SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλησπέρα Σύντομα θα στήσω καινούργιο συστηματάκι με 8700k και σκέφτομαι να αλλάξω την κορυφαία σε αερόψυξη noctua που έχω μεν αλλα θέλω να πάρω σε νεράκι και να ειναι πιο όμορφο το build αλλα βαρέθηκα να βλέπω και αυτην την κουμούτσα την noctua Κοιτάω λοιπόν διάφορες εταιρίες , reviews kits κτλπ. Αρκετοί που διαβάζω σε o forums κτλπ λένε για τις πολύ καλές εταιρίες όπως η swiftech αλλα και η aphacool η οποία να πω την αλήθεια έχει ορισμένα πολύ καλα kits αλλα δεν μπορώ να βρώ και πολλά reviews για την συγκεκριμένη εταιρία. Έχει δοκιμάσει κανένας προιόντα της συγκεκριμένη εταιρίας , απο θέμα performance πως πάει αν ξέρουμε ? Προσπαθώ να μαζέψω οσες περισότερες πληροφορίες μπορώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικα φαινεται πολυ καλη εταιρια και ποιοτικη. Ειναι μεσα και στις δικες μου επιλογες για ryzen2 με το καλο, αλλα το κακο με την σελιδα τους ειναι οτι δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με της ΕΚ, που εχει βημα βημα configurator. Εχει και αρκετα βιντεο με διαφορα κομματια απο alphacool και ο jayztwocents, και το Gamer Nexus ειχε κανει ενα review ενος GPU block τους. Spoiler Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από jimakos234 Added 1 video 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Ένα ψυγείο και ένα pump top έχω, μια χαρά είναι μετά απο 3-4 χρόνια. Θα σου πρότεινα μην κοιτάς έτοιμα kits, της ek πχ έχουν αλουμινένια parts και αν θες να επεκτείνεις τη λούπα πρέπει να προσέξεις να βρεις πάλι αλουμινένια. Για άλλους κατασκευαστές δεν γνωρίζω. Ps. Αύριο θα αλλάξω υγρά και σωλήνες και βαριέμαι ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Sarandis είπε Ένα ψυγείο και ένα pump top έχω, μια χαρά είναι μετά απο 3-4 χρόνια. Θα σου πρότεινα μην κοιτάς έτοιμα kits, της ek πχ έχουν αλουμινένια parts και αν θες να επεκτείνεις τη λούπα πρέπει να προσέξεις να βρεις πάλι αλουμινένια. Για άλλους κατασκευαστές δεν γνωρίζω. Ps. Αύριο θα αλλάξω υγρά και σωλήνες και βαριέμαι ήδη Και απο performance / θόρυβο πώς πάει και σε τι σύστημα το τα έχεις ? Απο ekwb εχω δει το https://www.ekfluidgaming.com/ek-kit-a240 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 H σειρα fluid gaming ειναι αλουμινένια, και θα πρεπει μετα να ψαχνεις μονο αλουμινενια κομματια για να μην εχεις θεματα με τα μεταλλα. Καποια ετοιμα της ΕΚ ειναι απο χαλκο, οπως πχ το παρακατω. Εχει και η alphacool ετοιμα κιτ. Και αυτα βεβαια θελει να τα ψαξεις λιγο. Μπορεις να δεις και στην σελιδα τους, αλλα και στην aquatunning de που εχει και δωρεαν shipping μετα απο ενα ποσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, jimakos234 είπε H σειρα fluid gaming ειναι αλουμινένια, και θα πρεπει μετα να ψαχνεις μονο αλουμινενια κομματια για να μην εχεις θεματα με τα μεταλλα. Καποια ετοιμα της ΕΚ ειναι απο χαλκο, οπως πχ το παρακατω. Εχει και η alphacool ετοιμα κιτ. Και αυτα βεβαια θελει να τα ψαξεις λιγο. Μπορεις να δεις και στην σελιδα τους, αλλα και στην aquatunning de που εχει και δωρεαν shipping μετα απο ενα ποσο. Για να καταλάβω οι διαφορές ειναι μεγάλες στα 2 μέταλλα δηλαδή καλύτερα να πάς σε αλουμίνιο η χαλκό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Το αλουμινιο θεωρειται πιο "φτηναρικο" , και πρακτικα ειναι σαν κοστος παρασκευης για τις εταιριες. Κυριως χρησιμοποιειται ο χαλκος, σαν πιο premium, αλλα και σε αποδοση ειναι 2-3 βαθμους καλυτερος. Kαι τα 2 κανουν πολυ καλα την δουλεια τους. Το θεμα ειναι να μην γινει μιξη των μεταλλων, λογο διαβρωσεων (simplified). Επισης πλεον ειναι πιο δυσκολο να βρεις αλουμινενια κομματια, οποτε αν στο μελλον θελησεις πχ να αλλαξεις καρτα και να την βαλεις στην loopa, πιο ευκολα θα βρεις copper parts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4670k εχω στα 4.4 1.187v, ενα rad 240, d5 αντλία. Την αντλία την έχω στη 2η σκάλα δεν ακούγεται καθόλου. Ανεμιστήρια έχω bequiet και τα τρεχω στις 800 στροφές. Απο θερμοκρασίες έχω σα σύγκριση μια h80, είμαι περίπου 7 βαθμούς κάτω. Με τον 8700k λογικά πας σε 360 rad με τις θερμοκρασίες που διαβάζω εδω μέσα. Για τα μέταλλα, αυτά που λέει ο jimakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Κατάλαβα οποτε σε οποια απο τις 2 εταιρίες πάω να δώ σε χαλκό καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Έχοντας (άσχημη) εμπειρία στο παρελθόν με προϊόντα της Swiftech,μια H220X,θα συμβούλευα να προσπεράσεις.Τα cpu waterblocks εξαιρετικά φιμωμένα,τα vga waterblocks είναι συμβατά μόνο με reference pcb,τα ψυγεία απλά αδιάφορα.Μόνο οι ανεμιστήρες (Helix) είναι αξιόλογοι,ειδικά στην pwm εκδοχή τους. EKWB/Alphacool σαφώς καλύτερες επιλογές και το μόνο που μπορώ να καταλογίσω στην τελευταία, είναι το κακό φινίρισμα στα προϊόντα της (ποιότητα χρώματος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μετα απο αρκετο καιρο ψαξιμο για να στησω και εγω custom λουπα κατεληξα να παω στην EKWB. Πουθενα δεν διαβασα ασχημα λογια ουτε για την ποιοτητα αλλα κυριως για το support. Μιλησα μαζι τους αρκετες φορες και ενδιαφερθηκαν αμεσα να με βοηθησουν σε οτι ερωτημα ειχα. Με καλυψε πληρως το Site τους οχι μονο για το configurator που εχουν, αλλα και ολα τα guides τους. Αποψη μου μην πας σε Fluid Gaming κιτακια καθως ειναι αλουμινιο. Σε περιοριζουν και σε τυχον μελλοντικη αναβαθμιση, υγρα, ποιοτητα κατασκευης. Προτιμησε οποιοδηποτε αλλο κιτ απο https://www.ekwb.com/shop/kits η ακομα καλυτερα να διαλεξεις τα κομματια που θελεις αναλογα τις αναγκες σου. Επισης πολυ καλη με ονομα εταιρια η Aqua computer. Καθως επισης η Hardware Labs στα radiator. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, kaklikos είπε Μετα απο αρκετο καιρο ψαξιμο για να στησω και εγω custom λουπα κατεληξα να παω στην EKWB. Πουθενα δεν διαβασα ασχημα λογια ουτε για την ποιοτητα αλλα κυριως για το support. Μιλησα μαζι τους αρκετες φορες και ενδιαφερθηκαν αμεσα να με βοηθησουν σε οτι ερωτημα ειχα. Με καλυψε πληρως το Site τους οχι μονο για το configurator που εχουν, αλλα και ολα τα guides τους. Αποψη μου μην πας σε Fluid Gaming κιτακια καθως ειναι αλουμινιο. Σε περιοριζουν και σε τυχον μελλοντικη αναβαθμιση, υγρα, ποιοτητα κατασκευης. Προτιμησε οποιοδηποτε αλλο κιτ απο https://www.ekwb.com/shop/kits η ακομα καλυτερα να διαλεξεις τα κομματια που θελεις αναλογα τις αναγκες σου. Επισης πολυ καλη με ονομα εταιρια η Aqua computer. Καθως επισης η Hardware Labs στα radiator. Τι κομμάτια χρησιμοποίησες και σε τι σύστημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η λιστα ειναι η παρακατω: Μπλοκ supremacy evo plexi csq Radiator XE460 60mm Fan ek vardar evo 120 ER Pump D5 με plexi top Reservoir ex res 250 Εξτρα για reservoir: 140mm internal tube (για την εισοδο του υγρου στο δοχειο ωστε να μην σκαει το νερο απο πανω και δημιουργει το φαινομενο του καταρακτη) Multiport top (επειδη θελω να χρησιμοποιω fillport στις αλλαγες του υγρου ωστε να μην χρειαζεται να λυνω σωληνωσεις, καθως επισης στο αδειασμα της λουπας πρεπει απο καπου να εισαγεις αερα ωστε να απελευθερωθει γρηγορα το υγρο). Petg σωληνωσεις 16mm εξωτερικη διαμετρο μαζι με ρακορ hdc 16mm οπου ειναι compression. Καθως επισης και ball valves, extenders κτλ. Ολα αυτα θα μπουν σε phanteks enthoo primo και προς το παρον θα ψυξουν τον 8700κ και την formula. Περιμενω να βγουν οι νεες nvidia ωστε να βαλω και την καρτα στο κολπακι και οταν γινει αυτο θα παω και για δευτερο ψυγειο/αντλια/δοχειο. Οχι γιατι δεν φτανει το ενα απο το καθενα, απλα θελω να το κανω πιο "ολοκληρωμενο" οπως το εχω στο μυαλο μου. Επισης κοιτουσα για fitting και τα bitspower τα οποια εκτος οτι αισθητικα μ αρεσουν πιο πολυ ( τα EK τα θεωρω πιο ογκωδη) εχουν πραγματικα πολυ περισσοτερες επιλογες σε special fitting. Βεβαια και με αρκετο παραπανω κοστος. Απλα μετα επρεπε να μπλεξω και με σωληνες 16mm της bitspower και αλλο καταστημα, καθως 16mm σωληνας της EK, ΔΕΝ ειναι συμβατος με 16mm fittings της bitspower. Τελος να προσθεσω ακομα μια εταιρια στον χωρο των fittings, η οποια ειναι πολυ καλη σε ποιοτητα, αντιγραφοντας την bitspower και σε πολυ καλη τιμη, την barrow. Αυτα απο μενα και συγνωμη για το σεντονι. Ελπιζω να σε βοηθησα και να σε βοηθησω οσο μπορω ! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από kaklikos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Το μονο κακο με Βitspower, ειναι οτι αν δεν βρεις αυτο που θες στην Ευρωπαικη αγορα, και παρεις απο το καταστημα στην Κινα, ναι μεν στο στελνουν αμεσως μετα την αγορα και φτανει σε 2 μερες, αλλα μετα εχεις να αντιμετωπισεις το Τελωνειο-ΕΛΤΑ, που ειναι ολοι παρε τον ενα και χτυπα τον αλλο. Ενδεικτικα, ειναι 2 εβδομαδες το waterblock απο Taiwan στο τελωνειο, με πηραν τηλ,εστειλαν γραμμα, για να τους στειλω αποδειξη κλπ, πραγμα που εκανα απεθειας με το που ειδα το τρακ στο Τελωνειο, και οχι μια φορα, αλλα πραγματικα καμια 20αρια, και ακομα δεν το εχουν λαβει/βρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά , μάλλον θα παίξω ανάμεσα σε αυτές τις εταιρίες λοιπόν και το πιθανότερο πλέον ειναι να πάω σε custom λύση αν και παλαιότερα που ειχα προσπαθήσει είχα κακή εμπειρία αλλα θα το ξανα κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα