξέρω γιατί νομίζεις ότι γιατι απλά ένα κινητό βγαίνει μισό χρόνο μετά από κάποιο άλλο θα είναι αυτομάτως καλύτερο. Το V20 για πολλά άτομα ήταν καλύτερο από το G6.. ίδια φάση με το V30 vs G7 μπορεί να γίνει. Γιατί η σειρά G είναι για πέταμα "ναυαρχίδες" εδω και 2 χρόνια, ενώ η "V" σειρά είναι μεγάλα power-user κινητά.
tontorikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγραψα πουθενα ''μπραβο Samsung που δινεις γρηγορα αναβαθμισεις ή τιποτα τετοιο''? Αν οχι που κολλαει το τελειως ασχετο σχολιο σου?Σου εθιξα μηπως την αγαπημενη σου εταιρεια? Εννοειται οτι οποιαδηποτε εταιρεια(γενικα)δεν εχει δωσει ακομα στην ναυαρχιδα του 2017 android 8 ειναι απαραδεκτη. Δεν μ εθιξες την εταιρια απλα ετσι οπως το λες ειναι σαν να λες οτι μονο η lg το εχει κανει... Ειδικα οταν ξερεις πως το πιο δημοφιλη κινητο του 2017... Samsung Galaxy S8 ουτε αυτο εχει παρει αναβαθμιση! Φαινεται καπως ειρωνικο κτλαβες? Το προβλημα ειναι γενικο και οχι μονο μιας εταιριας...ενα απο τα λιγα π θαυμαζω μονο σε ios πλατφορμα δυστυχως!
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, tontorikos είπε Δεν μ εθιξες την εταιρια απλα ετσι οπως το λες ειναι σαν να λες οτι μονο η lg το εχει κανει... Ειδικα οταν ξερεις πως το πιο δημοφιλη κινητο του 2017... Samsung Galaxy S8 ουτε αυτο εχει παρει αναβαθμιση! Φαινεται καπως ειρωνικο κτλαβες? Το προβλημα ειναι γενικο και οχι μονο μιας εταιριας...ενα απο τα λιγα π θαυμαζω μονο σε ios πλατφορμα δυστυχως! Μια χαρα κραξιμο εχει φαει και η Samsung(ειδικα στο Note 8 αυτο) και η Xiaomi και η Huawei και ολες αυτες οι εταιρειες με το σαβουρο skin τους που εχει μπολικο bloatware γιαυτο και αργουν να βγαλουν τις μεγαλες ενημερωσεις. Σε αντιθεση βεβαια με τις λιγοτερο γνωστες εταιρειες οπως Htc,Sony,Oneplus,Motorola που εχουν πιο ελαφρια skins γιαυτο και παιρνουν γρηγοροτερα τις αναβαθμισεις αλλα φυσικα και τρεχουν και γενικα καλυτερα/πιο ομαλα.
dimitris206 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Οχι αλλο bixby... τελειως useless στο note ολο το μπερδευω με το volume down
efkairiakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ρε παίδες δεν το έγραψα για την LG που λόγω των νέξους την αγαπώ ιδιαίτερα, γενικά μιλάω για το hardware sta Android, Και αν βάλουμε στον συντελεστή και το notch τότε η ερχόμενη διετία 2018-2019 θα είναι απελπιστικά βαρετή... αυτό θέλω να πω. Τους βαρέθηκα όλους και την Apple και τα Αντροιντ
TsoliasGR Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 4/8/2018 στις 9:52 ΜΜ, kotronas είπε Φημολογείται ότι η νέα ναυαρχίδα της Samsung Μάτι βγάζεις εντάξει γουσταρεις samsung, Ενα θα γράψω ότι η ομορφιά των LG βρίσκεται μέσα τους και όποιος έχει ανοιξει με καταλαβαίνει. Δολιμασα να ανοιξω το δικο μου lg zero αλλα ακομα και στο ντουβαρι αντισταθηκε.Ακομα με αυτο ειμαι και .εχρι να καταφερω να το "ανοιξω" δεν θα παρω το kodak απο το κουτι του....
