buuren Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Agmourk είπε Όχι όχι.. το πλήρες.. το έβγαλε μια μέρα 28.90 και όποιος προλάβει.. χαχαχαχα Εμ δεν προλαβαμε αφου δεν μας το ειπες....
Agmourk Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Just now, buuren said: Εμ δεν προλαβαμε αφου δεν μας το ειπες.... Καλά μη νομίζεις.. στο παλιό thread του Thor 300 το έβαλε κάποιος και το είδα.. 😁😁😁 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Ξανά https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δε νομίζω. Ποτέ βάζει το blue ποτέ το red ποτέ με πράσινο backlit ποτέ με λευκό. Το έβαλε τώρα με διάφορες ταχα μου προσφορές midseason sales
7nisiotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ξανά στα 28.90 ( crazysundays ) RED Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από 7nisiotis 1
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746
gaius germanicus Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 παιδια απο θεμα wrist wrest πως την βγαζεται?γιατι βλεπω δεν εχει. ειμαι μεταξυ αυτου και του roccat της προσφορας του κωτσοβολου.
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε παιδια απο θεμα wrist wrest πως την βγαζεται?γιατι βλεπω δεν εχει. ειμαι μεταξυ αυτου και του roccat της προσφορας του κωτσοβολου. Eγώ έχω πάρει αυτό και το χρησιμοποιώ σε όλα τα μηχανικά που έχω τα οποία δεν έχουν wrist rest. Κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι φθηνό. https://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/ergonomika-eidh/mousepad-stirigma-karpou/@Work-Gel-Wrist-Pad-AW11019.htm Το roccat isku+ της προσφοράς το έχω επίσης και έχει πολύ καλό wrist rest. Αν θέλεις μηχανικό φθηνό το thor 300 στα 29 ευρώ είναι μονόδρομος και στιβαρή κατασκευή. Αν τώρα ψάχνεις καλό και οικονομικό καθαρά gaming σετάκι το roccat combo στα 50 ευρώ απο Κώτσο είναι πολύ καλό. Η επιλογή δική σου. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από lionheart75 1
cpttony Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μια ερώτηση, έχει κανείς σας πρόβλημα με το "R" κουμπί? Είναι φορές που πρέπει να το πατήσω 2 φορές για να γραφτεί το γράμμα (r/ρ).
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, cpttony είπε Μια ερώτηση, έχει κανείς σας πρόβλημα με το "R" κουμπί? Είναι φορές που πρέπει να το πατήσω 2 φορές για να γραφτεί το γράμμα (r/ρ). Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές την εναλλαγή ελληνικά - αγγλικά ( alt-swift) δεν την παίρνει με την μία αν το κάνεις πολύ γρήγορα και θέλει λίγο πιο αργά.
cpttony Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές την εναλλαγή ελληνικά - αγγλικά ( alt-swift) δεν την παίρνει με την μία αν το κάνεις πολύ γρήγορα και θέλει λίγο πιο αργά. Σε εμένα φαίνεται να δουλεύει όπως πρέπει. Τι να πω...
Amix Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 55 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές την εναλλαγή ελληνικά - αγγλικά ( alt-swift) δεν την παίρνει με την μία αν το κάνεις πολύ γρήγορα και θέλει λίγο πιο αργά. 47 λεπτά πριν, cpttony είπε Σε εμένα φαίνεται να δουλεύει όπως πρέπει. Τι να πω... Κανενα προβλημα στο δικο μου. Μια χαρα ειναι το R οπως και η εναλλαγη γλωσσας με γρηγορο ρυθμο. 2
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Amix είπε Κανενα προβλημα στο δικο μου. Μια χαρα ειναι το R οπως και η εναλλαγη γλωσσας με γρηγορο ρυθμο. Kαλά και εμένα το κάνει σπάνια, παίζει απο την βιασύνη μου να μην τα πατάω και σωστά, το πιθανότερο. 1
Agmourk Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Το μόνο θέμα που έχω είναι καμμιά φορά το space που ακούγεται ο ήχος ελατήριου. Κατά τα άλλα το έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει στο γράψιμο. Για τα λεφτά που έχει είναι τρελό VFM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα