Προς το περιεχόμενο

[ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ] GENESIS NKG-0946 THOR 300 MECHANICAL WHITE BACKLIGHT - RED OUTEMU SWITCH 34.90@e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Όχι όχι.. το πλήρες.. το έβγαλε μια μέρα 28.90 και όποιος προλάβει.. χαχαχαχα

Εμ δεν προλαβαμε αφου δεν μας το ειπες....:( 

:D

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, buuren said:

Εμ δεν προλαβαμε αφου δεν μας το ειπες....:( 

:D

Καλά μη νομίζεις.. στο παλιό thread του Thor 300 το έβαλε κάποιος και το είδα.. 😁😁😁

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε νομίζω. Ποτέ βάζει το blue ποτέ το red ποτέ με πράσινο backlit ποτέ με λευκό. Το έβαλε τώρα με διάφορες ταχα μου προσφορές midseason sales

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά στα 28.90 ( crazysundays )

RED

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

παιδια απο θεμα wrist wrest πως την βγαζεται?γιατι βλεπω δεν εχει.

ειμαι μεταξυ αυτου και του roccat της προσφορας του κωτσοβολου.

Eγώ έχω πάρει αυτό και το χρησιμοποιώ σε όλα τα μηχανικά που έχω τα οποία δεν έχουν wrist rest. Κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι φθηνό.

https://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/ergonomika-eidh/mousepad-stirigma-karpou/@Work-Gel-Wrist-Pad-AW11019.htm

Το roccat isku+ της προσφοράς το έχω επίσης και έχει πολύ καλό wrist rest. 

Αν θέλεις μηχανικό φθηνό το thor 300 στα 29 ευρώ είναι μονόδρομος και στιβαρή κατασκευή.

Αν τώρα ψάχνεις καλό και οικονομικό καθαρά gaming σετάκι το roccat combo στα 50 ευρώ απο Κώτσο είναι πολύ καλό. 

Η επιλογή δική σου. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση, έχει κανείς σας πρόβλημα με το "R" κουμπί? Είναι φορές που πρέπει να το πατήσω 2 φορές για να γραφτεί το γράμμα (r/ρ).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cpttony είπε

Μια ερώτηση, έχει κανείς σας πρόβλημα με το "R" κουμπί? Είναι φορές που πρέπει να το πατήσω 2 φορές για να γραφτεί το γράμμα (r/ρ).

Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές την εναλλαγή ελληνικά - αγγλικά ( alt-swift) δεν την παίρνει με την μία αν το κάνεις πολύ γρήγορα και θέλει λίγο πιο αργά. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές την εναλλαγή ελληνικά - αγγλικά ( alt-swift) δεν την παίρνει με την μία αν το κάνεις πολύ γρήγορα και θέλει λίγο πιο αργά. 

Σε εμένα φαίνεται να δουλεύει όπως πρέπει. Τι να πω...

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

47 λεπτά πριν, cpttony είπε

Σε εμένα φαίνεται να δουλεύει όπως πρέπει. Τι να πω...

Κανενα προβλημα στο δικο μου. Μια χαρα ειναι το R οπως και η εναλλαγη γλωσσας με γρηγορο ρυθμο.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Amix είπε

Κανενα προβλημα στο δικο μου. Μια χαρα ειναι το R οπως και η εναλλαγη γλωσσας με γρηγορο ρυθμο.

Kαλά και εμένα το κάνει σπάνια, παίζει απο την βιασύνη μου να μην τα πατάω και σωστά, το πιθανότερο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο θέμα που έχω είναι καμμιά φορά το space που ακούγεται ο ήχος ελατήριου. Κατά τα άλλα το έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει στο γράψιμο. Για τα λεφτά που έχει είναι τρελό VFM. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...