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/9/2018 στις 4:59 ΜΜ, tontorikos είπε το s8 ναυαρχιδα του 2017 ουτε αυτο εχει android 8...οποτε μαλλον εσυ ξυπνα! Φυσικά και έχει Android 8 το S8. Φεβρουάριο πήρε την αναβάθμιση, εάν θυμάμαι καλά 23 ώρες πριν, Fulgore είπε Μια χαρα κραξιμο εχει φαει και η Samsung(ειδικα στο Note 8 αυτο) και η Xiaomi και η Huawei και ολες αυτες οι εταιρειες με το σαβουρο skin τους που εχει μπολικο bloatware γιαυτο και αργουν να βγαλουν τις μεγαλες ενημερωσεις. Σε αντιθεση βεβαια με τις λιγοτερο γνωστες εταιρειες οπως Htc,Sony,Oneplus,Motorola που εχουν πιο ελαφρια skins γιαυτο και παιρνουν γρηγοροτερα τις αναβαθμισεις αλλα φυσικα και τρεχουν και γενικα καλυτερα/πιο ομαλα. Δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό για την καθυστέρηση των ενημερώσεων και όχι ο όγκος παραγωγής και συγκεκριμένα τα διαφορετικά components που απαρτίζουν το κινητό. Πχ υπάρχουν version στις μητρικές. Ή, άλλο παράδειγμα, χρησιμοποιούν τον X sensor στην αρχή της παραγωγής του μοντέλου και στη συνέχεια τον αντικαθιστούν με άλλον, με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά άλλους drivers κλπ. Όλο αυτό οδηγεί σε έναν κατακερματισμό του μοντέλου και ενώ αυτό είναι ένα, οι εκδόσεις του είναι πολλές. Πιθανόν να έχουν βρει λύση για αυτό και να λέω βλακείες, πριν μερικά χρόνια ίσχυε πάντως. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από VChris
tontorikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, VChris είπε Φυσικά και έχει Android 8 το S8. Φεβρουάριο πήρε την αναβάθμιση, εάν θυμάμαι καλά Δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό για την καθυστέρηση των ενημερώσεων και όχι ο όγκος παραγωγής και συγκεκριμένα τα διαφορετικά components που απαρτίζουν το κινητό. Πχ υπάρχουν version στις μητρικές. Ή, άλλο παράδειγμα, χρησιμοποιούν τον X sensor στην αρχή της παραγωγής του μοντέλου και στη συνέχεια τον αντικαθιστούν με άλλον, με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά άλλους drivers κλπ. Όλο αυτό οδηγεί σε έναν κατακερματισμό του μοντέλου και ενώ αυτό είναι ένα, οι εκδόσεις του είναι πολλές. Πιθανόν να έχουν βρει λύση για αυτό και να λέω βλακείες, πριν μερικά χρόνια ίσχυε πάντως. Επειδη μαλλον δν γνωριζεις τι εγινε..θα σ πω! κυκλοφορει το 8ρι στο S8 και λιγε μερες μετα το αποσυρουν γτ ηταν γεματο bugs! Ωστοσο καποιοι εκαναν την αναβαθμιση! Ποια σοβαρη εταιρια κυκλοφορει αναβαθμιση γεματη bugs σε ναυαρχιδες της εξηγησε μου... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από tontorikos
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, tontorikos είπε Επειδη μαλλον δν γνωριζεις τι εγινε..θα σ πω! κυκλοφορει το 8ρι στο S8 και λιγε μερες μετα το αποσυρουν γτ ηταν γεματο bugs! Ωστοσο καποιοι εκαναν την αναβαθμιση! Ποια σοβαρη εταιρια κυκλοφορει αναβαθμιση γεματη bugs σε ναυαρχιδες της εξηγησε μου... Επειδή μάλλον δεν γνωρίζεις... θα σου πω! κυκλοφορεί το 8ρι στο S8 και λίγες μέρες μετά το αποσύρουν γιατί παρουσιάστηκε δυσλειτουργία σε κάποιες συσκευές. Στο δικό μου το S8 πήγαν όλα καλά, ήδη από την πρώτη έκδοση του Android 8. Μερικές ημέρες μετά βγήκε νέα έκδοση και διατέθηκε σε όλα τα S8. Έκτοτε έχει βγει άλλο ένα update, όπως συμβαίνει κάθε μήνα. Και φαντάζομαι τις επόμενες ημέρες θα διατεθεί και το συνηθισμένο μηνιαίο update για τον μήνα Απρίλιο. Είναι γεγονός. Δεν το κάνουν πολλές εταιρείες αυτό.
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, VChris είπε Δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό για την καθυστέρηση των ενημερώσεων και όχι ο όγκος παραγωγής και συγκεκριμένα τα διαφορετικά components που απαρτίζουν το κινητό. Πχ υπάρχουν version στις μητρικές. Ή, άλλο παράδειγμα, χρησιμοποιούν τον X sensor στην αρχή της παραγωγής του μοντέλου και στη συνέχεια τον αντικαθιστούν με άλλον, με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά άλλους drivers κλπ. Όλο αυτό οδηγεί σε έναν κατακερματισμό του μοντέλου και ενώ αυτό είναι ένα, οι εκδόσεις του είναι πολλές. Πιθανόν να έχουν βρει λύση για αυτό και να λέω βλακείες, πριν μερικά χρόνια ίσχυε πάντως. Εμενα σαν καταναλωτη/πελατη δεν με ενδιαφερει ποσα μοντελα εχει η καθε εταιρεια.Πληρωσα(οσοι το ειχαν αγορασει day one)900(S8+)και 1000(note 8)ευρω για ενα κινητο υποτιθεται την ναυαρχιδα της εταιρειας,δεν ειναι δυνατον να εχει βγει το τελευταιο android 8 εδω και ποσους μηνες και να μην το εχω παρει ακομα. Και προφανως και φταιει το γεγονος οτι η Samsung,η Huawei,η LG και η Xiaomi ειναι οι τελευταιες στο κομματι των αναβαθμισεων γιατι ολως τυχαιως ειναι και οι εταιρειες που εχουν τα πιο βαρια skins με αρκετο bloatware.Υπολογιστε και το εξτρα bloatware των παροχων για οσους αγοραζουν απο εταιρειες κινητης με συμβολαια και να γιατι αυτα τα χαλια με τις αναβαθμισεις. Και γιατι οι αλλες εταιρειες οπως Oneplus,sony,htc,motorola(τα pixel δεν τα υπολογιζω)δινουν νωριτερα τις αναβαθμισεις.
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Στις 9/4/2018 στις 8:22 ΜΜ, Kwsths67 είπε Φυσικα εννούσα το G7, και δεν ξέρω γιατί νομίζεις ότι γιατι απλά ένα κινητό βγαίνει μισό χρόνο μετά από κάποιο άλλο θα είναι αυτομάτως καλύτερο. Το V20 για πολλά άτομα ήταν καλύτερο από το G6.. ίδια φάση με το V30 vs G7 μπορεί να γίνει. Γιατί η σειρά G είναι για πέταμα "ναυαρχίδες" εδω και 2 χρόνια, ενώ η "V" σειρά είναι μεγάλα power-user κινητά. Δεν διαφωνω... Αλλα αλλο τα g και αλλο τα v... Σαν τα gallaxy s και τα note... Αλλη χρηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα