Προς το περιεχόμενο

[GPU]Αsus Dual Rx580 4GB 286Euro @Homelike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jobous είπε

Γενικά τι λέει σαν υλοποίηση η συγκεκριμένη ??? Γιατί διάβασα για κάποιες επιστροφές λόγω υπερθέρμανσης ...

Επίσης σε σύγκριση με την 1060 ?? Από ότι έχω δει είναι πιο ενεργοβόρα πάντως..

Ερώτηση σχετικά με την εγγύηση : Η ASUS αναφέρει τρία χρόνια για την συγκεκριμένη. Το κατάστημα λέει 2. Τελικά τι ισχύει ??

Λογικα τα 2 πρωτα χρονια τους πας την καρτα στο μαγαζι και αναλαμβανουν αυτοι τα διαδικαστικα με την ASUS, στο 3o αποποιουνται την ευθυνη και τρεχεις μονος σου με την ASUS...

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ειμαστε αγνωμονες απο την πλευρα μας εως καταναλωτες και γραφουμε συνεχεια τα οποια αρνητικα προβληματα, οφειλουμε να αναφερουμε και την θετικη επαγγελματικη αντιμετωπιση των καταστηματων.

Παρελαβα κανονικα την καρτα απο την HOMELIKE, οι οποιοι τηρησαν την παραγγελια, παρολο που θα μπορουσαν να την ακυρωσουν.

(Σε αντιθεση με το hellasphone, που πρακτικα την ακυρωσε, αφου την αφησε εκκρεμη επ'αοριστον. Κατανοητον, πλην ομως, καταγραφεται για το μελλον).

Μπραβο λοιπον στην HOMELIKE  και ευχομαι να επιβραβευτει η επαγγελματικη τους προσπαθεια, γενικοτερα στο μελλον, γιατι τετοια παραδειγματα δειχνουν οτι η εταιρεια επενδυει στην υστεροφημια της και "ηρθε για να μεινει" διπλα στον πελατη.

Απο μενα, καταγραφεται στην white list μου, την οποια θυμαμαι οποτε παραγγελνω κατι και δεν δινω σημασια σε μικροδιαφορες στις τιμες, οταν συγκρινω μαγαζια που δεν γνωριζω και μαγαζια που εχω ηδη θετικη εμπειρια και σαφως τα προτιμω.

Αρνητικες αξιολογησεις στο skroutz δεν γραφω οταν υπαρχει οφθαλμοφανες λαθος, ειτε γιατι δεν προλαβαινω, ειτε γιατι κατανοω την πλευρα του καταστηματος, ομως θετικη θα γραψω.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nek4d είπε

Για να μην ειμαστε αγνωμονες απο την πλευρα μας εως καταναλωτες και γραφουμε συνεχεια τα οποια αρνητικα προβληματα, οφειλουμε να αναφερουμε και την θετικη επαγγελματικη αντιμετωπιση των καταστηματων.

Παρελαβα κανονικα την καρτα απο την HOMELIKE, οι οποιοι τηρησαν την παραγγελια, παρολο που θα μπορουσαν να την ακυρωσουν.

(Σε αντιθεση με το hellasphone, που πρακτικα την ακυρωσε, αφου την αφησε εκκρεμη επ'αοριστον. Κατανοητον, πλην ομως, καταγραφεται για το μελλον).

Μπραβο λοιπον στην HOMELIKE  και ευχομαι να επιβραβευτει η επαγγελματικη τους προσπαθεια, γενικοτερα στο μελλον, γιατι τετοια παραδειγματα δειχνουν οτι η εταιρεια επενδυει στην υστεροφημια της και "ηρθε για να μεινει" διπλα στον πελατη.

Απο μενα, καταγραφεται στην white list μου, την οποια θυμαμαι οποτε παραγγελνω κατι και δεν δινω σημασια σε μικροδιαφορες στις τιμες, οταν συγκρινω μαγαζια που δεν γνωριζω και μαγαζια που εχω ηδη θετικη εμπειρια και σαφως τα προτιμω.

Αρνητικες αξιολογησεις στο skroutz δεν γραφω οταν υπαρχει οφθαλμοφανες λαθος, ειτε γιατι δεν προλαβαινω, ειτε γιατι κατανοω την πλευρα του καταστηματος, ομως θετικη θα γραψω.

Και εγω με το homelike σε παλιοτερη μου παραγγελεια ενω μπορουσαν να μ ριξουν ακυρο μ στειλανε κανονικα το προιον στο πι και φι. Αφορουσε μητρικη στα 410 ευρω ενω ολα τα αλλα στο σκρουτζ την ειχαν 480

• Like 2
Δημοσ.
Στις 4/10/2018 στις 11:18 ΠΜ, desperados είπε

Μολις μου στειλανε mail να πληρωσω την προκαταβολη (εβαλα παραλαβη απο το καταστημα). Η προσφορα ισχυει κανονικα!

προκαταβολη? :o

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

προκαταβολη? :o

Και εμενα μου ειχαν ζητησει το 30% του ποσου οταν ειχα κανει την αγορα και μ ειχε κανει εντυπωση!

Δημοσ.

το κατάστημα είναι υποχρεωμένο για 2 χρόνια , για το 3ο σου λέει ψάξε να βρεις το δίκιο σου με την ίδια την asus που σου υπόσχεται 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...