ioannis Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Η γυναικα μου εχει το galaxy J3 (2016), android 5.1.1. Υπαρχει τροπος η μεταφορα να γινεται αυτοματα και αν στην sd μπορει να κανει καποιος υποκαταλογους. Σας ευχαριστω ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ioannis είπε Η γυναικα μου εχει το galaxy J3 (2016), android 5.1.1. Υπαρχει τροπος η μεταφορα να γινεται αυτοματα και αν στην sd μπορει να κανει καποιος υποκαταλογους. Σας ευχαριστω ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. ή μέσα από τη συσκευή από file manager ή μέσω υπολογιστή μεταφορά από εσωτερική μνήμη σε msd
ioannis Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, kormos είπε ή μέσα από τη συσκευή από file manager ή μέσω υπολογιστή μεταφορά από εσωτερική μνήμη σε msd Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
adi32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ioannis είπε Η γυναικα μου εχει το galaxy J3 (2016), android 5.1.1. Υπαρχει τροπος η μεταφορα να γινεται αυτοματα και αν στην sd μπορει να κανει καποιος υποκαταλογους. Σας ευχαριστω ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. Καλο Πασχα Χριστός Ανέστη και χρονια πολλα με υγεια Μπορεις να βαλεις κι αυτο που εχει διπλο explorer και κανεις ευκολα τις μεταφορες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από adi32
ioannis Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στις 4/8/2018 στις 8:59 ΠΜ, adi32 είπε Καλο Πασχα Χριστός Ανέστη και χρονια πολλα με υγεια Μπορεις να βαλεις κι αυτο που εχει διπλο explorer και κανεις ευκολα τις μεταφορες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander Ευχαριστώ πολυ adi32. Τον Totalcommander τον χρησιμοποιησα και στα windows. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα