Προς το περιεχόμενο

[ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ] GENESIS NKG-0946 THOR 300 MECHANICAL WHITE BACKLIGHT - RED OUTEMU SWITCH 34.90@e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα να ενημερωσω οτι απο οσα μικροθεματα εχουν αναφερει καποια παιδια,δεν εχω το παραμικρο.Ολα λειτουργουν στην εντελεια και το spacebar ακουγεται μια χαρα. Προσωπικα δεν εχω ξαναδει ενα καλο μηχανικο πληκτρολογιο τοσο φθηνα. Και το κακο για μενα ειναι,οτι εχοντας δοκιμασει ακριβα Corsair στο παρελθον,καταλαβα οτι ηταν χαμενα χρηματα στην τιμη που ζητουσαν.(Οχι οτι δεν ηταν καλα και τα Corsair.) Η πιο vfm αγορα ever. :)

• Like 3
Δημοσ.
Στις 5/5/2018 στις 1:12 ΠΜ, radiohead είπε

Κοίτα να δεις που θα με κάνετε σαν τα μούτρα σας στο τέλος.Έτσι κρατιέμαι να μην το πάρω.Ποιός εγώ που δεν μου έχει κάνει κλικ κανένα μηχανικό που έχω δοκιμάσει και στα 25 χρόνια έχω αλλάξει μία φορά πληκτρολόγιο όλη κι όλη. :/

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Κοίτα να δεις που θα με κάνετε σαν τα μούτρα σας στο τέλος.Έτσι κρατιέμαι να μην το πάρω.Ποιός εγώ που δεν μου έχει κάνει κλικ κανένα μηχανικό που έχω δοκιμάσει και στα 25 χρόνια έχω αλλάξει μία φορά πληκτρολόγιο όλη κι όλη. :/

Μέχρι τα 35 για να βγεί στην σύνταξη έχει ψωμιά ακόμα το keyboard σου. Οπότε μην παρασύρεσαι! :P 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξανά σε προσφορά

Στις ‎6‎/‎5‎/‎2018 στις 5:18 ΜΜ, cpttony είπε

Μια ερώτηση, έχει κανείς σας πρόβλημα με το "R" κουμπί? Είναι φορές που πρέπει να το πατήσω 2 φορές για να γραφτεί το γράμμα (r/ρ).

Και μια ενημέρωση. Πέρα από το R, άρχισε να κάνει το ίδιο και το D, οπότε το πήγα στην πίσω και μου το αντικατέστησαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα αυτό το 71 Key RGB Backlit Bluetooth 4.0 Edition Mechanical Keyboard Wireless Blue Switch στο Amazon.uk > 59.36€ & μεταφορικά

και στο Amazon.fr 56.99 € & μεταφορικά

έχει κανένας προσωπική εμπειρία από την εταιρία ή το μοντέλο

(Υπάρχει με όλους τους τύπους διακοπτών)

https://www.amazon.fr/DREVO-Calibur-Mécanique-71-Rétro-éclairage/dp/B01MQVIIBB?psc=1&SubscriptionId=AKIAJHB5UFB6XWM3BXAA&tag=heidonet-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B01MQVIIBB

https://www.amazon.co.uk/DREVO-Calibur-71-Key-Mechanical/dp/B01MQVIIBB?psc=1&SubscriptionId=AKIAJHB5UFB6XWM3BXAA&tag=jankrohn&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B01MQVIIBB

Επεξ/σία από Timewalker
Δημοσ.
8 ώρες πριν, cpttony είπε

Ξανά σε προσφορά

Και μια ενημέρωση. Πέρα από το R, άρχισε να κάνει το ίδιο και το D, οπότε το πήγα στην πίσω και μου το αντικατέστησαν.

Αυτό δείχνει πως στην εταιρεία αυτή πάσχει το R&D τμήμα τους.

😛 😛

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Αυτό δείχνει πως στην εταιρεία αυτή πάσχει το R&D τμήμα τους.

😛 😛

Δεν υπάρχεις αδερφέ..

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, cpttony είπε

Ξανά σε προσφορά

Το είχα πάρει σε μία από τις πρώτες προσφορές το χειμώνα. Μέσα σε λίγες εβδομάδες άρχισε να έχει σημαντικό πρόβλημα το πλήκτρο 'Ε' και λιγότερο κάποια άλλα πλήκτρα στις πρώτες δύο σειρές. Το πήγα πίσω και μου το αντικατέστησαν άμεσα. Προς το παρόν είναι εντάξει.

Γενικά συμπαθητικό πληκτρολόγιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο τέλος το e-shop θα μας τα χαρίσει τα μηχανικά natec genesis, στα δύο το ένα δώρο! :P  

Aυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα για το πόσο σανό και παπά μας πουλάνε οι "μεγάλες" εταιρείες που ζητάνε 100++ ευρώ για τα μηχανικά keyboards τους. ;) 

• Like 1
Δημοσ.

To αγορασα πριν ενα μηνα περιπου, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με κανενα πληκτρο μεχρι τωρα και η δικια μου εμπειρια χρησης ειναι απλα καταπληκτικη. Χαιρομαι να γραφω πραγματα, οποιαδηποτε πραγματα!

• Like 2
Δημοσ.

Χρησιμοποιησα σημερα αυτο με το λευκο φωτισμο. Πραγματι, φαινεται πολυ πολυ καλο για τα λεφτα που ζηταει. Νομιζω δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αρκετα ακριβοτερα μηχανικα πληκτρολογια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...