CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ άρα θα περιμένω 2 μέρες να φωνάξω τον τεχνικό να μου βάλει καινούργια Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
papoys1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Εάν είχες πολύ καιρό να το βάλεις μπροστά δύσκολο αλλά ενδεχομένως να παίρνει φόρτιση.Αν απλά είχες 1-2-3 μέρες και δεν παίρνει πας για καινούργια.Και να την φορτίσεις πάλι θα αδειάσει. 1 1
christopher0016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 επισης υπαρχει το ενδεχομενο να ειναι δυναμο και να μην φορτιζει την μπαταρια και γιαυτο ξεφορτιστηκε. οποτε καλο ειναι πρωτα πριν αλλαξεις μπαταρια να μετρησει καποιος με πολυμετρο να δει εαν δινει κανονικα ρευμα το δυναμο 2 1
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καινούργια θα βάλω για να είμαι ασφαλης 9-10 ετών είναι το σκούτερακι και αμφιβάλω αν ο προηγούμενος κάτοχος του είχε αλλάξει μπαταρία ποτέ... 1
webparts Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Στην αρχή γυρνούσε κανονικά μετά έκανε γουργουρισμα μετά μόνο κλικ και τώρα πια κανει μόνο κλικ Ισως επρεπε να το αναφερεις αυτο,αντι να μας λες με σιγουρια και υφος οτι δεν ειναι μπαταρια. 2
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δεν ήθελα να γράψω κάτι με ύφος απλά πάνω στο αγχος μου να φτιάξω το μηχανάκι δε πρόσεχα τι έγραφα
webparts Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Δεν ήθελα να γράψω κάτι με ύφος απλά πάνω στο αγχος μου να φτιάξω το μηχανάκι δε πρόσεχα τι έγραφα Οκ,παμε παρακατω. Ενδεχεται βεβαια να εχει μηχανικο προβλημα και απλα να ξελιγωθηκε και η μπαταρια. Οταν θα βρεθει τροπος ή "μαστορας" ,πεστου να βγαλει την πιπα μαζι με το μπουζι για να δει εαν περναει ρευμα στην ακιδα του μπουζιου. Μπορει να θες και μπουζι και μπαταρια. Δεν ξερω τι παιζει με το σκουτερακι αυτο,αλλα εαν δεν επαιρνε με τη μανιβελα παιζει να μη φταιει μονο η μπαταρια. 1
webparts Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε οκ θα του το πω,μεθάυριο .Ευχαριστώ Συνηθως τα μηχανακια μικρου κυβισμου δε χρειαζονται μπαταρια για να δουλεψουν. Μια 400ρα που ειχα δεν επαιρνε μπροστα ουτε με σπρωξιμο εαν δεν ειχε μπαταρια,αλλα παπακια και σκουτερακια επαιρναν χωρις να εχουν καν τη μπαταρια συνδεδεμενη. 1 1
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ok Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
webparts Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε ok Τι επεξεργασια μπορει να εκανες στο ok? Απο ελληνικα σε αγγλικα?
nik0laus Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Αφού όπως λες στην αρχή γύρναγε κανονικά και μετά γουργούριζε μέχρι που απλά κάνει τώρα ένα κλικ , μάλλον δεν είναι απλά μόνο μπατταρία ... Από service κλπ πως είμαστε , πότε έγινε τελευταία φορά συντήρηση στο μηχανάκι ; Κάτι μου θυμίζει το θέμα ...... Από άδεια οδήγησης , ασφάλεια και τέλη είσαι ΟΚ ή εξακολουθείς να είσαι ο Ηells Angel του νομού Ρεθύμνης;
palawiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Υπάρχουν αν θυμάμαι καλά AC και DC CDI,και αν είναι DC χωρίς μπαταρία δεν παίρνει μπροστά.Δεν είμαι όμως τόσο σίγουρος για αυτό.
webparts Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, palawiaris είπε Υπάρχουν αν θυμάμαι καλά AC και DC CDI,και αν είναι DC χωρίς μπαταρία δεν παίρνει μπροστά.Δεν είμαι όμως τόσο σίγουρος για αυτό. Νομιζω οτι εαν υπαρχει μανιβελα υπαρχει ωστε να παιρνει μπρος το μηχανακι χωρις μπαταρια. Η μηχανη μου παρ'οτι παλια,δεν ειχε μανιβελα και δεν επαιρνε μπρος με σπρωξιμο οταν αδειαζε η μπαταρια.
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ok όλα καλά.αν και άργησα να ενημερώσω.Ήρθε ο μηχανικός και μου άλλαξε μπουζί και τελικά το πρόβλημα που δεν ξεκίναγε είναι οτι του έβαζα λάθος λάδι στην μηχανη ,του έβαζα ένα λάδι για αυτοκίνητα που το χα πάρει απ τα lild .Είχε και η μπαταρία πρόβλημα ήταν παλια και του είπα να βαλουμε καινούργια οπου και βάλαμε. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα