kogos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Έχεις το πιο πρόσφατο bios περασμένο? Πιθανώς όχι γιατί λογικά θα σου έτρεχε τις μνήμες στα 3000 και όχι στα 2933. Τουλάχιστον στο x370 pro έτσι βλέπει τις μνήμες σου με ενεργοποίηση του dcop
ZahosDoganos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, kogos είπε Έχεις το πιο πρόσφατο bios περασμένο? Πιθανώς όχι γιατί λογικά θα σου έτρεχε τις μνήμες στα 3000 και όχι στα 2933. Τουλάχιστον στο x370 pro έτσι βλέπει τις μνήμες σου με ενεργοποίηση του dcop Ναι δεν έχω κάνει update στο τελευταίο είμαι με το πρώτο agesa. Αφού δούλευαν όλα μια χαρά δεν είχα λόγο να κάνω. Τέλος παντων το ένα στικ καθαρό δεν έχει πρόβλημα θα μείνω με αυτό σήμερα να δω αν θα ξανακάνει τα περίεργα
ZahosDoganos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Λοιπόν επανέρχομαι για update. Τσεκαρα της ραμ όλα οκ κανένα θέμα στο memtest. μου το ξανακάνει πάλι και κάνω update drivers που έβγαλε καινούργια η Nvidia τώρα και μετά από 5-6 ώρες blue screen (idle όλα αυτά ) Και στις 2 περιπτώσεις άναψε το πορτοκαλί led παντως που όπως είπε ο φίλος σε ένα ποστ σημαίνει θέμα με ραμ. Μήπως δεν το γλιτώνω το φορμάτ ?
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Βαλτα 2400 και κανε κανονικα τη δουλεια σου και δες πως παει. Αν δεν σου ξαναβγαλει error ειναι οι μνημες, ξαναελα πισω να δουμε τι θα κανουμε.
ZahosDoganos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Βαλτα 2400 και κανε κανονικα τη δουλεια σου και δες πως παει. Αν δεν σου ξαναβγαλει error ειναι οι μνημες, ξαναελα πισω να δουμε τι θα κανουμε. Α οκ θα το δοκιμάσω τώρα ναι. μου το έγραψες και σε άλλο ποστ και το ξέχασα σορυ Έτσι για την ιστορία στο blue screen έγραφε dpc watchdog violation
akoinonitos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Α οκ θα το δοκιμάσω τώρα ναι. μου το έγραψες και σε άλλο ποστ και το ξέχασα σορυ Έτσι για την ιστορία στο blue screen έγραφε dpc watchdog violation καποιο προβλημα με drivers εχεις τοτε https://www.drivereasy.com/knowledge/dpc-watchdog-violation-on-windows-10-fixed/ 1
ZahosDoganos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε καποιο προβλημα με drivers εχεις τοτε https://www.drivereasy.com/knowledge/dpc-watchdog-violation-on-windows-10-fixed/ Μμμ μαλλον ναι. Εδω είναι διπλο σε μένα αυτο και έχω το αρχείο storachi.sys αντι για το iaStorA.sys που πρεπει οπως λεει το αρθρο. Να τα καταργήσω και τα 2 και να περάσω ξανά drivers για sata?
ZahosDoganos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μετά από καιρό δοκιμών ας ξεθαψω το θέμα πάλι. Έχω τεσταρει μνημες όλα κομπλέ, έχω δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις drivers κάρτας γραφικών, έχω ξαναβάλει όλους τους drivers μητρικής, έβαλα μνήμες 2400 που είχε πει ο strawman μήπως και... Συνεχίζει να μαυρίζει ή οθόνη σε άκυρες στιγμές (με συχνότητα 1 φορά τη βδομαδα ) με φανς φωτάκια όλα να λειτουργούν και να θέλει restart από κουμπι. Bsod δεν έχω ξαναφάει πάντως.. P.S δεν μου ανάβει πορτοκάλι led δίπλα στις μνήμες πλέον όταν το κάνει, όπως έκανε πριν Να κάνω κάνα bios update? Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από ZahosDoganos
Silenzio Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 μήπως έχεις εγκατεστημένο αυτό το πρόγραμμα της μητρικής για lighting control και σου δημιουργεί πρόβλημα >? όταν την είχα αγοράσει πέρυσι μου σβηνε το pc και έκλεινε μόνο απο το τροφοδοτικό.
ZahosDoganos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Silenzio είπε μήπως έχεις εγκατεστημένο αυτό το πρόγραμμα της μητρικής για lighting control και σου δημιουργεί πρόβλημα >? όταν την είχα αγοράσει πέρυσι μου σβηνε το pc και έκλεινε μόνο απο το τροφοδοτικό. Λες για το aura έτσι? Όχι το έχω βγάλει και γω από την αρχή όλο προβλήματα ηταν... 1
cpc464 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 παραδόξως σου έβγαλε bsod μετά το τελευταιο update των windows.
ZahosDoganos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, cpc464 είπε παραδόξως σου έβγαλε bsod μετά το τελευταιο update των windows. Όχι πριν μου είχε βγάλει μερικα. Εδώ και ένα μήνα τίποτα..
cpc464 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε Όχι πριν μου είχε βγάλει μερικα. Εδώ και ένα μήνα τίποτα.. για δές τι version σου λέει οτι έχεις τώρα, γιατί εμένα έσπασε το τηλ. εχθές με πελάτες που είχαν bsod, επίσης δές τελευταία ενημέρωση πότε έγινε. ΥΣ.ακυρο ειδα ότι είναι ξεθαμένο το thread απο απρίλιο Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από cpc464
ZahosDoganos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, cpc464 είπε για δές τι version σου λέει οτι έχεις τώρα, γιατί εμένα έσπασε το τηλ. εχθές με πελάτες που είχαν bsod, επίσης δές τελευταία ενημέρωση πότε έγινε. Version 1803 είμαι μου μπήκε 30/4 Και έκανε και ένα update malicious software blah blah στις 9/5 Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από ZahosDoganos
cpc464 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Τότε πρέπει να είσαι οκ, απλά παρακολούθα πότε θα το ξανακάνει, μήπως το malicious που σου βρήκε έκανε mining με την κάρτα σου?.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα