Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To gaming πληκτρολόγιο του τίτλου σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων στον Kotsovolo. 

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/127047-logitech-g105

Υπάρχει, τη στιγμή της ανάρτησης,  διαθέσιμο σε Κόρινθο - Λαμία - Ιωάννινα - Ρόδο για παραλαβή απο κατάστημα διαφορετικά σε παραγγελία παράδοσης στον χώρο σας προσθέστε +3,99€ μεταφορικά - σύνολο 33.89€.

Στον skroutz απο 49,90€ χωρίς να υπολογιστούν τα μεταφορικά που θα χρειαστούν.

https://www.skroutz.gr/s/390646/Logitech-Gaming-Keyboard-G105.html

Το πληκτρολόγιο είναι μεμβράνης και γνωρίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης απο την στιγμή που υπάρχουν πλέον μηχανικά κοντά σε αυτά τα χρήματα, (βλέπε Genesis Thor 300 & Motospeed Ck104).

Όμως αν και μεμβράνης είναι επώνυμο, στιβαρή και ποιοτική κατασκευή, στην χαμηλότερή του τιμή,  gaming προσανατολισμό και με τα απαραίτητα features και λογισμικό. Επιπλέον με εξαιρετικό support απο την μαμά εταιρεία. ;) 

Όλα τα παραπάνω το καθιστούν καλή εναλλακτική επιλογή έναντι των οικονομικών μηχανικών για κάποιον που θέλει καθαρά gaming πληκτρολόγιο και δεν θέλει να διαθέσει πολλά χρήματα.

11120232-3129.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
Δημοσ.
13 minutes ago, Zengar Zombolt said:

¨όταν στα  ίδια χρήματα παίρνεις μηχανικό δεν νομίζω πως αξίζει.... 

Νταξ, είναι πολλοί που δεν θέλουν μηχανικά για τον Α - Β λόγο. 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

¨όταν στα  ίδια χρήματα παίρνεις μηχανικό δεν νομίζω πως αξίζει.... 

To αναφέρω αυτό ήδη στην ανάρτηση παρόλα αυτά το πληκτρολόγιο αν και μεμβράνης είναι καλή επιλογή για gaming σε αυτά τα χρήματα. 

Το ότι βγήκαν και οικονομικά μηχανικά δεν σημαίνει ότι όλα τα μεμβράνης πάνε αυτόματα κουβά. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα άμεσα να γράψεις άλλο ένα ποστ γιατί μέρα τέτοια θα πέσει κάνας μετεωρίτης πάνω μας!
Πως τα κατάφερες και συντονίστηκες έτσι στην Ανάσταση?? :P
adi0lh.jpg

Δημοσ.

Φαίνεται για φτηνη μορφη του g15 που στις μερες του ηταν πληκτρολογιαρα απο τις λιγες με πολυ ωραια αισθηση στο πατημα.

Για οποιον θελει μεμβρανης και εφόσων εχει ιδιο feeling με το g15 ειναι πολυ καλη επιλογη.

Δημοσ.

Προσφατα αλλαξα το G105 με το Genesis Thor 300 . Μακραν καλυτερο το Thor 300 . Πολυ πιο στιβαρο σαν κατασκευη και πιο βαρυ (θετικο για μενα, δεν κουνιεται οσο και να πιεζεις) 

Αν και μεμβρανης το G105 βγαζει αρκετα θορυβο.Επισης βγαινουν δυσκολα τα πληκτρα και ετσι δεν μπορειτε να το καθαρισετε με ευκολια. 

Δημοσ.

~25€ βγαίνει με τα μεταφορικά πλέον.. Το έχω στο καλάθι από το πρωί και το σκέφτομαι αν αξίζει περισσότερο από μηχανικό Motospeed στα 37€.

Το θέλω για Fortnite στο ps4 και μελλοντική χρήση σε desktop. Κι επειδή δεν πολυπαίζω παιχνίδια σε pc, ο ήχος που θα γλιτώσω σε σχέση με το μηχανικό, παίζει ρόλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...