geodimis Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω έχει ξεκινήσει δωρεάν διάθεση tv box μόνο για συνδρομητές wind σταθερής στα καταστήματα της wind με απλή εγγραφή μέχρι να ανακοινωθεί τιμοκαταλογος. Όλη η nova εκτός από cinema και υποδοχή ant in για digea μέσω απλής κεραίας. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από geodimis 1
kostas123pao Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Τι εννοείς? Όποιος είναι συνδρομητής wind σταθερής πάει στο κατάστημα και του δίνουν δωρεάν tv box? 2 1
gusdevelopers Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, kostas123pao είπε Τι εννοείς? Όποιος είναι συνδρομητής wind σταθερής πάει στο κατάστημα και του δίνουν δωρεάν tv box? Κάπου είχα δει ότι σε περνούν τηλέφωνο αν είσαι συνδρομητής σταθερού wind
lampisd Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 αν μαθετε με ποιον τροπο το δινουν ενημερωστε με εχω 3 σταθερα wind αλλα δεν με καλεσαν ποτε για κατι τετοιο,
kaklikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει περιπου ενα μηνα που με ειδοποιησαν απο την wind και μου διεθεσαν δωρεαν το tv box για 6 μηνες με την προυποθεση να με καλουν μια φορα την εβδομαδα για να κανω αναφορα σε bugs και τυχον προβληματα. Η αληθεια ειναι πως στην ερωτηση μου πως επελεξαν τον κοσμο στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι επελεξαν τυχαια. Χρηστης VDSL 50. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από kaklikos
Alxnks Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Ίσως θα ήταν καλό να αναφέρετε αν παίρνουν συνδρομητές με VDSL ή/και adsl. Γιατι λογικά τέτοια μηχανάκια θα παίζουν καλύτερα σε VDSL και ίσως το διαθέτουν μόνο σε αυτές τις συνδέσεις, εκτός αν δοκιμάζουν και πως θα παίζουν σε adsl; Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω.
di maria kun Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 ειχα ρωτησει παλια σε ενα καταστημα, ειναι νεα μεθοδος μεσω ιντερνετ ιπτβ να βλεπεις καναλια νοβα κτλ,εχει καποια στανταρ ταχυτητας για να περαστει πρεπει να πιανεις πργαματικη πανω απο κατι ορια,επισης ειναι δεδομενο οτι πληρωνεις εξτρα μηνιατικο ετσι,απλα αυτη ισως να ειναι δωρεαν προωθητικη για εξοπλισμο
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, di maria kun said: ειχα ρωτησει παλια σε ενα καταστημα, ειναι νεα μεθοδος μεσω ιντερνετ ιπτβ να βλεπεις καναλια νοβα κτλ,εχει καποια στανταρ ταχυτητας για να περαστει πρεπει να πιανεις πργαματικη πανω απο κατι ορια,επισης ειναι δεδομενο οτι πληρωνεις εξτρα μηνιατικο ετσι,απλα αυτη ισως να ειναι δωρεαν προωθητικη για εξοπλισμο Τι νεα μεθοδος; Το κανουν (σχεδον) ολοι οι παροχοι εδω και και καμια 10ετια, lol. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από YourTrueLegend
Damachi Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας παρεχουμε τσαμπα iptv για 6 μηνες γιατι σας εχουμε τηγανίσει στα προβλήματα - μετα τους 6 λες να χρεωνουνε καμια κατοστάρα μαζεμενη ; Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από Damachi
aGka8l Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Για να παίξει το set top box πάνω από vdsl λογικά θα θέλει κάποιο vlan που από τι ξέρω δεν μπορεί μέσω καμπίνας να παίξει τέτοιο vlan. Υποθέτω θα ναι κάποιο android box με εφαρμογή και θα τρέχει ? Ειδωμεν .
bill27 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειρηνη Ημην!!!Χριστος Ανεστη παιδια.Καταρχην μιλαμε για το wind vision οπως διαβασα προσφατα σε καποιο φορουμ και εχει καναλια ΜΟΝΟ και οχι on demand (ταινιες -σειρες) οπως εχει η Vodafone.Καναλι με ταινιες νομιζω δεν πρεπει να εχει καθολου εκτος τα fox & foxlife.Μου εκανε εντυπωση που εχει αρκετα μουσικα καναλια (πανω απο 10 νομιζω),τωρα δεν ξερω αν θα προσθεσει και ταινιες on demand...Το tv box εχει και το Netflix αλλα οχι δωρεαν,κατεβαζεις την εφαρμογη και πληρωνεις οπως σε ενα κανονικο box.Οπως ανεφερε και ενα παιδι παραπανω το δινουν σε καποιους συνδρομητες δωρεαν για καποιο διαστημα για να δουνε πως δουλευει κτλ.αλλα δεν αποκλειω και την πιθανοτητα οπως λεει το συγκεκριμενο τοπικ να το δινουνε και δωρεαν για καποιο διαστημα...Οποτε οσοι ειστε συνδρομητες wind σταθερης τρεχατε την Τριτη σε καποιο καταστημα και ρωτηστε.Προφανως και το thread δεν ανηκει στις Προσφορες γιατι αποκλειετε η wind να σου δωσει την υπηρεσια wind vision δωρεαν,απλα ισως για καποιους μηνες,οποτε καποιος mod να το παει εκει που πρεπει.... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από bill27 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις