Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

To λάδι απ τα Lidl που του έβαλα ήταν 4Τ ενώ το σκουτεράκι είναι δίχρονο (50 κυβικά) και παίρνει μόνο 2Τ

Εξηγατο ομως γιατι τον εθαψαν το μηχανικο σου !!!! φιλικα παντα !!!!

• Like 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

To λάδι απ τα Lidl που του έβαλα ήταν 4Τ ενώ το σκουτεράκι είναι δίχρονο (50 κυβικά) και παίρνει μόνο 2Τ

Είπαμε ρε φιλαράκο, να μην έχεις γνώσεις είναι οκ (κανείς δεν είναι παντογνώστης, άσχετα αν κάποιοι το πιστεύουν για τον εαυτό τους). Το να μην δίνεις όμως όλα τα στοιχεία, ειδικά όταν πέφτει κράξιμο είναι παραπληροφόρηση (ή τουλάχιστον ελλιπής πληροφόρηση).

Αναγκαστικά λοιπόν ανακαλώ αυτά που είπα για τον μηχανικό. Ίσως και πάλι να είναι "παπάτζας" στη ζωή του αλλά για την ώρα αυτό δεν προκύπτει από το συγκεκριμένο συμβάν.

Και βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, το "πρόβλημα" με τα λάδια δεν έχει καμία σχέση με την προέλευσή του (φίδι αυτό το Lidl. Πάλι ξεγλίστρησε :P)

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

πες τα μας σωστά εξ αρχής να μην κράζουμε τσάμπα τον μηχανικό        άλλα εσένα :lol:

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

συναδελφική αλληλεγγύη χαχα 

Μηχανικος ειμαι αλλα οχι στα αυτοκινητα. Οι πιο πολλοι απο αυτους ειναι παπατζηδες, ξερολες. . Λιγοι ειναι οι καλοι που τους εμπιστευομαι. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Μηχανικος ειμαι αλλα οχι στα αυτοκινητα. Οι πιο πολλοι απο αυτους ειναι παπατζηδες, ξερολες. . Λιγοι ειναι οι καλοι που τους εμπιστευομαι. 

σε τι εισαι ? νομιζα με αυτοκινητα ασχολησε 

η αληθεια ειναι λιγοι ειναι οι σωστοι που ενδιαφερονται πραγματικα , και εχουν γνωσεις 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, christopher0016 είπε

σε τι εισαι ? νομιζα με αυτοκινητα ασχολησε 

η αληθεια ειναι λιγοι ειναι οι σωστοι που ενδιαφερονται πραγματικα , και εχουν γνωσεις 

Σαν το δικό μου που ξέχασε να σφίξει τον πόλο.Άσε δεν υπάρχουν μαστόροι να αγαπάνε τη δουλειά.Για την κονόμα το κάνουν μόνο οπότε όταν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και το κάνεις μόνο για χρήματα πάντα θα κάνεις λάθη.

Στο θέμα μας τώρα .Τα λαδάκια του lidl για τον κινητήρα είναι από τα κορυφαία που κυκλοφορούν.Τώρα αν ο άλλος έχει μαύρα μεσάνυχτα και έριξε λάδι κινητήρα να κάνει μίξη βενζίνης στο δίχρονο δεν φταίνε τα λάδια του lidl.Η ασχετοσύνη του φταίει η οποία πληρώνεται.:P

Και αν πέσεις σε μάστορα άσχετο και πάρταόλα (δεν συμπεριλαμβάνεται ο 123) :Dπληρώνεται διπλά.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Σαν το δικό μου που ξέχασε να σφίξει τον πόλο.Άσε δεν υπάρχουν μαστόροι να αγαπάνε τη δουλειά.Για την κονόμα το κάνουν μόνο οπότε όταν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και το κάνεις μόνο για χρήματα πάντα θα κάνεις λάθη.

Στο θέμα μας τώρα .Τα λαδάκια του lidl για τον κινητήρα είναι από τα κορυφαία που κυκλοφορούν.Τώρα αν ο άλλος έχει μαύρα μεσάνυχτα και έριξε λάδι κινητήρα να κάνει μίξη βενζίνης στο δίχρονο δεν φταίνε τα λάδια του lidl.Η ασχετοσύνη του φταίει η οποία πληρώνεται.:P

Και αν πέσεις σε μάστορα άσχετο και πάρταόλα (δεν συμπεριλαμβάνεται ο 123) :Dπληρώνεται διπλά.

λιγοι ειναι αυτοι που αγαπουν την δουλεια τους, δυστηχως .   

ρε συ παππου σε εκτιμω  σε συμπαθω , αλλα αυτο με τα λαδια απο τα λιντλ   μου καθεται σαν αχωνευτη    3κιλη μπριζολα χαχα

και εγω ψωνιζω απο τα λιντλ  μπυρες κανα ουισκακι   , κανα τροφιμο κτλπ    αλλα ποτε λαδια :lol:

μεχρι και παπουτσια που μου αρεσαν εχω παρει !!!!  (οχι για να μην με νομιζεις  τιποτα  ΑΒητιακο..)

αλλαα λαδια ποτε...  παντα καποια σοβαρη μαρκα!   

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

ρε συ παππου σε εκτιμω  σε συμπαθω , αλλα αυτο με τα λαδια απο τα λιντλ   μου καθεται σαν αχωνευτη    3κιλη μπριζολα χαχα

και εγω ψωνιζω απο τα λιντλ  μπυρες κανα ουισκακι   , κανα τροφιμο κτλπ    αλλα ποτε λαδια :lol:

Καλά ψωνίζεις τρόφιμα μπύρες ουίσκυ για σένα και δεν φοβάσαι και φοβάσαι μήπως πάθει ζημιά το αμάξι από τα λάδια.:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ψωνίζεις τρόφιμα μπύρες ουίσκυ για σένα και δεν φοβάσαι και φοβάσαι μήπως πάθει ζημιά το αμάξι από τα λάδια.:lol:

αμα μεινω εγω παει στο διαολο..    αμα μεινει το αμαξι ποιος σπρωχνει μου λες????? :D 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γιατί αυτός κάποια στιγμή σίγουρα θα φύγει από τούτο τον μάταιο κόσμο ενώ το αμάξι θα μείνει για τα παιδιά του  καθώς έτσι όπως πάμε η επόμενη  γενιά η γενιά των 300 ευρώ δεν θα μπορέσει  να αγοράσει  αυτοκίνητο ...:lol::lol:

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Ναι γιατί αυτός κάποια στιγμή σίγουρα θα φύγει από τούτο τον μάταιο κόσμο ενώ το αμάξι θα μείνει για τα παιδιά του  καθώς έτσι όπως πάμε η επόμενη  γενιά η γενιά των 300 ευρώ δεν θα μπορέσει  να αγοράσει  αυτοκίνητο ...:lol::lol:

γιαυτο προσεχω τα λαδια που βαζω .

για τα παιδια μου ρε γαμωτο!

Spoiler

εσυ @papoys1 ντροπη σου θα επρεπε να σκεφτεσαι και τα εγγονια σου ! :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...