lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, christopher0016 είπε ε μια χαρα , απλα το δυσκολο ειναι να βρουν εαν εχει γυρισμενα χιλιομετρα . εαν βρεις "ευκαιρια" απο μαντρα , να προσεξεις πολυ τα χιλιομετρα που εχει πχ εαν ειναι του 2004 με 67000 χιλ χιλιομετρα μην μπεις καν στην διαδικασια αγορας. οσο για το ατος, εαν το θες αποκλειστικα για εντος πολης πιστευω ειναι οκ . χωρις να εχεις γκαζι για προσπεραση , η καποιο αμαξι με σωστη γεωμετρια για να στριψεις πιο γρηγορα. ειναι αποκλειστικα για ηπια χρηση εντος πολης. κοιτα, λογω καταγωγης μπορει να κατεβω και καμια ζακυνθο... το atos θα με αφησει πριν φτασω?? εχω βρει αυτο https://www.car.gr/12804327-nissan-micra-1-0-a-c-4a-b σαν εμπορος σου λεει κτ? μπορω να το παρω και να τ παω σε μηχανικο μου?? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από lyda94
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, lyda94 είπε κοιτα, λογω καταγωγης μπορει να κατεβω και καμια ζακυνθο... το atos θα με αφησει πριν φτασω?? εχω βρει αυτο https://www.car.gr/12804327-nissan-micra-1-0-a-c-4a-b σαν εμπορος σου λεει κτ? μπορω να το παρω και να τ παω σε μηχανικο μου?? τα χιλιομετρα ειναι λιγο οριακα 120 χιλιαδες : 14 χρονια = 8,5 χιλιαδες περιπου καθε χρονο (Εαν και αυτο εξαρταται και απο την χρηση που εχει κανει ο προηγουμενος ιδιοκτητης ) απλα δεν αγοραζεις εαν δεν σε αφησει να το πας στον μαστορα που θελεις. πρεπει να βαλεις καποια στανταρς . πχ δεν αγοραζω αμαξι εαν δεν δεχεται να παω σε δικο μου συνεργειο . Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από christopher0016
lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε τα χιλιομετρα ειναι λιγο οριακα 120 χιλιαδες : 14 χρονια = 8,5 χιλιαδες περιπου καθε χρονο (Εαν και αυτο εξαρταται και απο την χρηση που εχει κανει ο προηγουμενος ιδιοκτητης ) απλα δεν αγοραζεις εαν δεν σε αφησει να το πας στον μαστορα που θελεις. πρεπει να βαλεις καποια στανταρς . πχ δεν αγοραζω αμαξι εαν δεν δεχεται να παω σε δικο μου συνεργειο . καταλαβα ναι! κατι αλλο..ολα τα αμαξια δεν εχν βιβλιο σερβις? μπορει να πεσω σε περιπτωση π δεν εχει? ή μπορει να εχει παραποιηθει το ιδιο το βιβλιο?
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, lyda94 είπε καταλαβα ναι! κατι αλλο..ολα τα αμαξια δεν εχν βιβλιο σερβις? μπορει να πεσω σε περιπτωση π δεν εχει? ή μπορει να εχει παραποιηθει το ιδιο το βιβλιο? εδω μπορουν να γυρισουν τα χιλιομετρα δεν νομιζω να κολησουν σε ενα book service.. ενα αλλος συνφορουμιτης ειχε παρει ενα Peugeot εαν θυμαμαι καλα με 50 χιλιαδες χιλιομετρα υποτιθεται... και του εβγαζε προβληματα που τα βγαζει πανω απο της 150 χιλιαδες... απλα λιγη προσοχη!
lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, christopher0016 είπε εδω μπορουν να γυρισουν τα χιλιομετρα δεν νομιζω να κολησουν σε ενα book service.. ενα αλλος συνφορουμιτης ειχε παρει ενα Peugeot εαν θυμαμαι καλα με 50 χιλιαδες χιλιομετρα υποτιθεται... και του εβγαζε προβληματα που τα βγαζει πανω απο της 150 χιλιαδες... απλα λιγη προσοχη! α τοσο καλα! τουλαχιστον μαθαινω καινουργια πραγματα!
paylidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, NickTG είπε Γιατί είναι χειρότερο παντού το Atos. Οριακά πιάνεται για αμάξι. Αυτό ακριβώς. Είναι ντροπή να θεωρείται αυτοκίνητο το ατος το σωτήριον έτος 2018. Δες και το φιέστα 2004-08 1250 κυβικά
NickTG Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 53 minutes ago, christopher0016 said: ενταξει και εγω κουβα το λεω το ατος, αλλα για μεσα στην πολη ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι μια χαρα πιστευω. ναι βρε συ γιατι να μην μπορεις? αλλα σου ξαναλεω μην εμπιστευεσαι τους μαντραδες Δεν υπάρχει κανένας λόγος αν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο να καταλήξεις στο Atos ακόμα και για την πόλη. Μονό αν το βρίσκεις σε τέτοια τιμή που δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα άλλο.
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, lyda94 είπε κοιτα, λογω καταγωγης μπορει να κατεβω και καμια ζακυνθο... το atos θα με αφησει πριν φτασω?? εχω βρει αυτο https://www.car.gr/12804327-nissan-micra-1-0-a-c-4a-b σαν εμπορος σου λεει κτ? μπορω να το παρω και να τ παω σε μηχανικο μου?? Όχι, με όλα πας παντού! Απλά πρέπει να ξέρεις τις δυνατότητες και τα όρια του αυτοκινήτου. 1
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Όχι, με όλα πας παντού! Απλά πρέπει να ξέρεις τις δυνατότητες και τα όρια του αυτοκινήτου. αχ με πηγες πολλα χρονια πισω που ειχα ενα ταπεινο citroen ax 1.1 τι ιωαννινα τι τρικαλα τι απο εδω και απο εκει ειχα παει με το μικρο ! ηταν ομως πουπουλο ειχε 0-100 σε λιγοτερο απο 11 δευτερα! εστριβε και τα 150 τα ειχε ανετα ! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από christopher0016 1
1988panos2171 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, lyda94 είπε κοιτα, λογω καταγωγης μπορει να κατεβω και καμια ζακυνθο... το atos θα με αφησει πριν φτασω?? εχω βρει αυτο https://www.car.gr/12804327-nissan-micra-1-0-a-c-4a-b σαν εμπορος σου λεει κτ? μπορω να το παρω και να τ παω σε μηχανικο μου?? Όταν μπορείς να πάρεις Micra, fiesta, yaris δεν υπάρχει καν λογος να ασχολείσαι με το atos. Το micra που βρήκες εγώ θα το απέφευγα. Είναι πολύ βασική έκδοση και δε θα απορούσαν αν ήταν κάποιο νοικιάρικο.
nik0laus Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αγορά μεταχειρισμένου οχήματος θέλει υπομονή, έχε υπόψιν σου στο συνολικό μπάτζετ που έχεις διαθέσιμο να υπολογίσεις περί τα 1000 ευρώ για πράγματα που μπορει να χρειαστεί κατά τον πρώτο χρόνο μετά την αγορά και εξηγούμαι: 1. Ελαστικά (το 95% των μτχ θέλει σίγουρα ) 2. Μεγάλο σέρβις για να ξέρεις τι σου γίνεται και να το έχεις σε μια σειρά (οπωσδήποτε , όλοι λένε ότι δε θέλει - του έχω κάνει κτλ αλλά το πολύ πολύ να του έχουν αλλάξει λάδια και αυτά από τα φτηνότερα του Λιντλ...) 3. Τακάκια -δισκοπλακες - σετ αμορτισερ ή και κανένα σετ συμπλέκτη εάν είσαι και ψιλοφρέσκος οδηγός.... 4. Μην κοιτάς τα απολύτως φθηνότερα στις αγγελίες , κατά 99% θα σου βγουν κατά πολύ ακριβότερα για να σουλουπωθούν ... Δηλαδή αν έχεις όλα κι όλα 3000 ευρώ κοίτα αυτοκίνητα των 2000 ευρώ εκτός κι εάν βρεις αυτοκίνητο που το γνωρίζεις από δικό σου ανθρωπο που ξέρεις το ιστορικό και την κατάστασή του. Προτιμούμε αυτοκίνητο από ιδιώτη παρά από έμπορο χωρίς αυτό να αποτελλεί θέσφατον. Αυτοκίνητο για το οποίο ο πωλητής δεν δέχεται να το ελέγξεις σε δικό σου έμπιστο μηχανικό το απορρίπτεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εννοείται ότι αυτοκίνητα όπως Micra , Yaris , Swift είναι προτιμότερα από π-atos γι αυτό είναι και ακριβότερα. Μην ακούς και πάρα πολύ αυτά που λένε περί χωρών προέλευσης κλπ , σημασία έχει να βρεις ένα σωστό και καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο με τα χρήματα που διαθέτεις , πχ εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο https://www.car.gr/13003277-opel-corsa-1000cc-ecotec-5-a-c από το micra που πόσταρες νωρίτερα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από nik0laus 4
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν υπάρχει κανένας λόγος αν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο να καταλήξεις στο Atos ακόμα και για την πόλη. Μονό αν το βρίσκεις σε τέτοια τιμή που δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα άλλο. ενταξει δεν εχεις αδικο . απλα με γνωμονα οπως ειπε η ts το θελει για την πολη μονο επισης το ατος καει λιγοτερο απο ολα τα αλλα. και ειναι πιο κοριτσιστικο αυτοκινητο Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από christopher0016
lyda94 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 σας υπερευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! θα τα λαβω ολα υποψιν μου! τα swift εχω ακουσει οτι βγαζουν πολλα προβληματα..δεν ισχυει? τα yaris που βρισκω ειναι ολα απο μαντρες και οχι και τα καλυτερα! προτεινετε κατι εσεις? 17 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Το micra που βρήκες εγώ θα το απέφευγα. Είναι πολύ βασική έκδοση και δε θα απορούσαν αν ήταν κάποιο νοικιάρικο. οντως? παιζουν και τετοια?
christopher0016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, nik0laus είπε Η αγορά μεταχειρισμένου οχήματος θέλει υπομονή, έχε υπόψιν σου στο συνολικό μπάτζετ που έχεις διαθέσιμο να υπολογίσεις περί τα 1000 ευρώ για πράγματα που μπορει να χρειαστεί κατά τον πρώτο χρόνο μετά την αγορά και εξηγούμαι: 1. Ελαστικά (το 95% των μτχ θέλει σίγουρα ) 2. Μεγάλο σέρβις για να ξέρεις τι σου γίνεται και να το έχεις σε μια σειρά (οπωσδήποτε , όλοι λένε ότι δε θέλει - του έχω κάνει κτλ αλλά το πολύ πολύ να του έχουν αλλάξει λάδια και αυτά από τα φτηνότερα του Λιντλ...) 3. Τακάκια -δισκοπλακες - σετ αμορτισερ ή και κανένα σετ συμπλέκτη εάν είσαι και ψιλοφρέσκος οδηγός.... 4. Μην κοιτάς τα απολύτως φθηνότερα στις αγγελίες , κατά 99% θα σου βγουν κατά πολύ ακριβότερα για να σουλουπωθούν ... Δηλαδή αν έχεις όλα κι όλα 3000 ευρώ κοίτα αυτοκίνητα των 2000 ευρώ εκτός κι εάν βρεις αυτοκίνητο που το γνωρίζεις από δικό σου ανθρωπο που ξέρεις το ιστορικό και την κατάστασή του. Προτιμούμε αυτοκίνητο από ιδιώτη παρά από έμπορο χωρίς αυτό να αποτελλεί θέσφατον. Αυτοκίνητο για το οποίο ο πωλητής δεν δέχεται να το ελέγξεις σε δικό σου έμπιστο μηχανικό το απορρίπτεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εννοείται ότι αυτοκίνητα όπως Micra , Yaris , Swift είναι προτιμότερα από π-atos γι αυτό είναι και ακριβότερα. Μην ακούς και πάρα πολύ αυτά που λένε περί χωρών προέλευσης κλπ , σημασία έχει να βρεις ένα σωστό και καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο με τα χρήματα που διαθέτεις , πχ εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο https://www.car.gr/13003277-opel-corsa-1000cc-ecotec-5-a-c από το micra που πόσταρες νωρίτερα. δηλαδη σε αυτοκινητο με μαξ οριο 3 χιλιαρικα να μην κοιταξει την μαρκα και το μοντελο?? δεν ειναι οπως σημερα που φτιαχνονται σε ιδια εργοστασια με πανω κατω παρομοια μοτερ υλικα κτλπ αμα επερνε μεταχειρισμενο 5αετιας η καινουριο δεν θα κολουσα τοσο στο μοντελο η στην μαρκα. το κορσα που παρεθεσες εχει βγει πολυ πιο ζημιαρικο απο τον κουβα το ατος. επισης το vfm για μενα ειναι το yaris η φιεστα οικονομικο σβελτο απροβληματιστο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από christopher0016
lyda94 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 για Daihatsu cuore τι λετε? αξιζει να κοιταζω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα