Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις το πιο πρόσφατο bios περασμένο? Πιθανώς όχι γιατί λογικά θα σου έτρεχε τις μνήμες στα 3000 και όχι στα 2933. Τουλάχιστον στο x370 pro έτσι βλέπει τις μνήμες σου με ενεργοποίηση του dcop

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kogos είπε

Έχεις το πιο πρόσφατο bios περασμένο? Πιθανώς όχι γιατί λογικά θα σου έτρεχε τις μνήμες στα 3000 και όχι στα 2933. Τουλάχιστον στο x370 pro έτσι βλέπει τις μνήμες σου με ενεργοποίηση του dcop

Ναι δεν έχω κάνει update στο τελευταίο είμαι με το πρώτο agesa. Αφού δούλευαν όλα μια χαρά δεν είχα λόγο να κάνω. 

Τέλος παντων το ένα στικ καθαρό δεν έχει πρόβλημα θα μείνω με αυτό σήμερα να δω αν θα ξανακάνει τα περίεργα 

Δημοσ.

Λοιπόν επανέρχομαι για update. Τσεκαρα της ραμ όλα οκ κανένα θέμα στο memtest. μου το ξανακάνει πάλι και κάνω update drivers που έβγαλε καινούργια η Nvidia τώρα και μετά από 5-6 ώρες blue screen (idle όλα αυτά ) 

Και στις 2 περιπτώσεις άναψε το πορτοκαλί led παντως που όπως είπε ο φίλος σε ένα ποστ  σημαίνει θέμα με ραμ.

Μήπως δεν το γλιτώνω το φορμάτ ?

Δημοσ.

Βαλτα 2400 και κανε κανονικα τη δουλεια σου και δες πως παει. Αν δεν σου ξαναβγαλει error ειναι οι μνημες, ξαναελα πισω να δουμε τι θα κανουμε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, strawman είπε

Βαλτα 2400 και κανε κανονικα τη δουλεια σου και δες πως παει. Αν δεν σου ξαναβγαλει error ειναι οι μνημες, ξαναελα πισω να δουμε τι θα κανουμε.

Α οκ θα το δοκιμάσω τώρα  ναι. μου το έγραψες και σε άλλο ποστ και το ξέχασα σορυ :unsure: 

Έτσι για την ιστορία στο blue screen έγραφε dpc watchdog violation

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε

Α οκ θα το δοκιμάσω τώρα  ναι. μου το έγραψες και σε άλλο ποστ και το ξέχασα σορυ :unsure: 

Έτσι για την ιστορία στο blue screen έγραφε dpc watchdog violation

καποιο προβλημα με drivers εχεις τοτε

https://www.drivereasy.com/knowledge/dpc-watchdog-violation-on-windows-10-fixed/

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

καποιο προβλημα με drivers εχεις τοτε

https://www.drivereasy.com/knowledge/dpc-watchdog-violation-on-windows-10-fixed/

Μμμ μαλλον ναι. 

Screenshot_3.jpg.f11faa4ae16e6e62160e861629513a6f.jpg

Εδω είναι διπλο σε μένα αυτο και έχω το αρχείο storachi.sys αντι για το iaStorA.sys που πρεπει οπως λεει το αρθρο. Να τα καταργήσω και τα 2 και να περάσω ξανά drivers για sata? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν μετά από καιρό δοκιμών ας ξεθαψω το θέμα πάλι. 

Έχω τεσταρει μνημες όλα κομπλέ, έχω δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις drivers κάρτας γραφικών, έχω ξαναβάλει όλους τους drivers μητρικής, έβαλα μνήμες 2400 που είχε πει ο strawman μήπως και... 

Συνεχίζει να μαυρίζει ή οθόνη σε άκυρες στιγμές  (με συχνότητα 1 φορά τη βδομαδα )  με φανς φωτάκια όλα να λειτουργούν και να θέλει restart από κουμπι. Bsod δεν έχω ξαναφάει πάντως.. 

P.S δεν μου ανάβει πορτοκάλι led δίπλα στις μνήμες πλέον όταν το κάνει, όπως έκανε πριν 

Να κάνω κάνα bios update? 

Επεξ/σία από ZahosDoganos
Δημοσ.

μήπως έχεις εγκατεστημένο αυτό το πρόγραμμα της μητρικής για lighting control και σου δημιουργεί πρόβλημα >? όταν την είχα αγοράσει πέρυσι μου σβηνε το pc και έκλεινε μόνο απο το τροφοδοτικό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Silenzio είπε

μήπως έχεις εγκατεστημένο αυτό το πρόγραμμα της μητρικής για lighting control και σου δημιουργεί πρόβλημα >? όταν την είχα αγοράσει πέρυσι μου σβηνε το pc και έκλεινε μόνο απο το τροφοδοτικό.

Λες για το aura έτσι? Όχι το έχω βγάλει και γω από την αρχή όλο προβλήματα ηταν... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, cpc464 είπε

παραδόξως σου έβγαλε bsod μετά το τελευταιο update των windows.

Όχι πριν μου είχε βγάλει μερικα. Εδώ και ένα μήνα τίποτα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Όχι πριν μου είχε βγάλει μερικα. Εδώ και ένα μήνα τίποτα.. 

για δές τι version σου λέει οτι έχεις τώρα, γιατί εμένα έσπασε το τηλ. εχθές με πελάτες που είχαν bsod, επίσης δές τελευταία ενημέρωση πότε έγινε.

ΥΣ.ακυρο ειδα ότι είναι ξεθαμένο το thread απο απρίλιο

Επεξ/σία από cpc464
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, cpc464 είπε

για δές τι version σου λέει οτι έχεις τώρα, γιατί εμένα έσπασε το τηλ. εχθές με πελάτες που είχαν bsod, επίσης δές τελευταία ενημέρωση πότε έγινε.

Version 1803 είμαι μου μπήκε 30/4 

Και έκανε και ένα update malicious software blah blah στις 9/5

Επεξ/σία από ZahosDoganos
Δημοσ.

Τότε πρέπει να είσαι οκ, απλά παρακολούθα πότε θα το ξανακάνει, μήπως το malicious που σου βρήκε έκανε mining με την κάρτα σου?.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...