Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Καλημέρα σε ολους!! Την Παρασκευή αγορασα το νεο dvdr της teac w58g (dvd+r @ 8x , dvd-r @ 4x , cd-r @ 40x) , ακουω γνωμες...
Aligator21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Euelpistw pws tha super mias kai eimai katoxos tou W50D (4x) kai eimai APOLYTA ikanopieimenos!!!! Den mou exei kapsei oute ena diskaki kai stin kyriole3ia petaei kai den masaei! Mou exei afhsei poly kales epidoseis...
jimakos00 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Εσύ πρέπει να μας πεις τη γνώμη σου για το συγκεκριμένο drive. Έγραψες ; Δοκίμασες ;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Παιδια μετα απο αρκετα test το dvdr ειναι πρωτο!! DVD-R σε δισκακια noname (0,90€) και princo (1,20) σε 4x , σε tdk εκανε ενα τρελλο και εγραψε σε 5,x DVD+R σε δισκακια primedisc (1,70) σε 4x CDR σε noname (0,20€) , sony (0,65€) σε 40x Ουτε συζητηση οτι δεν μασαει στο διαβασμα , 2 χρονια εγγυηση! Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε το led του drive το οποιο οταν γραφει απο πρασινο γινεται κοκκινο Ξερει κανεις αν υπαρχουν εδω dvdr 8x?
estenough Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Το αγόρασα πριν απο 1 εβδομάδα περίπου και έχω να πω τα εξής: 1.συμφωνώ για το led 2.οι ταχύτητες του είναι 4.3x και σε dvd-r και σε dvd+r (δισκάκια sentinel,philips,that's) 3.(το άσχημο) μήνυμα του nero 6 κατα την εγγραφή: could not perform end of disc-at-once 4.(το καλο με βάση το 3) τα δισκάκια παίζουν και στο pc και σε επιτραπέζια dvd 5.(το 2ο κακό) δύο δισκάκια (ίδια ταινία) κολλάνε οταν παίζουν στο ακριβώς ίδιο σημείο(και στο pc και στο επιτραπέζιο), ενώ απο τον δίσκο του pc, η ταινία παίζει κανονικά. 6.(3o κακό) ανακαλύπτω και τρίτο δισκάκι με το ίδιο πρόβλημα 7.(το χειρότερο) μόλις τώρα ανακαλύπτω πως μια ταινία που παίζει το επιτραπέζιο κανονικά δεν το παίζει το W58G. Συμπέρασμα: την τρίτη θα το πάω πίσω και θα πάρω το plextor Δυστυχώς ήμουνα υπέρ της TEAC, αλλά απογοητεύτηκα
ahristos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Βασικά είναι το LiteOn 811S με το όνομα της TEAC. Μου το έκανε δώρο ο αδερφός μου πριν 3 εβδομάδες (Bulk έκδοση). Τα 2 πρώτα DVD-R που πήγα να γράψω (ένα TDK και ένα That's) δεν τα έγραφε σε πάνω από 1Χ ενώ ένα Sentinel DVD+R το έγραψε κανονικά σε 4Χ. Αφού έλεγξα τα βασικά (DMA κλπ) κατέληξα στο ότι κάποιο συστατικό του συστήματός μου δεν συμπαθεί το TEAC (είχα βεβαιωθεί πρώτα ότι το W58G δεν παρουσιάζει αυτή τη συμπεριφορά σε άλλους). Σε αυτή τη συζήτηση... http://club.cdfreaks.com/showthread.php?s=90aaadaef5ebeecaa115a9ed23cd96c9&threadid=87360&goto=nextnewest κάποιος φλάσαρε το firmware του LiteOn 811S στο W58G χωρίς πολύ κόπο και χωρίς να το σκευτώ πολύ το έκανα κι εγώ. Τώρα έχω ένα LiteOn 811S με το όνομα TEAC στην πρόσοψη και λειτουργεί όπως πρέπει. Να σημειώσω ότι την παραπάνω αλλαγή θα την έκανα έτσι κι αλλοιώς, αφού η κοινότητα των κατόχων LiteOn αλλά και η ίδια η εταιρεία είναι πολύ πιό ενεργή από άλλες (hackαρισμένα firmware, utillities, συχνές ανανεωσεις). Δεν έχω γράψει πάντως παρά μόνο 4 DVD. Τα αποτελέσματα; Χμμμ... στο επιτραπέζιό μου DVD των 80 Ευρώ δύσκολα παίζουν (άν δεήσουν να ξεκινήσουν) ενώ σε ένα παρόμοιο ενός φίλου παίζουν όπως όλα. Παίζουν επίσης και στο Playstation2 μιά χαρά.
estenough Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μόλις έβαλα το nero 6.3 πίστευα πως τα προβλήματα θα διορθωθούν, αλλά... μάταια πάλι τα ίδια, στον ένα τομέα δηλαδή σε DVD-R πάλι δεν κάνει finilize στο disc-at-once, δηλαδή με λίγα λόγια δεν κάνει lead out και το TEAC W58G δεν διαβάζει το δισκάκι. σε DVD+R όλα καλά αρα το συμπέρασμα είναι το εξής: Δεν ξαναπαίρνω TEAC Αύριο παω για την αλλαγή του W58G με το plextor 708A
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 @estenough : Mεχρι τωρα εχω γραψει περιπου 10 dvd , διαφορετικες μαρκες και τα πιο πολλα ειναι -R , οταν λες δεν καταφερνει να κανει lead-out στο τελος εννοεις οτι δεν μπορει να κανει copy 1:1 ; Δεν εχω δοκιμασει ακομη κατι τετοιο διοτι και τα 10 αντιγραφα ηταν ταινιες οποτε επρεπε να γινει rip (για demacrovision & decss).Θα το δοκιμασω παντως σημερα αν και μου φαινεται πολυ παραξενο! Εκτος αν εννοεις κατι διαφορετικο το οποιο δεν μπορω να καταλαβω. Oσο για τις ταχυτητες δεν ξερω τι να πω... καταρχην υπαρχουν δισκακια 8x? οποτε πως θελεις να σου τα γραψει? Αναφερεις δισκακια tdk που δεν σου τα εγραψε πανω απο 1x? Εγραφαν 4x πανω? [γραφουν πανω ενα τεραστικο 4Χ , ολα τα αλλα ειναι ή 2x ή 1x] γιατι και γω την πατησα ετσι αγοραζοντας (βιαστικος) απο ενα videoclub και ηταν 2x! Παντως αν ισχυει αυτο περι του lead-out θα το δωσω και γω πισω
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Υπαρχουν αρκετα Post οτι το nero 6 ειχε το προβλημα που αναφερεις με το disc at once , βαλε νεα εκδοση του nero πριν το δωσεις πισω!
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Egw pantos exo to sigekrimeno tis TEAC 8x kai eimai upereuxaristimenos...To xrisimopoio pio poli os CDRW 40x pou den mou exei kapsei oute ena cdaki kai ligotero os DVDRW pou exo kapsei kamia 10aria plextor 4x xoris apolitos kanena provlima.Thanks
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 @Prof_Chaos : θα συμφωνησω μαζι σου οτι το dvd δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερθηκαν παραπανω! Απλα καντε upgrade το Nero σε 6.3.x.x και θα παιξει μια χαρα! To drive δεν μασαει ουτε στην εγγραφη dvd ουτε και στα cd
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 @estenough : Μολις διαβασα οτι εχεις δοκιμασει και την 6.3 χωρις αποτελεσμα :/ τι να σου πω εγω παντως δεν αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα...μηπως φταινε τα media που βαζεις?
estenough Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 SkYwaLkGR τα DVD+R αλλά και τα DVD-R ήταν όλα 4x, sentinel,that's, philips. τα +R τα έγραφε όλα κανονικά και παίζουν και στο PC και σε ενα επιτραπέζιο SONY που έχω. τα -R είχαν πρόβλημα. συγκεκριμένα έκανε lead-in,έγραφε το track και όταν πήγαινε στο 100% και ξεκινούσε να κάνει το lead-out, πέταγε το nero το κόκκινο Χ του λάθους και το μήνυμα που έγραφε είναι: could not perform end of disc-at-once. Όταν έβαλα το πλέον καμμένο για εμένα DVD-R στο επιτραπέζιο, είδα οτι έπαιζε κανονικά η ταινία. όταν όμως έφτανε στην 1 ώρα και κάτι λεπτά, κόλλαγε και δεν μπορούσε να προχωρήσει παρακάτω. στη συνέχεια έβαλα το δισκάκι στο W58G και με δεξι κλικ και properties μου έδειχνε οτι το δισκάκι ήταν άδειο.το ίδιο έγινε και με το disc info απο το nero, αρα δεν είχε γίνει το lead-out. Πάντως εγώ το άλλαξα, γιατί δεν ήταν μόνο σε ένα δισκάκι, αλλά σε 4. πλέον είμαι κάτοχος του Plextor PX-708A. Αποτελέσματα αύριο με το plextor και nero 6.3.0.3. ps. τα δισκάκια δεν τα διαβάζει ουτε το plextor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.