ghostmaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 ping στο npctech.gr μου απαντα αλλα σελιδα δεν βλεπω . στο host ειναι καθαρο
The King Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ghostmaster είπε ping στο npctech.gr μου απαντα αλλα σελιδα δεν βλεπω . Τι IP σου βγάζει στο Ping, 153.92.6.90 ;
ghostmaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 ναι δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο , μπηκα phpmyadmin και απο το siteurl εβγαλα τα www.npctech.gr και το αφησα http://npctech.gr τωρα μου το βγαζει. και οταν κανω ping npctech.gr απαντα , ping www.npctech.gr δεν απαντα
The King Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού στο Ping παίρνεις τη σωστή IP τότε μάλλον βρίσκεται σε επίπεδο software το πρόβλημα στον Η/Υ σου. Για να κάνεις προς το παρόν τη δουλειά σου, άνοιξε πάλι το hosts file που αναφέραμε, βάλε στην τελευταία γραμμή το παρακάτω και κάνε Save. Δε χρειάζεται reboot απλά καθάρισε την cache του browser. 153.92.6.90 npctech.gr Θα μπορείς πλέον να συνδεθείς (web,ftp,smtp,pop3), παρόλα αυτά όμως όπως καταλαβαίνεις δε λύνεις τη ρίζα του προβλήματος, απλά το προσπερνάς. Με άλλες συσκευές μέσω του ίδιου router, μπορείς να συνδεθείς κανονικά υποθέτω αφού προηγουμένω pingαρες και πήρες τη σωστή IP. Εάν ναι τότε το πρόβλημα βρίσκεται στον η/υ σου, σκέψου αν μεσολαβεί κάτι μεταξύ των συνδέσεων που μπορεί να cachάρει τα DNS, πχ Firewall, Proxy Settings (πληκτρολόγησε στο Start "Proxy Settings" γιατί έχει αντίκτυπο σε οποιοδήποτε browser μετά), antivirus, κλπ Επίσης βεβαιώσου ότι δε γράφεις ncptech.gr αντί npctech.gr ή δεν έχει μείνει στο autocomplete της url bar γιατί εγώ μπερδεύτηκα 2-3 φορές Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από The King
ghostmaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Σε αλλες συσκευες εκτος δικου μου δικτυου παιζει κανονικα απο οτι μου λενε , και ο hostinger στη δικια του πλατφορμα το βλεπει οκ. Σε μενα το κινητο wireless δεν βγαζει τιποτα οπως και το pc με καλωδιο ethernet. πριν και με δεδομενα το κινητο δεν επαιζε η σελιδα τωρα για παραδειγμα ολα λειτουργουν χωρις να εχω κανει ακομα την αλλαγη που ειπες . το οτι δεν κανει ping στο www.npctech.gr και κανει χωρις τα www ειναι κατι που πρεπει να κανω ? το βραδυ που θα παω δουλεια θα παρω laptop μαζι και θα κανω συνδεση απο εκει να δω .
Predatorkill Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ghostmaster είπε ping στο npctech.gr μου απαντα αλλα σελιδα δεν βλεπω . στο host ειναι καθαρο Απο το pc κανε ping, οχι απο τον σερβερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα