Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιχαίνομαι το MIUI (προσωπικό γούστο, μη με φάτε :P ), αλλά το Mi A1 είναι η πιο VFM συσκευή που είχα ποτέ μου! 4 μήνες τώρα κανένα κόλλημα, όπως και σε 2 άλλους φίλους που το πήραν μαζί μου. Για μένα τιμή Xiaomi + Android One = Win, ελπίζω απλά στο Mi A2 να βάλουν NFC (το μόνο που μου λείπει :P )

• Like 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

samsung kai huawei με χίλια η τοπ εταιρίες γ μένα ..Και ποια είναι η χιαομι μια κινεζική που ξαφνικά τώρα βγάζει κινητά στην Ελλάδα το σέρβις π έχουν είναι κάλο ? δεύτερον είναι ποιοτικά σαν κινητά και τρίτον γιατί τα θεωρούν στα μαγαζιά σαν τα ποιο φτηνά κινητά έχει αναρωτηθεί πότε ?

Δημοσ.

οσο υπαρχει το ινσομνια , το pcsteps και το ελληνικο youtube, για την ελλαδα τουλαχιστον, ειμαι σιγουρος πως αυτο το νουμερο ειναι ρεαλιστικος στοχος.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Γενικότερα θα έλεγα ότι κάποιος που παίρνει Xiaomi και λοιπές κινεζιές δε θα έπρεπε να περιμένει κάποια ποιότητα. Δε νομίζω ότι ένας επεξεργαστής σώζει την κατάσταση σε ένα υποδεέστερο προϊόν.

Δυστυχώς η διαφορά στην τιμή με τις σοβαρές εταιρείες (Samsung, LG, ακόμη και Apple) είναι πολύ μεγάλη ακόμη και για τη διαφορά στην ποιότητα που προσφέρουν, αλλιώς δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος λόγος να επιλέξει κανείς αυτά τα κινητά.

Απορώ αν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου συσκευή της Xiaomi (για να μην αναφερθώ σε OnePlus), γιατί, αν το είχες κάνει, τότε θα διαπίστωνες και μόνος σου ότι σε ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικές. Ειδικά στην τιμή για την οποία πωλούνται. Ο ανταγωνισμός των "σοβαρών" εταιρειών έχει να ζηλέψει από τους Κινέζους και όχι το αντίστροφο.

Παρεμπιπτόντως, και οι "σοβαρές" εταιρείες ξεκίνησαν κάποτε ως άγνωστες, προφανές είναι νομίζω. Δεν βρίσκω νόημα σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, εκτός αν συνέβη κάποιο σκάνδαλο με την xiaomi που δεν αντιλήφθηκα. :P

• Like 5
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, life is music είπε

samsung kai huawei με χίλια η τοπ εταιρίες γ μένα ..Και ποια είναι η χιαομι μια κινεζική που ξαφνικά τώρα βγάζει κινητά στην Ελλάδα το σέρβις π έχουν είναι κάλο ? δεύτερον είναι ποιοτικά σαν κινητά και τρίτον γιατί τα θεωρούν στα μαγαζιά σαν τα ποιο φτηνά κινητά έχει αναρωτηθεί πότε ?

Γιατί η huawei θυμάσαι τι παπαριες κινητά έβγαζε;   η xiaomi μια χαρά εταιρεία είναι και πολλοί την ζηλεύουν. Έχει συσκευή για κάθε γούστο και τσέπη και με λίγα χρήματα παίρνεις κινητό π ανταγωνιζετε ναυαρχίδες άλλων εταιριών.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mpermpatis είπε

Γιατί η huawei θυμάσαι τι παπαριες κινητά έβγαζε;   η xiaomi μια χαρά εταιρεία είναι και πολλοί την ζηλεύουν. Έχει συσκευή για κάθε γούστο και τσέπη και με λίγα χρήματα παίρνεις κινητό π ανταγωνιζετε ναυαρχίδες άλλων εταιριών.

εμενα προσωπικα οχι δεν μ γεμιζει το ματι σαν εταιρια προτιμαω να πάρω samsung που είναι σκυλιά  !

Επεξ/σία από life is music
  • Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, noc είπε

Απορώ αν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου συσκευή της Xiaomi (για να μην αναφερθώ σε OnePlus), γιατί, αν το είχες κάνει, τότε θα διαπίστωνες και μόνος σου ότι σε ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικές. Ειδικά στην τιμή για την οποία πωλούνται. Ο ανταγωνισμός των "σοβαρών" εταιρειών έχει να ζηλέψει από τους Κινέζους και όχι το αντίστροφο.

Παρεμπιπτόντως, και οι "σοβαρές" εταιρείες ξεκίνησαν κάποτε ως άγνωστες, προφανές είναι νομίζω. Δεν βρίσκω νόημα σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, εκτός αν συνέβη κάποιο σκάνδαλο με την xiaomi που δεν αντιλήφθηκα. :P

Καλή χρυσή η xiaomi, όταν μιλάμε για κινητά στα 200€. Εκεί ναι σου δίνει περισσότερα αποτι οι άλλοι, και συμβιβάζεσαι με τις ελλείψεις και τα χαρακτηριστικά τους. 

Όταν όμως κοιτάμε ναυαρχίδες, και ψάχνουμε το καλύτερο, καλώς ή κακώς ξεχωρίζουν οι μεγάλοι, apple, Samsung, Google και για πρώτη χρονιά να αγγίζει η και να ξεπερνάει η Huawei με το άριστο p20pro. Μην ξεχνάμε πως όταν δίνεις 500+ για ένα τηλέφωνο, περιμένεις το καλύτερο, και με το να έχεις κακή κάμερα, καλώς ή κακώς, είσαι υποδεέστερος. 

Για να μη με πείτε κινεζομαχο, το παρόν μνμ έχει γράφει από συσκευή ξιαομι, ανέβηκε στο ίντερνετ μέσα από ρουτερ της ιδίας. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, StigmaX είπε

Καλή χρυσή η xiaomi, όταν μιλάμε για κινητά στα 200€. Εκεί ναι σου δίνει περισσότερα αποτι οι άλλοι, και συμβιβάζεσαι με τις ελλείψεις και τα χαρακτηριστικά τους. 

Όταν όμως κοιτάμε ναυαρχίδες, και ψάχνουμε το καλύτερο, καλώς ή κακώς ξεχωρίζουν οι μεγάλοι, apple, Samsung, Google και για πρώτη χρονιά να αγγίζει η και να ξεπερνάει η Huawei με το άριστο p20pro. Μην ξεχνάμε πως όταν δίνεις 500+ για ένα τηλέφωνο, περιμένεις το καλύτερο, και με το να έχεις κακή κάμερα, καλώς ή κακώς, είσαι υποδεέστερος. 

Για να μη με πείτε κινεζομαχο, το παρόν μνμ έχει γράφει από συσκευή ξιαομι, ανέβηκε στο ίντερνετ μέσα από ρουτερ της ιδίας. 

Συμφωνώ απόλυτα. Εξάλλου για να γίνει η όποια σύγκριση θα πρέπει να μιλάμε για συσκευές της ίδιας χρηματικής αξίας.

Η Xiaomi σου δίνει ναυαρχίδα με 400-500 ευρώ (που κατά τη γνώμη μου δεν υπολείπεται σε όσα θα έπρεπε με αυτή τη διαφορά τιμής), ενώ η Samsung/Apple/Google με 900+. Δεκτή κάθε σύγκριση με το Samsung των 500 ευρώ, αλλά όχι με αυτό των 1000.

Δημοσ.

Γράφω από Xiaomi mi 5s plus 6 128, μετά από 2 χρόνια με LG g3 είναι σαν να ζούσα στην ζούγκλα και επισκέφθηκα τον πολιτισμό... Έχω δουλέψει και LG g6 και το μόνο καλύτερο που έχει έναντι του Xiaomi είναι β κάμερα. Έβαλα και miuipro και μπορεί να είναι και πιο γρηγορο οπότε και σ τη α ποιο ακριβά μοντέλα αξίζει τα χρήματα της.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, johzio είπε

Γράφω από Xiaomi mi 5s plus 6 128, μετά από 2 χρόνια με LG g3 είναι σαν να ζούσα στην ζούγκλα και επισκέφθηκα τον πολιτισμό... Έχω δουλέψει και LG g6 και το μόνο καλύτερο που έχει έναντι του Xiaomi είναι β κάμερα. Έβαλα και miuipro και μπορεί να είναι και πιο γρηγορο οπότε και σ τη α ποιο ακριβά μοντέλα αξίζει τα χρήματα της.

Εγώ από g3 δεν πήγα καν σε high end πήγα σε a1 και πάλι νιώθω ότι πήγα στον πολιτισμό με λιγότερα λεφτά κιόλας

Lg με τίποτα ξανά

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 4
Δημοσ.

Κοιτάω μόνο στη Huawei από κινέζικες/ταιβανέζικες εταιρίες γιατί έχουν καλή υποστίριξη στην ευρώπη και 3 χρόνια εγγύηση (+ αντικατάσταση οθόνης + συσκεύης τσάμπα για τους 3 πρώτος μήνες). Έχω το P9 εδώ και καιρό και είναι τέλειο, ένας φίλος έχει το 4X που πάλι φυσάει κινητά samsumg 350 ευρώ άνετα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτά τα κινητά για μένα είναι το software, ένας μεγάλος λόγος που το επόμενο μου κινητό (πχ του χρόνου) θα είναι είτε Google Pixel 3, είτε η επόμενη ναυαρχίδα της Nokia που έχει stock android στα κινητά της. 

Δημοσ.

να κοιτάξει να ξαναβάλει 3.5mm θύρα στα καλά της κινητά που την είδε και αυτή apple (sony, huawai, htc, google) εσχάτως.. :angry:

α.. και να βγάλουν και κανα μικρό που το 5.8'' το έχουν ψωμοτύρι... :angry: Ούτε 5'' (που είναι ήδη μεγάλα) δεν βρίσκουμε πια με αξιοπρεπή specs..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα το ΜΙΑ1 τα χριστουγεννα ειμαι απολυτα ευχαριστημένος το κινητό ειναι και πολυ γρηγορο και πολυ καλη κατασκευη, αν και στην αρχη ειχα αμφιβολιες πλεον δεν εχω καμμια και το επομενο κινητο οταν ερθει η ωρα παλι Xiaomi θα νε.

Και σε ενα φιλο προτεινα το Redmi Note 4 και ειναι και αυτος μια χαρα .

Επεξ/σία από Anorymous
Δημοσ.

Οτι  και  αν εχω  παρει  απο την xiaomi  ηταν  αξιοπρεπες  και  λειτουργικοτατο..Δεν ξερω αν εχει  κανει παραπλησιο  ανοιγμα 

στην Ευρωπη γενικα οπως εκανε στην Ελλαδα γιατι  αν το εχει κανει  δεν θα  ειναι  δυσκολο να πιασει τον στοχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...