stelios9 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 καλημερα και χριστος ανεστη. θα ηθελα να ρωτησω οποιος ξερει για να μου φυγει και μενα η απορια χθες με σταματησανε για ελεγχο με το μηχανακι 50cc και δεν ειχα διπλωμα και τους ειπα οτι τωρα θα παω να βγαλω αλλα ευτυχως δεν με γραψανε λογω ημερων. αν ξερει καποιος υπαρχει περιπτωση να μου ερθει κανα χαρτι για δικαστηριο αργοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Από την στιγμή που δεν σε έγραψαν όχι. Αλλά βγαλτο γιατί μια στραβή να γίνει και να εμπλακείς σε ατύχημα τον ήπιες για μια ζωή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios9 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Spect~ είπε Από την στιγμή που δεν σε έγραψαν όχι. Αλλά βγαλτο γιατί μια στραβή να γίνει και να εμπλακείς σε ατύχημα τον ήπιες για μια ζωή μου πηραν μονο τα στοιχεια της ταυτοτητας και μου ειπαν καλο πασχα. ειναι σιγουρο ετσι? επειδη δεν προλαβαινω αμεσα να το βγαλω γιατι φευγω για δουλεια σεζον σε λιγες μερες. μην ερθει κανα χαρτι σε κανα 6μηνο και ψαχνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Σε εξάμηνο δεν έρχεται τίποτα με το ελληνικό δημόσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, stelios9 είπε καλημερα και χριστος ανεστη. θα ηθελα να ρωτησω οποιος ξερει για να μου φυγει και μενα η απορια χθες με σταματησανε για ελεγχο με το μηχανακι 50cc και δεν ειχα διπλωμα και τους ειπα οτι τωρα θα παω να βγαλω αλλα ευτυχως δεν με γραψανε λογω ημερων. αν ξερει καποιος υπαρχει περιπτωση να μου ερθει κανα χαρτι για δικαστηριο αργοτερα? Όχι δεν θα σου έρθει τίποτα. Αφού δεν σε γράψανε! Πρέπει να βγάλεις δίπλωμα κάποια στιγμή όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Αντί να ρωτάς την διαδικασία για έκδοση διπλώματος ρωτάς εάν σε θα σου έρθει χαρτί και σου χαλάσει την σεζόν σου. Όχι δεν έρθει χαρτί. Όλα καλά. Κάνενα άγχος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Αφου δεν πηρες ροζ χαρτακι δεν θα ερθει τιποτα οπως ειπαν ξανα... Ξεκινα για διπλωμα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios9 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 59 λεπτά πριν, nick#18 είπε Αφου δεν πηρες ροζ χαρτακι δεν θα ερθει τιποτα οπως ειπαν ξανα... Ξεκινα για διπλωμα ομως καλα ναι σιγουρα απλα δεν μπορω αμεσα γιαυτο και ρωτησα τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Αμα δεν μπορεις αμεσα μην ξαναπιασεις το μηχανακι για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και εσυ και εμεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα