Προς το περιεχόμενο

[ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ] GENESIS NKG-0946 THOR 300 MECHANICAL WHITE BACKLIGHT - RED OUTEMU SWITCH 34.90@e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλό. Έχω ακριβώς το ίδιο και το συνιστώ σε όποιον δε θέλει να χαλάσει πολλά λεφτά.

Επίσης, πολλές προσφορές βλέπω στο συγκεκριμένο τώρα τελευταία; Τι γίνεται;

Επεξ/σία από Hommer
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Hommer είπε

Πολύ καλό. Έχω ακριβώς το ίδιο και το συνιστώ σε όποιον δε θέλει να χαλάσει πολλά λεφτά.

Επίσης, πολλές προσφορές βλέπω στο συγκεκριμένο τώρα τελευταία; Τι γίνεται;

λογικα εχουν πολλα στην αποθηκη η τους δινει πολλα bonus η genesis

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε

Kόκκινη ή μπλε διακόπτες; Επίσης γενικά ποιο από όλα τα μοντέλα (0945 - 0946 - 0947) που έχουν θεωρείται καλύτερο;

Οι μπλε έχουν μια πιο 'clicky' αίσθηση και είναι πιο θορυβώδης και μένα μ αρέσει αυτό αλλά είναι καθαρά θέμα γούστου 

Δημοσ.

Οι κόκκινοι. Οι μπλε είναι σαν να γραφεις σε γραφομηχανή του 1900.

Σαν την γραφομηχανή του Jack στο "The Shinning" ένα πράγμα.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Οι κόκκινοι είναι οι πιο ευαίσθητοι.. εξαιρετική αίσθηση το πληκτρολόγιο, βαρύ, ωραίο backlight με φως τόσο - όσο, αλλά ένα ελάττωμα.. όταν πατάω το space στην άκρη ακούγεται το ελατήριο από μέσα και όχι το κουμπί.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Agmourk είπε

Οι κόκκινοι είναι οι πιο ευαίσθητοι.. εξαιρετική αίσθηση το πληκτρολόγιο, βαρύ, ωραίο backlight με φως τόσο - όσο, αλλά ένα ελάττωμα.. όταν πατάω το space στην άκρη ακούγεται το ελατήριο από μέσα και όχι το κουμπί.. 

τα ιδια και σε μένα, λες και κάπου ξύνει το ελατήριο κάτι άλλο.

με τον καιρό το συνήθισα αν και νομίζω οτι πλέον δεν το κάνει.

Αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα είχε παίξει στα 29.90€ το συγκεκριμένο (τόσο το είχα πάρει)

Δημοσ.

Σε λαπτοπ θα δουλεψει?

Ειχα περασει απο ενα καταστημα προ ημερων και κατα τυχη πατησα κατι κουμπια σε μηχανικα και τρελαθηκα !!! χαχαχα

Θελω ενα κι εγωωωω....:D

Δημοσ.

Εγώ το πήρα την προηγούμενη βδομάδα στα 28.90 

Καλά και εμένα δεν με ενοχλεί τόσο, απλά overall είναι πολύ ποιοτικό αλλά επειδή γράφω γρήγορα το πατάω ασυναίσθητα και είναι σαν να είσαι σε χορωδία και αυτό να είναι το φάλτσο.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, buuren είπε

Σε λαπτοπ θα δουλεψει?

Ειχα περασει απο ενα καταστημα προ ημερων και κατα τυχη πατησα κατι κουμπια σε μηχανικα και τρελαθηκα !!! χαχαχα

Θελω ενα κι εγωωωω....:D

οπουδήποτε θα λειτουργήσει, απλά αν το κουβαλάς μαζί σου, έχει ενα Α βάρος,ξέχνα τα πούπουλα πληκτρολόγια μεμβράνης.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Εγώ το πήρα την προηγούμενη βδομάδα στα 28.90 

Καλά και εμένα δεν με ενοχλεί τόσο, απλά overall είναι πολύ ποιοτικό αλλά επειδή γράφω γρήγορα το πατάω ασυναίσθητα και είναι σαν να είσαι σε χορωδία και αυτό να είναι το φάλτσο.. 

28.90 μηπως το numless

https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0944-thor-300-tkl-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573687

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...