Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.εχω την εξης απορια.στην ταρατσα εχω ενα κολονακι το οποιο εχει πανω 3 κεραιες που βαρανε σε διαφορετικη κατευθυνση.ολες καταληγουν τα καλωδια τους σε ενα κουτι σαν ενισχυτης ειναι χωρις ρευμα ομως. στην επιλογη εισοδος.απο κει φευγει ενα καλωδιο απο την εξοδο και παει σε ενα αλλο ιδιο κουτι σαν ενισχυτη στην εισοδο.απο το δευτερο κουτι λοιπον φευγει ενα καλωδιο 20 μετρα περιπου και καταληγει σε εναν ενισχυτη ρευματος στο σπιτι που βρισκεται η μανα μου και εκει 3χω συνδεαει τις δυο τηλεορασεις της μανας μου που βλεπει κανονικα.εγω τωρα πηγα παλι πανω στο κουτι το δευτερο της κεραιας και στην αλλη εξοδο εβαλα ενα καλωδιο και στο τελειωμα του εβαλα ενα ασημενιο 2 way splitter .οποτε και συνδεθηκε στην επιλογη εισοδος.απο την αλλη ακρη του splitter εχει δυο εξοδους.η μια ειναι συνδεδεμενη στο καλωδιο που παει στην τηλεοραση στο σαλονι μου και η αλλη στο υπνοδωματιο.το θεμα ειναι οτι αυτη στο υπνοδωματιο δεν εχει καλο σημα.εκανα αλλαγη στις θεσεις των καλωδιων στο splitter και τωρα πιανω καλο σημα στο υονοδωματιο αλλα οχι στο σαλονι.το πορισμα ειναι οτι ειναι χαλασμενη η μια εξοδος του spliter;γτ η μια που δεν εχει καλο σημα εχει ψιλο σκουριες επανω επειδη το πιανει η βροχη...αν ειχε θεμα το καλωδιο δεν θα ειχα θεμα γενικα σε οππια εξοδο του splitter και αν το εβαζα;αν αλλαξω splitter θα ειμαι κομπλε;συγγνωμη που δεν ειμαι λακωνικος αλλα ηθελα να καταλαβετε ακριβως το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...