ghostmaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 καλησπερα αγορασα domain απο hostinger προσφατα και καποιες φορες μεσα στημ ερα μπορει να δω την σελιδα καποιες αλλες οχι , μολις εκανα manual τους dns της google 8.8.8.8 / 8.8.4.4 ειναι οκ απο το pc απο το κινητο wireless οχι. ειναι προβλημα του host ?? ή της συνδεσης μου?
Predatorkill Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θελει χρονο μεχρι να ανανεωθουν οι dns, καποιοι isp το κανουν πιο γρηγορα, αλλοι πιο αργα γι αυτο μπορει με 4g να δουλευει ενω με wifi οχι, εχουν διαφορετικο isp. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Predatorkill 1
The King Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επιπλέον της απάντησης του @Predatorkill , ελέγχεις με https://asm.ca.com/en/ping.php http://dnscheck.pingdom.com/?domain=npctech.gr Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από The King
CyberCr33p Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δες και το https://www.host-tracker.com/#check-site που δίνει αποτελέσματα από πολλούς διαφορετικούς servers.
ghostmaster Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στα τεστ ολα ειναι οκ . ωστοσο σε μενα μια παιζει μια οχι με το αρχικο μηνυμα της photo που σας εστειλα
giannis8893 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι έχω ίδιο πρόβλημα με domain που έχω αλλάξει DNS απο την Παρασκευή 10-4-2018 και το βλέπω παντου κανονικά εκτός απο την σύνδεσή μου και το κινητό μου που είναι ΟΤΕ-COSMOTE. Απο wind-Vodafone το site φορνώνει κανονικά!
giannis8893 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, The King είπε Reboot το router και θα το δείτε. To έκανα 3 φορές αλλά ακόμα τίποτα!
Corona Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ρίξτο στο hosts αρχείο του λειτουργικού ή συνδέσου με κάποιο free VPN μέχρι να ανανεώσουν τους DNS. Συνήθως μέσα στο Σ/Κ και αργίες δεν ανανεώνονται οι DNS από τους ISP. Λογικά, σήμερα, αύριο θα είναι οκ.
ghostmaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 ναι οτε -vdsl συνδεση εχω μπορουν να κανουν κατι αυτοι ?
ghostmaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 εγινε ipconfig /flushdns ipconfig /renew ipconfig /registerdns clear browser cache - incognito window τιποτα
The King Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ghostmaster είπε εγινε ipconfig /flushdns ipconfig /renew ipconfig /registerdns clear browser cache - incognito window τιποτα 1. Δώσε σε command: ping www.npctech.gr και δες αν συμφωνεί με την τρέχουσα νέα IP 2. Αν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω (reboot router, flushdns, clear cache, google dns κλπ), άνοιξε το παρακάτω αρχείο (hosts) να δεις αν για τον οποιοδήποτε λόγο βρεις κάποια εγγραφή που είχες περάσει παλαιότερα καρφωτά την παλιά IP στο website σου C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από The King
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα