Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Patrick147 είπε

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει αντίστοιχα ακουστικά έως τώρα, σχετικά με την εμβέλεια τους, μπορώ να αφήνω το τηλέφωνο στο ντουλάπι του γυμναστηρίου και να έχω πάνω μου μόνο τα ακουστικά;

Πρακτικά έχουν εμβέλεια 10μετρα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fytotech είπε

Τα συγκεκριμένα είναι πολύ τίμια για την τιμή τους. 

Προσωπικά έχω Jaybird X2 αλλά μιλάμε για τριπλάσια τιμή, οπότε είναι άδικη η σύγκριση. 

Αυτά που ήθελα να γράψω, είναι τα εξής:

1.) Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι αρκετό το καλώδιο πίσω. Ούτε σε κινεζικά δεν έχω καν ακούσει κάτι τέτοιο. Μήπως μπερδεύετε κάποιο άλλο είδος ακουστικών;

2.) Όλα αυτά, αντέχουν τον ιδρώτα και να πέσει καμιά στάλα νερό, όταν πλένεις το πρόσωπό σου. Την έχω πατήσει ακόμα και με ipx6.

3.) Αν τα θέλετε μόνο για τρέξιμο, γυμναστική κλπ, είναι Overkill. Εγώ έχω κάτι κινέζικα που τα παίρνω με το κιλό και κάνω τη δουλειά μου. Αυτά είναι για περισσότερη ποιότητα. Οπότε γνώμη μου είναι πως πας σε λίγο πιο ακριβά αν θες τέτοιου είδους ποιότητα.

Εγώ πάλι θα τα χαρακτήριζα απλά οκ στην τιμή αυτή. Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν ΟΛΑ. 

1. Jaybird X2 . Μετά από κάποιους μήνες χρήσης πήραν νερό από τον ιδρώτα στα αυτιά μου. Σε έντονο τρέξιμο σου πέφτουν από το αυτί λόγω της σχεδίασης. Ευτυχώς τα πήρα από αμαζον και πήρα πισω τα λεφτά μου.

2. Samsung iconx. Μετά από κάποιους μήνες πήραν και αυτά νερό από τον ιδρώτα με αποτέλεσμα να χαλάσει πρώτα το ένα και μετά και τη δεύτερο ακουστικό. Τα είχα πάρει από Ελλάδα και βρήκα το μπελά μου. 119 ευρώ για πέταμα.

3. Jabra Halo Smart. Μια από τα ίδια , πήραν νερό από τον ιδρώτα στον αυχένα και έκλειναν τις κλήσεις μου από μόνα τους. Σε έντονο τρέξιμο επίσης έπεφταν. Επιστροφή χρημάτων από αμαζον.

Εχω και άλλες ιστορίες για να κράξω αλλά βαριέμαι.

Ηθικο δίδαγμα : αγοράστε πραγματικά αδιάβροχα ακουστικά με σωστή σχεδίαση που δε θα σας πέφτουν αν γυμνάζεστε έντονα.

Τωρα αν είστε χαλαροί τύποι που απλά τα θέλετε για μουσικουλα την ώρα που κάνετε κανένα βαρακι στο gym ή που περπατάτε στο διάδρομο , μπορείτε να τη βγάλετε και φθηνότερα...

Φιλικα

Επεξ/σία από Looter
  • Like 2
Δημοσ.

Κοιταξτε και τα Meizu EP51 και EP52. Εχω τα πρωτα εδω και ενα εξαμηνο. Τα εχω γυρω απο το λαιμο μου πολλες ωρες την ημερα, τα χρησιμοποιω και στο γυμναστηριο. Απο τα καλυτερα VFM πιστευω.

Δημοσ.

Επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω ασύρματα ακουστικά, σε σύγκριση με τα Meizu EP51 και EP52 πως θα χαρακτηρίζατε τα Sony MDRXB50BSB και τα Sony MDR-AS600BT που έχει σε προσφορά ο Κωτσοβολος??

Sony MDRXB50BSB (34,99€)

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/169417-sony-mdrxb50bsb-black-bluetooth#homepage

Sony MDR-AS600BT (44,95€)

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/156780-sony-mdr-as600bt-black#homepage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...