Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μια τηλεόραση Samsung QLED 49" 4K και έχω 1 ερώτηση:  Γνωρίζετε αν την συνδέσω με την HDMI έξοδο μιας GTX 1060 6GB αν θα παίζει στα 60 Hz (κυρίως για τα games) ???

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω, αλλά ετσι και αλλιώς σπάνια θα βλέπεις 60 fps στα παιχνίδια εκτός αν μιλάμε για της προηγούμενης δεκαετίας.

Απλως το τονίζω.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H κάρτα είναι ιδανική για 1080p gaming και ανεκτό 1440p. Για 4Κ gaming κοιτάς τουλάχιστον 1070 Τi (ιδανικά 1080 Τi).

Στην ερώτησή σου, τα απαιτητικά παιχνίδια θα τα παίζεις με < 60fps.

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 2
Δημοσ.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερωτήσεις είναι:

1) Μπορώ να παίζω 4Κ games και ας μην τα έχω όλα στο φουλ;;  Π.χ. δεν με ενδιαφέρει να έχω στο φουλ τα antialiasing, anisotropic filtering, texture detail, κτλ., σιγά το πράγμα...

2) Το HDMI 2.0 θα βγάζει μέχρι 60 fps προς την τηλεόραση που ανέφερα, ή 60 fps βγαίνουν μόνο με display port ??

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα βγάζεις 60fps σχετικάάνετα, αν θυσιάσεις ποιότητα, ή αν παίζεις παλιά παιχνίδια. θεωρητικά και σύμφωνα με αυτό εδώ http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2718289/hdmi-capable-running-60hz.html που λέει ότι αο σειρά 900 και μετά βγάζουνε 4Κ στα 60Hz δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Στις 4/7/2018 στις 3:06 ΜΜ, Kostas75 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μια τηλεόραση Samsung QLED 49" 4K και έχω 1 ερώτηση:  Γνωρίζετε αν την συνδέσω με την HDMI έξοδο μιας GTX 1060 6GB αν θα παίζει στα 60 Hz (κυρίως για τα games) ???

Ευχαριστώ πολύ!!

Ναι θα παιζει και αν σου παιζει στα 4κ 30hz πας στο nvidia control panel και το ρυθμιζεις στα 60.

Τωρα για κατι παραπανω εκει αφορα αποκλειστικα το παιχνιδι που θα παιξεις.

Δημοσ.

Νομίζω ότι η QLED βγάζει 60 Hz, αν και δεν μπορώ να το βρω να το επαλήθευσω κάπου ξεκάθαρα ακόμη...  Αν το έχει βγει ή το ξέρει κάποιος για την συγκεκριμένη τηλεόραση, ας μας το γράψει εδώ.

Επίσης, 1 ακόμη ερώτηση, λίγο off topic:  Σκέφτομαι, για games κυρίως και όχι μόνο, αν θα είναι καλύτερα να αγοράσω την GTX 1060 6GB, ή να προτιμήσω PS4 Pro ??

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

OK.  Για την σύγκριση με PS4 Pro gaming στην ίδια τηλεόραση, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, ώστε να αποφασίσω τι είναι καλύτερο να κάνω άμεσα, αγορά GTX 1060 6GB, ή να πάω σε PS4 Pro;; 

Ευχαριστω πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα προφανως και 4k gaming και gtx1060  δεν πανε μαζι στην ιδια προταση...

το 60αρι με 1060 σε 4κ δεν

μπορεις να ριξεις παρα πολυ τα settings ομως,αλλα τοτε καλυτερα σε κονσολα

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να googlαρεις στο ιντερνετ τις επιδοσεις της 1060 σε αναλυση 4κ ,θα καταλαβεις τι παιζει

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
7 hours ago, Kostas75 said:

OK.  Για την σύγκριση με PS4 Pro gaming στην ίδια τηλεόραση, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, ώστε να αποφασίσω τι είναι καλύτερο να κάνω άμεσα, αγορά GTX 1060 6GB, ή να πάω σε PS4 Pro;; 

Ευχαριστω πολύ!

4k με 1060 και 60 fps απλα δεν γινεται. Απτην αλλη βεβαια ουτε το pro παιζει 4k και 60 fps. 

• Like 1
Δημοσ.

Η τηλεόρασή μου φαίνεται πως βγάζει μέχρι και 120 Hz:   https://www.displayspecifications.com/en/model/ba41a9e

Οπότε το θέμα είναι αν υφίσταται 4Κ gaming με την 1060 GTX 6GB, καταλαβαίνω και γνωρίζω ότι οι ρυθμίσεις θα πρέπει να είναι χαμηλά σε texture detail, κτλ., αλλά παίζουν τελικά και τόσο μεγάλο ρόλο όλα αυτά;;;   Εγώ όταν τα έχω ενεργοποιήσει κάτι anisotropic filtering και texture detail, κτλ. σε διάφορα παλιότερα παιχνίδια στο Full HD gaming, δεν έχω δει και τόσο "εκπληκτικές" διαφορές για να με κάνουν να πιστεύω ότι θα άξιζε να δώσω πολύ περισσότερα χρήματα για μια ακόμη ισχυρότερη κάρτα ώστε να τα έχω πάντα ενεργοποιημένα και να παίζω στο full, προσωπικά πολύ "φασαρία" για το τίποτα μου φάνηκε το θέμα για να είμαι ειλικρινής.

Όσο αφορά το PS4 Pro, και εγώ έχω ακούσει ότι παίζει πολύ πιο κάτω από 60 fps συνήθως, και γενικά ότι κάνουν κάποια τεχνάσματα ώστε να μπορεί να έχει smooth gameplay χωρίς όμως να παίζει σε 60 fps και χωρίς επίσης να λειτουργεί συνήθως στα 60 Hz.

Είμαι σε δίλημμα και δεν έχω αποφασίσει τι θα πάρω τελικά, υπάρχει και έλλειψη στην αγορά από 1060 παρατηρώ, ιδίως EVGA που ήθελα, ίσως να περιμένω λίγο, αλλά δεν θέλω και πολύ...

Επίσης κοίταξα και το Xbox One X, είναι λίγο ακριβότερο από PS4 Pro, δεν ξέρω αν και το συγκεκριμένο βγάζει 60 fps σε 4K..

Δημοσ.

To xboxone τα παει καλυτερα απο θεμα αναλυσης, αν και κανενα δεν βγαζει 4k. Το θεμα ειναι τι παιχνιδια παιζεις, δεν εχει νοημα να διαλεξεις τη μια η τη ν αλλη πλατφορμα χωρις να δωσεις βαση στα exclusives του καθενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...