Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Πήγα σήμερα να βάλω μπρος το σκουτεράκι και δεν παίρνει.Μάλλον έμεινε από μπαταρία.Επειδή είναι όλα κλειστά σήμερα και άυριο και μεθάυριο ,υπάρχει καποιος τρόπος να την συνεφέρω την μπαταρία?

Βενζίνη έχει μπολικη μέσα.

Το σκουτεράκι είναι 50 κυβικών

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, μανιβέλα δεν έχει;

Κανε καμία 20αρια και θα πάρει λίγο φορτίο για τον πρώτο σπινθήρα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, μανιβέλα δεν έχει;

Κανε καμία 20αρια και θα πάρει λίγο φορτίο για τον πρώτο σπινθήρα.

Εκανα 12-15 με μανιβέλλα άλλα τίποτα.

Το χα αφήσει στην βροχή σήμερα όλη την μέρα μηπως γι αυτό?

Δημοσ.

Άστο να στεγνώσει. Άνοιξε τον αέρα στο καρμπυρατέρ και αν μπορείς άσε λίγη βενζίνη να τρέξει από την υπερχείλιση.

Ξαναδοκιμασε σε λίγες ώρες.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ανάλογα τη κατάσταση των πλαστικών κοίτα μήπως έχει υγρασία μέσα στη μπουζοπιπα,

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτα με τα καρμπυρατερ δε τα ξερω.Τελοσπαντον ευχαριστώ.Θα φωνάξω κάποιον μηχανικό απο κει που το πήρα μεθάυριο οταν ανοίξουν τα μαγαζιά να μου το φτιάξει

Μόλις τώρα, Inuyasha είπε

Ανάλογα τη κατάσταση των πλαστικών κοίτα μήπως έχει υγρασία μέσα στη μπουζοπιπα,

δεν τα ξέρω καθόλου αυτα .

Δημοσ.

για να δεις εαν ειναι μπαταρια απλα ανοιξε τα φωτα φλας δες εαν δινει ρευμα.

αλλα ετσι οπως το περιγραφεις με τα νερα μαλλον πηρε νερο το μπουζι η καραμπυλατερ

αστο να στεγνωσει και δοκιμασε αυριο

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

για να δεις εαν ειναι μπαταρια απλα ανοιξε τα φωτα φλας δες εαν δινει ρευμα.

αλλα ετσι οπως το περιγραφεις με τα νερα μαλλον πηρε νερο το μπουζι η καραμπυλατερ

αστο να στεγνωσει και δοκιμασε αυριο

τα δοκίμασα τα φλας και αναβουν κανονικά.οπότε ευτυχως το γλύτωσα το θέμα μπαταρίας μάλλον.

Το καρμπυταρατερ και μπουζόπιπα που βρίσκονται?

να το βγάλω φωτο το σκουτερακι να δείτε και να μου πείτε που βρίσκονται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

τα δοκίμασα τα φλας και αναβουν κανονικά.οπότε ευτυχως το γλύτωσα το θέμα μπαταρίας μάλλον.

Κάνε ότι κάνουμε και με τα αυτοκίνητα.Βρες ένα φίλο με μηχανάκι  6βολτη μπαταρία και με καλώδια δες αν πάρει το δικό σου.Αν ναι πας για μπαταρία.Αν όχι ψάχνεις μπουζί κ.λ.π. να δεις που είναι το πρόβλημα.Μη δώσεις από αυτοκίνητο γιατί είναι 12βολτη και θα λιώσεις τίποτε καλώδια.

Όσο για τη μανιβέλα μπορεί να μην πιάνει.Είχα σκουτεράκι και το έβαζα πάντα με τη μίζα.Όταν μου έμεινε και μένα από μπαταρία δοκίμασα με τη μανιβέλα αλλά δεν έπιανε να γυρίσει το βολάν να δώσει σπινθήρα.Το πήγα στο μάστορα και μου ζήτησε κανένα 80άρι να τη φτιάξει.Οπότε με 20 ευρώ έβαλα καινούργια μπαταρία και όλα καλά.:D

edit.

Επειδή το δικό μου το απέσυρα και τη μπαταρία που την είχα κανένα χρόνο ήταν καλή την κράτησα.Είναι η  YTX7A-BS.Αν σου κάνει και ενδιαφέρεσαι μένεις Αθήνα στείλε π.μ.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Κάνε ότι κάνουμε και με τα αυτοκίνητα.Βρες ένα φίλο με μηχανάκι  6βολτη μπαταρία και με καλώδια δες αν πάρει το δικό σου.Αν ναι πας για μπαταρία.Αν όχι ψάχνεις μπουζί κ.λ.π. να δεις που είναι το πρόβλημα.Μη δώσεις από αυτοκίνητο γιατί είναι 12βολτη και θα λιώσεις τίποτε καλώδια.

Όσο για τη μανιβέλα μπορεί να μην πιάνει.Είχα σκουτεράκι και το έβαζα πάντα με τη μίζα.Όταν μου έμεινε και μένα από μπαταρία δοκίμασα με τη μανιβέλα αλλά δεν έπιανε να γυρίσει το βολάν να δώσει σπινθήρα.Το πήγα στο μάστορα και μου ζήτησε κανένα 80άρι να τη φτιάξει.Οπότε με 20 ευρώ έβαλα καινούργια μπαταρία και όλα καλά.:D

Δεν είναι θεμα μπαταρίας είπαμε

Πρέπει να βρώ τρόπο να στεγνώσω  καρμπυταρατερ και μπουζόπιπα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Φυσα τα με πιστολακι για τα μαλλια.

Δεν παει ετσι ακριβως το πραμα,αν εισαι τυχερος θα ειναι μονο υγρασια στο μπουζι.

Εχεις προσβαση να βγαλεις την πιπα;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Δε θα διαφωνήσω μπορεί να ανάβει το φλας αλλά να μην έχει δύναμη να γυρίσει τη μίζα.Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.Πατώντας μίζα γυρνάει κανονικά ή απλά κάνει ένα απλό γουργούρισμα ή κλικ.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δε θα διαφωνήσω μπορεί να ανάβει το φλας αλλά να μην έχει δύναμη να γυρίσει τη μίζα.Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.Πατώντας μίζα γυρνάει κανονικά ή απλά κάνει ένα απλό γουργούρισμα ή κλικ.

Σωστος ηθελα να το ρωτησω αλλα η σιγουρια του με απετρεψε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Στην αρχή γυρνούσε κανονικά μετά έκανε γουργουρισμα μετά μόνο κλικ και τώρα πια κανει μόνο κλικ

τοτε λογικα ειναι μπαταρια.την ξελιγωσε η μιζα  

αμα το σπρωξει με δευτερα λετε να παρει ? :P

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...