Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω έχει ξεκινήσει δωρεάν διάθεση tv box μόνο για συνδρομητές wind σταθερής στα καταστήματα της wind με απλή εγγραφή μέχρι να ανακοινωθεί τιμοκαταλογος. Όλη η nova εκτός από cinema και υποδοχή ant in για digea μέσω απλής κεραίας. 

Επεξ/σία από geodimis
  • Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostas123pao είπε

Τι εννοείς? Όποιος είναι συνδρομητής wind σταθερής  πάει στο κατάστημα και του δίνουν δωρεάν tv box?

Κάπου είχα δει ότι σε περνούν τηλέφωνο αν είσαι συνδρομητής σταθερού wind 

Δημοσ.

αν μαθετε με ποιον τροπο το δινουν ενημερωστε με εχω 3 σταθερα wind αλλα δεν με καλεσαν ποτε για κατι τετοιο,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει περιπου ενα μηνα που με ειδοποιησαν απο την wind και μου διεθεσαν δωρεαν το tv box για 6 μηνες με την προυποθεση να με καλουν μια φορα την εβδομαδα για να κανω αναφορα σε bugs και τυχον προβληματα. Η αληθεια ειναι πως στην ερωτηση μου πως επελεξαν τον κοσμο στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι επελεξαν τυχαια.

Χρηστης VDSL 50.

Επεξ/σία από kaklikos
Δημοσ.

Ίσως θα ήταν καλό να αναφέρετε αν παίρνουν συνδρομητές με VDSL ή/και adsl. Γιατι λογικά τέτοια μηχανάκια θα παίζουν καλύτερα σε VDSL και ίσως το διαθέτουν μόνο σε αυτές τις συνδέσεις, εκτός αν δοκιμάζουν και πως θα παίζουν σε adsl; Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω. 

Δημοσ.

ειχα ρωτησει παλια σε ενα καταστημα, ειναι νεα μεθοδος μεσω ιντερνετ ιπτβ να βλεπεις καναλια νοβα κτλ,εχει καποια στανταρ ταχυτητας για να περαστει πρεπει να πιανεις πργαματικη πανω απο κατι ορια,επισης ειναι δεδομενο οτι πληρωνεις εξτρα μηνιατικο ετσι,απλα αυτη ισως να ειναι δωρεαν προωθητικη για εξοπλισμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, di maria kun said:

ειχα ρωτησει παλια σε ενα καταστημα, ειναι νεα μεθοδος μεσω ιντερνετ ιπτβ να βλεπεις καναλια νοβα κτλ,εχει καποια στανταρ ταχυτητας για να περαστει πρεπει να πιανεις πργαματικη πανω απο κατι ορια,επισης ειναι δεδομενο οτι πληρωνεις εξτρα μηνιατικο ετσι,απλα αυτη ισως να ειναι δωρεαν προωθητικη για εξοπλισμο

Τι νεα μεθοδος; Το κανουν (σχεδον) ολοι οι παροχοι εδω και και καμια 10ετια, lol.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας  παρεχουμε τσαμπα iptv για 6 μηνες γιατι σας εχουμε τηγανίσει στα προβλήματα - μετα τους 6 λες να χρεωνουνε καμια κατοστάρα μαζεμενη ; :P

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.

Για να παίξει το set top box πάνω από vdsl λογικά θα θέλει κάποιο vlan που από τι ξέρω δεν μπορεί μέσω καμπίνας να παίξει τέτοιο vlan.

Υποθέτω θα ναι κάποιο android box με εφαρμογή και θα τρέχει ? Ειδωμεν . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειρηνη Ημην!!!Χριστος Ανεστη παιδια.Καταρχην μιλαμε για το wind vision οπως διαβασα προσφατα σε καποιο φορουμ και εχει καναλια ΜΟΝΟ και οχι on demand (ταινιες -σειρες) οπως εχει η Vodafone.Καναλι με ταινιες νομιζω δεν πρεπει να εχει καθολου εκτος τα fox & foxlife.Μου εκανε εντυπωση που εχει αρκετα μουσικα καναλια (πανω απο 10 νομιζω),τωρα δεν ξερω αν θα προσθεσει και ταινιες on demand...Το tv box εχει και το Netflix αλλα οχι δωρεαν,κατεβαζεις την εφαρμογη και πληρωνεις οπως σε ενα κανονικο box.Οπως ανεφερε και ενα παιδι παραπανω το δινουν σε καποιους συνδρομητες δωρεαν για καποιο διαστημα για να δουνε πως δουλευει κτλ.αλλα δεν αποκλειω και την πιθανοτητα οπως λεει το συγκεκριμενο τοπικ να το δινουνε και δωρεαν για καποιο διαστημα...Οποτε οσοι ειστε συνδρομητες wind σταθερης τρεχατε την Τριτη σε καποιο καταστημα και ρωτηστε.Προφανως και το thread δεν ανηκει στις Προσφορες γιατι αποκλειετε η wind να σου δωσει την υπηρεσια wind vision δωρεαν,απλα ισως για καποιους μηνες,οποτε καποιος mod να το παει εκει που πρεπει....

Επεξ/σία από bill27
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...