lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Σκοπεύω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο μέχρι 3000 ευρώ και ως 1200 κυβικά μάξ. Έχω τσεκάρει κάποια, αλλά ως άσχετη και με τις διάφορες απόψεις φίλων, έχω μπερδευτεί. Θέλω κάτι εύκολο στην οδήγηση και οικονομικό. Για μικρές διαδρομές (δουλειά και καμιά βόλτα) και αν τύχει κάνα ταξίδι σπάνια. Άλλοι μου λένε να δώσω προσοχή στα χλμ να μην είναι πάνω από 90000 και άλλοι ότι και ως 150000 είμαι καλά. Και από ποια χρονολογία και μετά πρέπει να ψάχνω? Είμαι ανάμεσα σε atos και micra 2003-2005. Και για κάνα yaris σκεφτόμουν, αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. Έχετε κάποια άποψη ή κάτι άλλο να προτείνετε? Επίσης γνωρίζετε καμία αξιόλογη μάντρα?
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) απο μαντρα μην παρεις καλυτερα , ακουγεται συνεχεια οτι γυρνανε τα χιλιομετρα. εκτος απο τα χιλιομετρα που θα εχει το αμαξι θα κοιταξεις σε τι κατασταση ειναι εξωτερικα εσωτερικα. και οτι σου αρεσει πας σε μαστορα να στο σηκωσει να το δει πριν προβεις σε αγορα. μην κολησεις εαν ενα αμαξι εχει 150 χιλιαδες χιλ , ενω το αλλο εχει 110χιλιαδες να σε νοιαζει πιο πολυ η συνολικη κατασταση του αυτοκινητου και να κρινεις τι σοι συντηρηση εχει γινει το ατος ειναι πολυ κουβας ;p (χωρις ιδιαιτερα προβληματα) το μικρα καλο ειναι αλλα θα προτιμουσα yaris , εχει καλυτερα σχολια για θεματα αξιοπιστιας και σαν αμαξι μου αρεσει πιο πολυ επισης υπαρχουν και αλλα ιαπωνικα (εχουν καλυτερα σχολια σε θεματα αξιοπιστιας ) μπορεις να επιλεξεις και κατι πιο στυλατο πχ κανα ρενο κλιο η και κανα ιταλικο πχ fiat punto η πιο αξιοπιστη λυση θεωρω ειναι ιαπωνικο η κορεατικο Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από christopher0016
lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε απο μαντρα μην παρεις καλυτερα , ακουγονται συνεχεια οτι γυρνανε τα χιλιομετρα. εκτος απο τα χιλιομετρα που θα εχει το αμαξι θα κοιταξεις σε τι κατασταση ειναι εξωτερικα εσωτερικα. και οτι σου αρεσει πας σε μαστορα να στο σηκωσει να το δει πριν προβεις σε αγορα. το ατος ειναι πολυ κουβας ;p (χωρις ιδιαιτερα προβληματα) το μικρα καλο ειναι αλλα θα προτιμουσα yaris , εχει καλυτερα σχολια για θεματα αξιοπιστιας και σαν αμαξι μου αρεσει πιο πολυ επισης υπαρχουν και αλλα ιαπωνικα (εχουν καλυτερα σχολια σε θεματα αξιοπιστιας) μπορεις να επιλεξεις και κατι πιο στυλατο πχ κανα ρενο κλιο στα λεφτα που διαθετω τα κλιο που βρισκω δεν τα λες και πολυ στυλατα βεβαια πχ. και τα ι10 μου αρεσουν πολυ, αλλα απο οικονομικης αποψης δεν μπορω να τα κοιταξω καν! οτι ειναι κουβας τα ατος ειναι, αλλα ειναι σκυλια τα ατιμα! τα μικρα τα κοιταζω λογω μανιας του μπαμπα με τα νισαν! τα γιαρις που βρισκω που ειναι σε καλη κατασταση ξεπερνουν τα 3 χιλιαρικα δυστυχως! ψαχνω απο car.gr, ξερεις κατι αλλο που δεν ξερω για να ψαξω?
1988panos2171 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Κοιτα το micra αλλά ρίξε και μια ματιά στο fiesta. Αυτοκίνητο δεκαετίας και πάνω σίγουρα δε θα κοίταζα κάποιο με λιγότερα από 110.000χλμ για να είναι πιο safe επιλογή όσον αφορά το γύρισμα των χιλιομέτρων. Γενικά απέφυγε τις μάντρες και σίγουρα πάνε με κάποιον που γνωρίζει και μπορεί να καταλάβει τη συνολική κατάσταση του αυτοκινήτου. Εννοίτε πως πρέπει να το δει και κάποιος μηχανικός ώστε να κάνει μια εκτίμηση. Αν καλύπτει την περιοχή σου πάρε την spotmechanic να κάνει τον έλεγχο.
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, lyda94 είπε στα λεφτα που διαθετω τα κλιο που βρισκω δεν τα λες και πολυ στυλατα βεβαια πχ. και τα ι10 μου αρεσουν πολυ, αλλα απο οικονομικης αποψης δεν μπορω να τα κοιταξω καν! οτι ειναι κουβας τα ατος ειναι, αλλα ειναι σκυλια τα ατιμα! τα μικρα τα κοιταζω λογω μανιας του μπαμπα με τα νισαν! τα γιαρις που βρισκω που ειναι σε καλη κατασταση ξεπερνουν τα 3 χιλιαρικα δυστυχως! ψαχνω απο car.gr, ξερεις κατι αλλο που δεν ξερω για να ψαξω? ε ενταξει γουστα ειναι αυτα! χ.ε το car.gr ειναι καλυτερο θεωρω εχουν και φωτοζ επισης αλλο αξιοπιστο σκυλι ειναι το toyota starlet (λιγο πιο παλιο βεβαια αλλα σκυλος. )
lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 παιδια ευχαριστω πολυ και τους 2! θα τα λαβω υποψιν μου ολα και ειδικα αυτο με το sportmechanic που δεν το ηξερα καν! δεν το συνεχιζω για να μην πρηζω!
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) edit 24 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από christopher0016
NickTG Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Εφόσον μιλάμε για αυτό το Micra: Δεν υπάρχει καν επαφή με το Atos. Τρομερά καλύτερο αμάξι το Nissan σε όλα.
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, NickTG είπε Εφόσον μιλάμε για αυτό το Micra: Δεν υπάρχει καν επαφή με το Atos. Τρομερά καλύτερο αμάξι το Nissan σε όλα. γιατι δεν υπαρχει καν επαφη στο atos? για μεσα στην πολη και μονο μια χαρα ειναι. τρομερα καλυτερο το micra απο yaris ?
lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, NickTG είπε Εφόσον μιλάμε για αυτό το Micra: Δεν υπάρχει καν επαφή με το Atos. Τρομερά καλύτερο αμάξι το Nissan σε όλα. ουσιαστικα θελω αυτο το μικρα! ειναι ερωτας (ε κορη του μπαμπα ειμαι! ) το ιδανικο στα 1000-1100 κυβικα περιπου και στα λεφτα που εχω..υπαρχει κατι???? εχω βρει ενα στο car.gr https://www.car.gr/12804327-nissan-micra-1-0-a-c-4a-b αλλα σαν εμπορο δεν τον ξερω... εχετε καποια αποψη? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από lyda94
NickTG Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 2 minutes ago, christopher0016 said: γιατι δεν υπαρχει καν επαφη στο atos? για μεσα στην πολη και μονο μια χαρα ειναι. τρομερα καλυτερο το micra απο yaris ? Γιατί είναι χειρότερο παντού το Atos. Οριακά πιάνεται για αμάξι. 1
lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 επισης να ρωτησω κατι... αν το αμαξι ειναι απο εμπορο, μπορω να το παω για ελεγχο σε δικο μου μηχανικο?
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Γιατί είναι χειρότερο παντού το Atos. Οριακά πιάνεται για αμάξι. ενταξει και εγω κουβα το λεω το ατος, αλλα για μεσα στην πολη ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι μια χαρα πιστευω. 1 λεπτό πριν, lyda94 είπε επισης να ρωτησω κατι... αν το αμαξι ειναι απο εμπορο, μπορω να το παω για ελεγχο σε δικο μου μηχανικο? ναι βρε συ γιατι να μην μπορεις? αλλα σου ξαναλεω μην εμπιστευεσαι τους μαντραδες
lyda94 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Γιατί είναι χειρότερο παντού το Atos. Οριακά πιάνεται για αμάξι. τοσο χαλια? να μην το κοιταζω καν? απο πολλους ακουω οτι ειναι πολυ καλα.. Μόλις τώρα, christopher0016 είπε ενταξει και εγω κουβα το λεω το ατος, αλλα για μεσα στην πολη ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι μια χαρα πιστευω. ναι βρε συ γιατι να μην μπορεις? αλλα σου ξαναλεω μην εμπιστευεσαι τους μαντραδες ναι το καταλαβαινω αυτο που λες και εχεις δικιο... αλλα αν βρω κατι καλο και το τσεκαρει και μηχανικος?
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, lyda94 είπε τοσο χαλια? να μην το κοιταζω καν? απο πολλους ακουω οτι ειναι πολυ καλα.. ναι το καταλαβαινω αυτο που λες και εχεις δικιο... αλλα αν βρω κατι καλο και το τσεκαρει και μηχανικος? ε μια χαρα , απλα το δυσκολο ειναι να βρουν εαν εχει γυρισμενα χιλιομετρα . εαν βρεις "ευκαιρια" απο μαντρα , να προσεξεις πολυ τα χιλιομετρα που εχει πχ εαν ειναι του 2004 με 67000 χιλ χιλιομετρα μην μπεις καν στην διαδικασια αγορας. οσο για το ατος, εαν το θες αποκλειστικα για εντος πολης πιστευω ειναι οκ . χωρις να εχεις γκαζι για προσπεραση , η καποιο αμαξι με σωστη γεωμετρια για να στριψεις πιο γρηγορα. ειναι αποκλειστικα για ηπια χρηση εντος πολης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα