Προς το περιεχόμενο

οδηγηση χωρις διπλωμα μοτοποδηλατου

stelios9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα και χριστος ανεστη. θα ηθελα να ρωτησω οποιος ξερει για να μου φυγει και μενα η απορια χθες με σταματησανε για ελεγχο με το μηχανακι 50cc και δεν ειχα διπλωμα και τους ειπα οτι τωρα θα παω να βγαλω αλλα ευτυχως δεν με γραψανε λογω ημερων. αν ξερει καποιος υπαρχει περιπτωση να μου ερθει κανα χαρτι για δικαστηριο αργοτερα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Από την στιγμή που δεν σε έγραψαν όχι. Αλλά  βγαλτο γιατί μια στραβή να γίνει και να εμπλακείς σε ατύχημα τον ήπιες για μια ζωή 

μου πηραν μονο τα στοιχεια της ταυτοτητας και μου ειπαν καλο πασχα. ειναι σιγουρο ετσι? επειδη δεν προλαβαινω αμεσα να το βγαλω γιατι φευγω για δουλεια σεζον σε λιγες μερες. μην ερθει κανα χαρτι σε κανα 6μηνο και ψαχνομαι

1 ώρα πριν, stelios9 είπε

καλημερα και χριστος ανεστη. θα ηθελα να ρωτησω οποιος ξερει για να μου φυγει και μενα η απορια χθες με σταματησανε για ελεγχο με το μηχανακι 50cc και δεν ειχα διπλωμα και τους ειπα οτι τωρα θα παω να βγαλω αλλα ευτυχως δεν με γραψανε λογω ημερων. αν ξερει καποιος υπαρχει περιπτωση να μου ερθει κανα χαρτι για δικαστηριο αργοτερα?

Όχι δεν θα σου έρθει τίποτα. Αφού δεν σε γράψανε! 

Πρέπει να βγάλεις δίπλωμα κάποια στιγμή όμως 

Αντί να ρωτάς την διαδικασία για έκδοση διπλώματος ρωτάς εάν σε θα σου έρθει χαρτί και σου χαλάσει την σεζόν σου.

Όχι δεν έρθει χαρτί. Όλα καλά. Κάνενα άγχος.

• Like 3

59 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Αφου δεν πηρες ροζ χαρτακι δεν θα ερθει τιποτα οπως ειπαν ξανα... Ξεκινα για διπλωμα ομως ;)

καλα ναι σιγουρα απλα δεν μπορω αμεσα γιαυτο και ρωτησα τι γινεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...