Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Aκουστικά BlueTooth αδιάβροχα με μικρόφωνο JBL Reflect Mini 59 € με τα μεταφορικά

JBL Reflect Mini .jpg

https://www.jbl.com/bluetooth-headphones/REFLECT+MINI+BT.html?cgid=headphones-wireless&dwvar_REFLECT MINI BT_color=Black-GLOBAL-Current#start=1

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ.

σχετικά με το αδιάβροχα, βρίσκω μόνο αυτό: 

" Confidently ramp up your workouts to maximum levels knowing that the Reflect Mini BT are not only IPX-4 water resistant but can be easily cleaned " 

Το IPX-4 είναι: "Protects from splashing water, no matter the direction"

Ουσιαστικά είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και την βροχή, αλλά δεν μπορείς πχ να κάνεις μπάνιο με αυτό (ίσως να μπορείς αλλά μου φαίνεται ριψοκίνδυνο) ή να μπεις στην θάλασσα, σε πισίνα κλπ... σωστά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, christos4 είπε

" Confidently ramp up your workouts to maximum levels knowing that the Reflect Mini BT are not only IPX-4 water resistant but can be easily cleaned " 

Ουσιαστικά είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και την βροχή, αλλά δεν μπορείς πχ να κάνεις μπάνιο με αυτό (ίσως να μπορείς αλλά μου φαίνεται ριψοκίνδυνο) ή να μπεις στην θάλασσα, σε πισίνα κλπ... σωστά; 

Νταξει δεν ειναι τοσο σοβαρο το να ειναι αδιαβροχα, ο ιδρωτας μονο να μην προκαλει δυσκολιες και ολα κομπλε..

Καλη προσφορα θα τα τσιμπισω, ελπιζω να μην εχει τελωνιο...

Επεξ/σία από jkarasnissan
Δημοσ.

Aπο amazon.de δεν εχει τελωνειο.

Παρα το γεγονος οτι προκειται περι προσφορας, 2 points απο εμενα:

1. Προσοχη σε αυτου του τυπου τα bluetooth, πολλες φορες ειναι κοντά και δεν βολευουν καθολου. Την εχω πατησει κι εκτοτε παιζω μονο με τυπου neckband.

2. Πολλα δεν ειναι 60 ευρω για bluetooth γενικως? Με 30 ευρω παιζουν εξαιρετικοτατα bluetooth.

Δημοσ.

Ακουστικά που το κοντό καλώδιο κάθεται στον σβέρκο προσωπικά θεωρώ οτι δεν είναι καθόλου βολικά. Μετά το φιάσκο που έπαθα με τα αντίστοιχα platronics  που είχα πάρει -και δεν ήταν διόλου φθηνά και εκείνα- ποτέ ξανά τέτοιας σχεδίασης ακουστικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, christos4 είπε

Ξέρεις πολλούς που κάνουν μπάνιο ή μπαίνουν στην θάλασσα με ακουστικά? Εγώ κανέναν!

58 λεπτά πριν, jkarasnissan είπε

Νταξει δεν ειναι τοσο σοβαρο το να ειναι αδιαβροχα, ο ιδρωτας μονο να μην προκαλει δυσκολιες και ολα κομπλε..

Καλη προσφορα θα τα τσιμπισω, ελπιζω να μην εχει τελωνιο...

Δεν έχει τελωνείο η αγορά από χώρα ΕΕ...

25 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

...

2. Πολλα δεν ειναι 60 ευρω για bluetooth γενικως?...

Για JBL όχι...

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Ξέρεις πολλούς που κάνουν μπάνιο ή μπαίνουν στην θάλασσα με ακουστικά? Εγώ κανέναν!

Δν θα ηταν πολυ ωραιο ομως να μπαινεις πισινα να κανεις κολυμπι και να ακους την μουσικη σου?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Genatos είπε

Δν θα ηταν πολυ ωραιο ομως να μπαινεις πισινα να κανεις κολυμπι και να ακους την μουσικη σου?

Και το ρωτάς,? Τέλειο! Και αν έχεις και δύο πιπίνια να σε περιμένουν έξω το ένα με πετσέτα, το άλλο με ποτό, σούπερ τέλειο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

εχετε δοκιμασει τετοιο στυλ ακουστικα?καθονται γενικα στο αφτι και σε τρεξιμο?

Είναι ωραία τέτοιου είδους για τρέξιμο εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά τα Tronsmart Encore Flair IP56 και όσο και να ιδρώνεις δεν καταλαβαίνουν μια (αν θες πιο φτηνή επιλογή από τα JBL). Συνήθως έχουν μια μυτούλα στο λάστιχο για να κρατάει κόντρα στο αυτί.

Δημοσ.

Το IPX4 είναι για τα μπάζα.

Εχω πετάξει 2 ζευγάρια ακουστικών splash proof m.

Όσοι γυμνάζεστε έντονα ή ιδρώνετε αρκετά τα ξεχνάτε και πάτε σε αδιάβροχες επιλογές.

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα είναι πολύ τίμια για την τιμή τους. 

Προσωπικά έχω Jaybird X2 αλλά μιλάμε για τριπλάσια τιμή, οπότε είναι άδικη η σύγκριση. 

Αυτά που ήθελα να γράψω, είναι τα εξής:

1.) Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι αρκετό το καλώδιο πίσω. Ούτε σε κινεζικά δεν έχω καν ακούσει κάτι τέτοιο. Μήπως μπερδεύετε κάποιο άλλο είδος ακουστικών;

2.) Όλα αυτά, αντέχουν τον ιδρώτα και να πέσει καμιά στάλα νερό, όταν πλένεις το πρόσωπό σου. Την έχω πατήσει ακόμα και με ipx6.

3.) Αν τα θέλετε μόνο για τρέξιμο, γυμναστική κλπ, είναι Overkill. Εγώ έχω κάτι κινέζικα που τα παίρνω με το κιλό και κάνω τη δουλειά μου. Αυτά είναι για περισσότερη ποιότητα. Οπότε γνώμη μου είναι πως πας σε λίγο πιο ακριβά αν θες τέτοιου είδους ποιότητα.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει αντίστοιχα ακουστικά έως τώρα, σχετικά με την εμβέλεια τους, μπορώ να αφήνω το τηλέφωνο στο ντουλάπι του γυμναστηρίου και να έχω πάνω μου μόνο τα ακουστικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...