stefanos_th Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, nectons είπε Έτσι όπως το βλέπω στο χέρι που το κρατά με την δυνατότητα εξαφανίζεται το νοτς μου κάνει κλικ... Και η τιμή του όνειρο... Για να δούμε... Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής με το "Slide to focus with the Alert Slider" άραγε? Αν είναι τόσο επιτυχημένο όπως το 5Τ θα έχουμε να κάνουμε με 2 βασιλιάδες όπου ο χρόνος θα αναδείξει ποιος θα επικρατήσει... Ανυπομονώ λοιπόν να το πιάσω στα χέρια μου εκεί που έλεγα νονοτς... για να δούμε... Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την τιμή... αδιαφιλονίκητα διαλύει τον ανταγωνισμό μόνο και μόνο από το κόστος προς απόδοση.. Αν και στο θέμα της απόδοσης και 1500 να είχε πάλι θα ήταν το γρηγορότερο αλλά λέμε τώρα. Πολλοί οι παράγοντες που θα το κρίνουν το καλύτερο... αυτο που ειναι ?
nectons Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, stefanos_th είπε αυτο που ειναι ? Στο λογισμικό του μέσα. Λόγο oled οθόνης θα είναι σαν να μην υπάρχει.
ziaba Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, just for today είπε Αντε επιτελους συσκευη που θα κανει κ καφε αν είναι να κάνει τέτοιον "καφέ" όπως στην φώτο να μας λείπει 1
Questioner Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μάλλον δεν βλέπω λόγο να αλλάξω το 5T μου. Ειδικά δε όταν υπάρχει και ο σεμές στο άνω μέρος. Ελπίζω στο 6T/7...
elpaso1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Τι ελπίζεις; Στο 6Τ να βγάλουν το notch; Θα μιλάμε για μέγιστη τρολλια.
mants118 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 θα γελάσω πολύ αν αντί για κινητό βγάλει καμιά καφετιέρα με snapdragon 845!!!
elpaso1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Εγώ το op5 θα το πουλήσω στα 350 αλλά το πήρα από Κίνα. Καλά είναι πιστεύω.
boulevar Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Εχουμε καποιο νεο για το αν θα εχει OIS η καμερα, εαν δεν εχει για ακομα μια χρονια θα παω πασο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα