Scofield Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλησπέρα κι απο μένα! Έχω ένα φοβερά περίεργο πρόβλημα που σπάω το κεφάλι μου Έκανα αναβάθμιση γραμμής σε 50Mbps και μου δώσανε απο τη WIND το technicolour tg788 v3 ενω προηγουμένως είχα το TD-8970 της TPLINK οπότε έβαλα το tplink σαν router και την γραμμή την έβαλα στο technicolour αφού το TD-8970 δεν υποστηρίζει VDSL. Καλά όλα αυτά, αλλά πάω να δω συγχρονισμό και μου γράφει Down:14.07Mbps Up:0.91Mbps και λέω τι σκατά εγώ πληρώνω 50ρι! Τους παίρνω τηλ δεν μπορούσαν να βρουν το πρόβλημα και έρχεται τεχνικός σπίτι. Αφού αποσυνδέει όλες τις οριζόντιες (2 τηλέφωνα) βάζει το μαραφέτι του κατευθείαν στην γραμμή και παίρνει καθαρό 50Mbps down. Μετά μου συνδέει το technicolour μου και βαράει κι αυτό κάπου εκεί 45Mbps. Τελοσπάντων αποφασίζει οτι για όλα φταίει ένα τηλέφωνο το βγάζουμε απο τη παραγωγή και είμαι χαρούμενος με τα 45Mbps μου τα οποία τα δίνει το technicolour ασύρματα μέσω του ρουτερ TPLINK. Καλά όλα αυτά αλλά λίγες ώρες πριν την Ανάσταση κι αφού έχω κατεβάσει το μισό ίντερνετ πέφτει το ρεύμα και αποσυνδέονται όλα και όταν ξανασυνδέονται επανέρχεται ο συγχρονισμός στα Down:14.07Mbps Up:0.91Mbps και απο τα νεύρα μου σκάω όλα τα βαρελότα πριν το χριστος ανεστη. Και με τρελαίνει όλο αυτό γιατι αναρωτιέμαι τι σκατά έκανε ο τεχνικός στη γραμμή και βάραγε 50ρια που δεν μπορώ να πιάσω τώρα εγώ... Φταίει το ρουτερ? είναι λίγο γτπ το συγκεκριμένο δεν μου γεμίζει το μάτι Φταίει η γραμμή? Στην τελική θα πάρω στη wind να ξαναέρθει να βάλει στη γραμμή το μαγικό του μαντζαφλάρι να επανέλθουν οπως ήταν πριν τα πράγματα αλλά μέχρι τότε any ideas?
ougxar Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δες αν στο συγκεκριμενο ρουτερ υπαρχει η επιλογη vectoring,αν υπαρχει αλλαξε τη και δοκιμασε να ξανασυγχρονισεις,σε πολλα ατομα υπαρχει παρομοιο θεμα
Scofield Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 4/9/2018 στις 11:40 ΠΜ, ougxar είπε Δες αν στο συγκεκριμενο ρουτερ υπαρχει η επιλογη vectoring,αν υπαρχει αλλαξε τη και δοκιμασε να ξανασυγχρονισεις,σε πολλα ατομα υπαρχει παρομοιο θεμα thanks φίλος, αλλά τα είχε όλα κλειδωμένα πήρα καινούργιο και βρήκα την υγειά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα