vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 έχω στη μητρική συνδεδεμένα μερικά usb και ένα usb 10 μέτρα και μοιλις συνδεσα το μποροστινο multimidia panel άρχισε το usb 10 μετρά να κάνει συνέχει αποσύνδεση και επανασύνδεση και μετά που έβγαλα το multimidia panel να δουλεύει σωστά. τι γίνεται?
mr.robot Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στις 8/4/2018 στις 5:32 ΜΜ, vasilissouvlaki είπε έχω στη μητρική συνδεδεμένα μερικά usb και ένα usb 10 μέτρα και μοιλις συνδεσα το μποροστινο multimidia panel άρχισε το usb 10 μετρά να κάνει συνέχει αποσύνδεση και επανασύνδεση και μετά που έβγαλα το multimidia panel να δουλεύει σωστά. τι γίνεται? Καλώδιο με θύρα usb είναι αυτό που έχεις το usb στα 10 μέτρα ;
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 8/4/2018 στις 5:32 ΜΜ, vasilissouvlaki είπε έχω στη μητρική συνδεδεμένα μερικά usb και ένα usb 10 μέτρα και μοιλις συνδεσα το μποροστινο multimidia panel άρχισε το usb 10 μετρά να κάνει συνέχει αποσύνδεση και επανασύνδεση και μετά που έβγαλα το multimidia panel να δουλεύει σωστά. τι γίνεται? Τι συσκευή συνδέει το 10μετρο;
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Bluetooth για μοχλό Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνδεσμολογία που κάνεις κανονικά δεν θα το επηρέαζε. Σίγουρα αν ήταν το ΒΤ αυτόνομο χωρίς επέκταση πάνω σε θύρα usb στη μητρική θα ήταν καλύτερο. Έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις κάποιο usb hub στη μητρική και να ακυρώσεις τις εμπρός θυρες; Το κουτί είναι παλιό; *Στην επέκταση δοκίμασες κάποιο usb stick να δεις αν κάνει πάλι αποσυνδέσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα