Προς το περιεχόμενο

Zhiyun Smooth Q vs Zhiyun 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα και καλη Ανασταση.

Οπως γραφει και ο τιτλος ενδιαφερομαι για ενα απο τα δυο παραπανω προιοντα.Εχω διαβασει αρκετα εχω δει αρκετα reviews και ακομα ειμαι 50-50.Ποια ειναι η δικη σας γνωμη αναμεσα σε αυτα τα δυο προιοντα?Δουλευουν το ιδιο καλα με το ois (οptical image stabilization) της Apple η θα εχουμε προβλημα?Σε περιπτωση αγορας απο Gearbest τι γινεται στο τελωνειο?

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το smooth q και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστήμενος. Το έχω χρησιμοποιήσει με το κινητό (η εφαρμογή του είναι πολύ καλή) και με την GoPro. Τα βίντεο είναι πολύ σταθερά, μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το «χέρι». Απλά καλό είναι να μην πατάς στο κινητό για να ξεκινήσεις την εγγραφή αλλά από το χειριστήριο γιατί του προκαλείς κραδασμούς που φαίνονται στο βίντεο. Στα αρνητικά, το βρίσκω λίγο βαρύ και ο χειρισμός του μόνο από τα κουμπιά του καμία φορά με μπερδεύει, αν και είναι θέμα συνήθειας. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/4/2018 στις 11:12 ΜΜ, pallisi είπε

Εγώ αγόρασα το smooth q και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστήμενος. Το έχω χρησιμοποιήσει με το κινητό (η εφαρμογή του είναι πολύ καλή) και με την GoPro. Τα βίντεο είναι πολύ σταθερά, μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το «χέρι». Απλά καλό είναι να μην πατάς στο κινητό για να ξεκινήσεις την εγγραφή αλλά από το χειριστήριο γιατί του προκαλείς κραδασμούς που φαίνονται στο βίντεο. Στα αρνητικά, το βρίσκω λίγο βαρύ και ο χειρισμός του μόνο από τα κουμπιά του καμία φορά με μπερδεύει, αν και είναι θέμα συνήθειας. 

Σε ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...