CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 To λάδι απ τα Lidl που του έβαλα ήταν 4Τ ενώ το σκουτεράκι είναι δίχρονο (50 κυβικά) και παίρνει μόνο 2Τ
villasg Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε To λάδι απ τα Lidl που του έβαλα ήταν 4Τ ενώ το σκουτεράκι είναι δίχρονο (50 κυβικά) και παίρνει μόνο 2Τ Εξηγατο ομως γιατι τον εθαψαν το μηχανικο σου !!!! φιλικα παντα !!!! 4
haris_216 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε To λάδι απ τα Lidl που του έβαλα ήταν 4Τ ενώ το σκουτεράκι είναι δίχρονο (50 κυβικά) και παίρνει μόνο 2Τ Είπαμε ρε φιλαράκο, να μην έχεις γνώσεις είναι οκ (κανείς δεν είναι παντογνώστης, άσχετα αν κάποιοι το πιστεύουν για τον εαυτό τους). Το να μην δίνεις όμως όλα τα στοιχεία, ειδικά όταν πέφτει κράξιμο είναι παραπληροφόρηση (ή τουλάχιστον ελλιπής πληροφόρηση). Αναγκαστικά λοιπόν ανακαλώ αυτά που είπα για τον μηχανικό. Ίσως και πάλι να είναι "παπάτζας" στη ζωή του αλλά για την ώρα αυτό δεν προκύπτει από το συγκεκριμένο συμβάν. Και βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, το "πρόβλημα" με τα λάδια δεν έχει καμία σχέση με την προέλευσή του (φίδι αυτό το Lidl. Πάλι ξεγλίστρησε ) 1
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε To λάδι απ τα Lidl που του έβαλα ήταν 4Τ ενώ το σκουτεράκι είναι δίχρονο (50 κυβικά) και παίρνει μόνο 2Τ πες τα μας σωστά εξ αρχής να μην κράζουμε τσάμπα τον μηχανικό άλλα εσένα
mp123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Ειμαι ο μονος που δεν τον εκραξα τον μαστορα. Μπραβο μου. 1
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Ειμαι ο μονος που δεν τον εκραξα τον μαστορα. Μπραβο μου. συναδελφική αλληλεγγύη χαχα 1
mp123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, christopher0016 είπε συναδελφική αλληλεγγύη χαχα Μηχανικος ειμαι αλλα οχι στα αυτοκινητα. Οι πιο πολλοι απο αυτους ειναι παπατζηδες, ξερολες. . Λιγοι ειναι οι καλοι που τους εμπιστευομαι. 2
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, mp123 είπε Μηχανικος ειμαι αλλα οχι στα αυτοκινητα. Οι πιο πολλοι απο αυτους ειναι παπατζηδες, ξερολες. . Λιγοι ειναι οι καλοι που τους εμπιστευομαι. σε τι εισαι ? νομιζα με αυτοκινητα ασχολησε η αληθεια ειναι λιγοι ειναι οι σωστοι που ενδιαφερονται πραγματικα , και εχουν γνωσεις 1
papoys1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, christopher0016 είπε σε τι εισαι ? νομιζα με αυτοκινητα ασχολησε η αληθεια ειναι λιγοι ειναι οι σωστοι που ενδιαφερονται πραγματικα , και εχουν γνωσεις Σαν το δικό μου που ξέχασε να σφίξει τον πόλο.Άσε δεν υπάρχουν μαστόροι να αγαπάνε τη δουλειά.Για την κονόμα το κάνουν μόνο οπότε όταν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και το κάνεις μόνο για χρήματα πάντα θα κάνεις λάθη. Στο θέμα μας τώρα .Τα λαδάκια του lidl για τον κινητήρα είναι από τα κορυφαία που κυκλοφορούν.Τώρα αν ο άλλος έχει μαύρα μεσάνυχτα και έριξε λάδι κινητήρα να κάνει μίξη βενζίνης στο δίχρονο δεν φταίνε τα λάδια του lidl.Η ασχετοσύνη του φταίει η οποία πληρώνεται. Και αν πέσεις σε μάστορα άσχετο και πάρταόλα (δεν συμπεριλαμβάνεται ο 123) πληρώνεται διπλά. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από papoys1
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Σαν το δικό μου που ξέχασε να σφίξει τον πόλο.Άσε δεν υπάρχουν μαστόροι να αγαπάνε τη δουλειά.Για την κονόμα το κάνουν μόνο οπότε όταν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και το κάνεις μόνο για χρήματα πάντα θα κάνεις λάθη. Στο θέμα μας τώρα .Τα λαδάκια του lidl για τον κινητήρα είναι από τα κορυφαία που κυκλοφορούν.Τώρα αν ο άλλος έχει μαύρα μεσάνυχτα και έριξε λάδι κινητήρα να κάνει μίξη βενζίνης στο δίχρονο δεν φταίνε τα λάδια του lidl.Η ασχετοσύνη του φταίει η οποία πληρώνεται. Και αν πέσεις σε μάστορα άσχετο και πάρταόλα (δεν συμπεριλαμβάνεται ο 123) πληρώνεται διπλά. λιγοι ειναι αυτοι που αγαπουν την δουλεια τους, δυστηχως . ρε συ παππου σε εκτιμω σε συμπαθω , αλλα αυτο με τα λαδια απο τα λιντλ μου καθεται σαν αχωνευτη 3κιλη μπριζολα χαχα και εγω ψωνιζω απο τα λιντλ μπυρες κανα ουισκακι , κανα τροφιμο κτλπ αλλα ποτε λαδια μεχρι και παπουτσια που μου αρεσαν εχω παρει !!!! (οχι για να μην με νομιζεις τιποτα ΑΒητιακο..) αλλαα λαδια ποτε... παντα καποια σοβαρη μαρκα!
papoys1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε ρε συ παππου σε εκτιμω σε συμπαθω , αλλα αυτο με τα λαδια απο τα λιντλ μου καθεται σαν αχωνευτη 3κιλη μπριζολα χαχα και εγω ψωνιζω απο τα λιντλ μπυρες κανα ουισκακι , κανα τροφιμο κτλπ αλλα ποτε λαδια Καλά ψωνίζεις τρόφιμα μπύρες ουίσκυ για σένα και δεν φοβάσαι και φοβάσαι μήπως πάθει ζημιά το αμάξι από τα λάδια. 1
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Καλά ψωνίζεις τρόφιμα μπύρες ουίσκυ για σένα και δεν φοβάσαι και φοβάσαι μήπως πάθει ζημιά το αμάξι από τα λάδια. αμα μεινω εγω παει στο διαολο.. αμα μεινει το αμαξι ποιος σπρωχνει μου λες????? 1
nik0laus Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Καλά ψωνίζεις τρόφιμα μπύρες ουίσκυ για σένα και δεν φοβάσαι και φοβάσαι μήπως πάθει ζημιά το αμάξι από τα λάδια. Ναι γιατί αυτός κάποια στιγμή σίγουρα θα φύγει από τούτο τον μάταιο κόσμο ενώ το αμάξι θα μείνει για τα παιδιά του καθώς έτσι όπως πάμε η επόμενη γενιά η γενιά των 300 ευρώ δεν θα μπορέσει να αγοράσει αυτοκίνητο ...
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, nik0laus είπε Ναι γιατί αυτός κάποια στιγμή σίγουρα θα φύγει από τούτο τον μάταιο κόσμο ενώ το αμάξι θα μείνει για τα παιδιά του καθώς έτσι όπως πάμε η επόμενη γενιά η γενιά των 300 ευρώ δεν θα μπορέσει να αγοράσει αυτοκίνητο ... γιαυτο προσεχω τα λαδια που βαζω . για τα παιδια μου ρε γαμωτο! Spoiler εσυ @papoys1 ντροπη σου θα επρεπε να σκεφτεσαι και τα εγγονια σου ! 1
villasg Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Τα λαδια του lidl μια χαρα ειναι για απλα (οχι τουρμπο κλπ ) αμαξια . Κατασκευαστης ειναι : http://www.pennasol.de/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα