Προς το περιεχόμενο

TEAC W58G (RETAIL,8x4x12x) ... γνώμες

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου ευχομαι καλη τυχη με το νεο σου dvdR :) Να θυμασαι παντως οτι τα ιδια error θα σου πεταει το nero αν παρεις δισκακια -r princo 4x (αυτα με την λευκη επιφανεια)

Περιμενουμε αποτελεσματα :)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα σε ολους!!

Την Παρασκευή αγορασα το νεο dvdr της teac w58g (dvd+r @ 8x ' date=' dvd-r @ 4x , cd-r @ 40x) , ακουω γνωμες... :)[/quote']

Prepei na einai poly kalo!

Δημοσ.

Τέλος καλό όλα καλά :D

το plextor 708Α δουλεύει άψογα με nero 6.3.0.0

Έγραψα ενα sentinel +R σε 4x και ο buffer πήγαινε συνέχεια απο 20%-78%

σε 2x το sentinel, ο buffer σταθερός στο 92%. άρα πρόβλημα με τα sentinel.

Benq -R σε 4x άψογο και TDK +R σε 8x επίσης άψογο :D :D :D

Δημοσ.

Εγώ με το ίδιο recorder έκανα copy εχθές ένα dvd σε -R και γράφτηκε κανονικά. Δεν ξέρω αν παίζει γιατί είναι ps2 και θα το δοκιμάσω σήμερα.

Δημοσ.

Parepiptontos dokimasa tis pinnacle to instant copy 8 me to opoio metetrepsa mia tainia 5.5gb ..Exo akousei apo edw mesa oti einai korifaio programa..To apotelesma htan korifaio san tou kanonikou dvd..Peite tin gnomi sas gia to enlogo programa..Isos eprepe na anoikso new post ;)

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω προβλήματα με το TEAC DV-W58G. Φαινομενικά μου έγραφε κανονικά όλα τα δισκάκια (PRIMEDISC 4x και δύο άλλες μάρκες αγνώστου προελεύσεως). Μόνο δύο φορές προσπαθούσε απ' άπειρον να κάνει Lead-In αλλά και πάλι μετά το reboot μπόρεσα να γράψω στο ίδιο δισκάκι. Χρησιμοποιώ το Nero 6.3.0.0.

Τώρα όμως που δοκιμάζω τα δισκάκια σε άλλα DVD Readers παίζει μόνο η μειοψηφία τους ενώ η πλειοψηφία δεν διαβάζει τα τελευταία αρχεία του DVD. Ανάλογα το reader μπορεί να μην διαβάζονται τα 2 μέχρι και 4 τελευταία αρχεία (αρχεία=divx 350MB). Κατά το open του αρχείου αρχίζει το led να αναβοσβήνει σαν τρελό και δεν κάνει τίποτα. :(

Τελικά ακολούθησα την συμβουλή για flashing σε Lite-On (μόλις χθες) και ίδωμεν....

Δημοσ.
Τώρα όμως που δοκιμάζω τα δισκάκια σε άλλα DVD Readers παίζει μόνο η μειοψηφία τους ενώ η πλειοψηφία δεν διαβάζει τα τελευταία αρχεία του DVD. Ανάλογα το reader μπορεί να μην διαβάζονται τα 2 μέχρι και 4 τελευταία αρχεία (αρχεία=divx 350MB). Κατά το open του αρχείου αρχίζει το led να αναβοσβήνει σαν τρελό και δεν κάνει τίποτα. :(

Για αυτό σίγουρια φταίει οτι δεν είναι καλή ποιότητα τα δισκάκια. πάντως το αν είναι θα το διαπιστώσεις σίγουρα σε DVD-Video όταν θα βάλεις το δισκάκι σε επιτραπέζιο DVD-player.

αν κολλάνε προς το τέλος της ταινίας οι σκηνές, τότε είναι σίγουρα θέμα δισκακίου :wink:

Δημοσ.

Synexizontas ta test kai exwntas pleon grapsei 20 dvd (pollwn kataskeyastwn) den exw vrei akomh kati asxhmo , endeiktika anaferw

El mariachi (full disc) σε TDK -R παιζει κανονικα και σε deck και σε dvdrom

Desperado (full disc) σε TEAC -R παιζει κανονικα

Underworld (full disc) σε PRIMEDISC +R παιζει κανονικα σε deck,ps2,dvdrom

Βattle Royalle (full disc) σε VERBATIM +R παιζει κανονικα σε deck,ps2,dvdrom

Zitoichi (full disc) σε TDK -R παιζει σε deck,dvdrom

...

Οσο για το θεμα των 8x ταχυτητων δινω το παρακατω link :)

http://www.shop21.gr/product_exp.asp?lngProductFamilyID=20226&MSCSID=431CEBM2NVS28KKKU8JDKJJ24UJX7HCC

Δημοσ.

@lthanasis : Gia to 8ema pou aneferes gia thn megisth taxythta 8x sto teac den paizei rolo to programma alla to diskaki. Otan vazeis mesa ena apo 1x ews 4x den nomizw oti 8a sou emfanisei to nero to 8x :(

Pare mia koutitsa verbatim 8x kai vlepoume :) Den ta exw dokimasei akomh alla ayth th vdomada 8a parw!!

Δημοσ.

Όσοι φίλοι έχουν φλασάρει το Teac W58G σε Liteon 811S μπορούν να μας πουν μερικές λεπτομέρειες για την διαδικασία του φλασαρίσμαρος? Δηλαδή ποιον flasher έχουν χρησιμοποιήσει (mtk, flashfix, LtnFW) και ποιο firmware (HS0K, HS0P, OEM HSTQ).

Δημοσ.

Όσοι φίλοι έχουν φλασάρει το Teac W58G σε Liteon 811S μπορούν να μας πουν μερικές λεπτομέρειες για την διαδικασία του φλασαρίσμαρος?

Εγώ χρησιμοποίησα το HS0P και το flashfix. Ξεκινάς το flashfix και κάνεις drag & drop στο παράθυρο του το αρχείο του firmware (HS0P.exe) Αυτό δημιουργεί ένα backup του αρχείου και patchάρει το firmware ώστε να μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε drive. Έπειτα εκτελείς το HS0P.exe και αυτό ήταν...

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ. Firmware HSOP drag & drop επάνω στο flashfix.exe (δεν χρειάζεται καν να το ανοίξεις) και μετά εκτέλεση του καινούργιου HS0P.exe

Πάντως δεν έχω αποτελέσματα να σας δώσω, εκτός από τις προσπάθειες εγγραφής μου σε 4 DVD-R That's Write! General (έτσι γράφουν επάνω, μου τα έφερε ένας φίλος χύμα) με Manufacturer ID: VANGUARD

1. Το ένα που έγραψα σε 1Χ παίζει ικανοποιητικά και στο επιτραπέζιο του φίλου μου

2. Το ένα που έγραψα σε 4Χ παίζει με το ζόρι ακόμα και στο μηχάνημα που γράφτηκε (μάλλον το σώζει το ότι έχει μόνο 3.5GB ταινία μέσα)

3. Τά άλλα δύο σε 4Χ παίζουν μόνο μέχρι τη μέση κι αυτό μόνο στο μηχάνημα που γράφτηκαν

Τα καλά νέα τώρα... Έχοντας Liteon, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το KProbe για να ελέγξουμε ποιά media γράφονται καλά από το μηχάνημά μας και να κολλήσουμε σ'αυτά, χωρίς να συμβουλευόμαστε αστρολόγους ή να ακολουθάμε φήμες πριν αγοράσουμε

Αν βρει κάποιος λοιπόν κάποιο μέσο πού αποδίδει καλά (μετρημένο με το KProbe) ας μας πει κι εμάς για να τελειώνουμε με τα πειράματα...

Επίσης, δηλώσεις του τύπου: Τα That's (ας πούμε) είναι πολύ καλά, δεν έχουν και πολύ νόημα αφού υπάρχουν DVD-R That's με Manufacturer ID: TAIYO YUDEN (από τα καλύτερα) και That's με Manufacturer ID: VANGUARD (από τα χειρότερα) αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους μεγλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Ποιός θα φανταζόταν ότι παίρνοντας TDK ή MAXELL θα τους έβγαινε Moser Baer India; (όχι ότι είναι και άσχημα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...