Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, villasg είπε

Τα λαδια του lidl μια χαρα ειναι για απλα (οχι τουρμπο κλπ ) αμαξια .
Κατασκευαστης ειναι : http://www.pennasol.de/

Πατριώτη  (λίγο πιο πέρα εγώ Οκτωνιά)  τους τα λέω αλλά δε με ακούνε.Ας τα πληρώνουν 30 και ας νομίζουν ότι είναι καλύτερα εκείνα.

το opel vectra c του 2005 έχει 249.000 χιλιόμετρα τα 121.000 με υγραέριο που είναι και πιο σκληρό για τους κινητήρες, 120.000 χιλιόμετρα βάζω λαδάκια 10-40 του lidl και δεν καίει καθόλου.

Οπότε άστους να λένε ότι θέλουν.Εγώ μιλάω με αριθμούς και οι αριθμοί λένε άλλα για τα λάδια του lidl.:)

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Πατριώτη  (λίγο πιο πέρα εγώ Οκτωνιά)  τους τα λέω αλλά δε με ακούνε.Ας τα πληρώνουν 30 και ας νομίζουν ότι είναι καλύτερα εκείνα.

το opel vectra c του 2005 έχει 249.000 χιλιόμετρα τα 121.000 με υγραέριο που είναι και πιο σκληρό για τους κινητήρες, 120.000 χιλιόμετρα βάζω λαδάκια 10-40 του lidl και δεν καίει καθόλου.

Οπότε άστους να λένε ότι θέλουν.Εγώ μιλάω με αριθμούς και οι αριθμοί λένε άλλα για τα λάδια του lidl.:)

ισως να εχεις και δικιο , περα την πλακα .       το ψυχολογικο κομματι για το τι βαζουμε παιζει μεγαλο ρολο πιστευω.  οταν εχουμε μαθει σε καποιες μαρκες καλες...

παντως οσο το σκεφτομαι και το ουισκι απο τα λιντλ με 13 ευρω   μια χαρα ειναι , σε σχεση με ενα μαρκας...

αλλα ξαναλεω το ψυχολογικο κομματι για το τι περνουμε  παιζει μεγαλο ρολο.

αμα επινα johnie walker ισως  τωρα να ειχα μεγαλυτερη ροπη :P

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 1
Δημοσ.

Σε σκούτερ 50cc φοράει μια κινεζική noname μπαταρία τυπου YTX7A-BS.

Λίγο που έψαξα βρήκα yuasa made in Taiwan & varta ή Bosch.

τι μου προτείνετε; Δεδομένου ότι η κινεζική μου κράτησε 18 μήνες και θέλω να βάλω κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Οι 3 που αναφέρεις δεν πιστεύω να έχουν σοβαρές διαφορές, για κάτι καλύτερο θα έλεγα Yuasa made in Japan η οποία είναι και δυσεύρετη και πανάκριβη.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Οι 3 που αναφέρεις δεν πιστεύω να έχουν σοβαρές διαφορές, για κάτι καλύτερο θα έλεγα Yuasa made in Japan η οποία είναι και δυσεύρετη και πανάκριβη.

εργοστασιακη,δοκιμασμενη κρατησε πανω απο 7 χρονια, εκτος φορτισης τους χειμωνες

Δημοσ.
Στις 19/4/2018 στις 8:48 ΜΜ, villasg είπε

Μηπως λεω μηπως , σου ειπε οτι εβαλες το λαδι του lidl σαν λαδι προσμιξης με την βενζινη (2Τ) και σου λαδωσε το μπουζακι ?

Τελικα για αυτο δεν επαιρνε το ριμαδι;

Παγκοσμιος ο TS,δεν ειχα παρακολουθησει το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...