Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 DE JAVU
Hommer Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό. Έχω ακριβώς το ίδιο και το συνιστώ σε όποιον δε θέλει να χαλάσει πολλά λεφτά. Επίσης, πολλές προσφορές βλέπω στο συγκεκριμένο τώρα τελευταία; Τι γίνεται; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Hommer
giorgoskoy Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, Hommer είπε Πολύ καλό. Έχω ακριβώς το ίδιο και το συνιστώ σε όποιον δε θέλει να χαλάσει πολλά λεφτά. Επίσης, πολλές προσφορές βλέπω στο συγκεκριμένο τώρα τελευταία; Τι γίνεται; λογικα εχουν πολλα στην αποθηκη η τους δινει πολλα bonus η genesis
Kenny McCormick Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Kόκκινη ή μπλε διακόπτες; Επίσης γενικά ποιο από όλα τα μοντέλα (0945 - 0946 - 0947) που έχουν θεωρείται καλύτερο;
splanis Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Kόκκινη ή μπλε διακόπτες; Επίσης γενικά ποιο από όλα τα μοντέλα (0945 - 0946 - 0947) που έχουν θεωρείται καλύτερο; Οι μπλε έχουν μια πιο 'clicky' αίσθηση και είναι πιο θορυβώδης και μένα μ αρέσει αυτό αλλά είναι καθαρά θέμα γούστου
Kenny McCormick Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Πιο εύκολη / ευαίσθητοι στο κατέβασμα (πάτημα) ποιοι είναι; Ποιοι (διακόπτες) θυμίζουν περισσότερο τα πληκτρολόγια μεμβράνης;
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Οι κόκκινοι. Οι μπλε είναι σαν να γραφεις σε γραφομηχανή του 1900. Σαν την γραφομηχανή του Jack στο "The Shinning" ένα πράγμα. 1 2
splanis Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Ναι οι κόκκινοι τότε. Εγώ που γουστάρω γραφομηχανή μπλε
Agmourk Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Οι κόκκινοι είναι οι πιο ευαίσθητοι.. εξαιρετική αίσθηση το πληκτρολόγιο, βαρύ, ωραίο backlight με φως τόσο - όσο, αλλά ένα ελάττωμα.. όταν πατάω το space στην άκρη ακούγεται το ελατήριο από μέσα και όχι το κουμπί..
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Agmourk είπε Οι κόκκινοι είναι οι πιο ευαίσθητοι.. εξαιρετική αίσθηση το πληκτρολόγιο, βαρύ, ωραίο backlight με φως τόσο - όσο, αλλά ένα ελάττωμα.. όταν πατάω το space στην άκρη ακούγεται το ελατήριο από μέσα και όχι το κουμπί.. τα ιδια και σε μένα, λες και κάπου ξύνει το ελατήριο κάτι άλλο. με τον καιρό το συνήθισα αν και νομίζω οτι πλέον δεν το κάνει. Αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα είχε παίξει στα 29.90€ το συγκεκριμένο (τόσο το είχα πάρει)
buuren Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Σε λαπτοπ θα δουλεψει? Ειχα περασει απο ενα καταστημα προ ημερων και κατα τυχη πατησα κατι κουμπια σε μηχανικα και τρελαθηκα !!! χαχαχα Θελω ενα κι εγωωωω....
Agmourk Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Εγώ το πήρα την προηγούμενη βδομάδα στα 28.90 Καλά και εμένα δεν με ενοχλεί τόσο, απλά overall είναι πολύ ποιοτικό αλλά επειδή γράφω γρήγορα το πατάω ασυναίσθητα και είναι σαν να είσαι σε χορωδία και αυτό να είναι το φάλτσο..
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, buuren είπε Σε λαπτοπ θα δουλεψει? Ειχα περασει απο ενα καταστημα προ ημερων και κατα τυχη πατησα κατι κουμπια σε μηχανικα και τρελαθηκα !!! χαχαχα Θελω ενα κι εγωωωω.... οπουδήποτε θα λειτουργήσει, απλά αν το κουβαλάς μαζί σου, έχει ενα Α βάρος,ξέχνα τα πούπουλα πληκτρολόγια μεμβράνης. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Agmourk είπε Εγώ το πήρα την προηγούμενη βδομάδα στα 28.90 Καλά και εμένα δεν με ενοχλεί τόσο, απλά overall είναι πολύ ποιοτικό αλλά επειδή γράφω γρήγορα το πατάω ασυναίσθητα και είναι σαν να είσαι σε χορωδία και αυτό να είναι το φάλτσο.. 28.90 μηπως το numless https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0944-thor-300-tkl-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573687
Agmourk Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Όχι όχι.. το πλήρες.. το έβγαλε μια μέρα 28.90 και όποιος προλάβει.. χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα