ZackFair Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλησπέρα στο forum! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει τους drivers για το εν λόγω laptop-tablet, καθώς προσπάθησα να βάλω Ubuntu και έπρεπε αναγκαστικά να γυρίσω σε Windows (δυστυχώς μόνο τα 10 δέχεται). Βρήκα στο forum τους οδηγούς για το 11.6 μοντέλο, αλλά δε δουλεύει σωστά η οθόνη αφής. Οπότε, οποίος μπορεί να ανεβάσει τους drivers για το μοντέλο των 14 ιντσών, θα με σώσει
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, ZackFair είπε Καλησπέρα στο forum! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει τους drivers για το εν λόγω laptop-tablet, καθώς προσπάθησα να βάλω Ubuntu και έπρεπε αναγκαστικά να γυρίσω σε Windows (δυστυχώς μόνο τα 10 δέχεται). Βρήκα στο forum τους οδηγούς για το 11.6 μοντέλο, αλλά δε δουλεύει σωστά η οθόνη αφής. Οπότε, οποίος μπορεί να ανεβάσει τους drivers για το μοντέλο των 14 ιντσών, θα με σώσει Εδώ > > https://www.plaisio.gr/wizards/FindYourDriver.aspx κόιταξες;
ZackFair Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, kormos είπε Εδώ > > https://www.plaisio.gr/wizards/FindYourDriver.aspx κόιταξες; Δυστυχώς το Πλαίσιο δε θεωρεί ότι το laptop που πουλάνε είναι... Laptop! Ούτε drivers ούτε τίποτα δε δίνουν! Και από κοντά μου είπαν μόνο αν τους δώσω 30€ για format θα γίνει.
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, ZackFair είπε Δυστυχώς το Πλαίσιο δε θεωρεί ότι το laptop που πουλάνε είναι... Laptop! Ούτε drivers ούτε τίποτα δε δίνουν! Και από κοντά μου είπαν μόνο αν τους δώσω 30€ για format θα γίνει. ποια ειναι τα Hardware Ids που δε βρισκεις; Με Windows 10 και με Windows Update σίγουρα θα τα βρει πάντως... Ποιο είναι το μοντέλο ακριβώς που έχεις;
ZackFair Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε ποια ειναι τα Hardware Ids που δε βρισκεις; Με Windows 10 και με Windows Update σίγουρα θα τα βρει πάντως... Ποιο είναι το μοντέλο ακριβώς που έχεις; Το μοντέλο είναι DI-1401 Το θέμα είναι ότι όπως είπα έχω όλα τα drivers από το 11.6 μοντέλο που υπάρχουν στο άλλο θέμα, απλά έχω πρόβλημα με το touch. Για αυτό χρειάζομαι αν κάποιος έχει αυτό το μοντέλο να ανεβάζει ένα backup.
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ZackFair είπε Το μοντέλο είναι DI-1401 Το θέμα είναι ότι όπως είπα έχω όλα τα drivers από το 11.6 μοντέλο που υπάρχουν στο άλλο θέμα, απλά έχω πρόβλημα με το touch. Για αυτό χρειάζομαι αν κάποιος έχει αυτό το μοντέλο να ανεβάζει ένα backup. Να βρεις άλλον με Turbo-X? (λίγο δύσκολο...) Πες μου το Hardware id που δεν βρίσκει...
kogos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το γράφω εδώ κι ας είναι παλαιό thread, καθώς σε αναζήτηση που έκανα ήταν το πρώτο που έβγαλε στη Google. Έπεσε στα χέρια μου ένα flexbook 14 DI-1401 το οποίο δεν ανοίγει. Πιθανώς να θέλει απλά φόρτιση, αλλά η κοπέλα που μου το έδωσε έχει χάσει τον φορτιστή. Μπορεί κάποιος κάτοχος του εν λόγω laptop να μου πει τις προδιαγραφές του φορτιστή για να πάρω άλλο? Δεν θέλω να πάω πλαίσιο γιατί θεωρώ πως τους έχουν ακριβούς χωρίς λόγο. Ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από kogos
kogos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ενδιαφέρεται κάποιος ακόμα για τους drivers, τους κάνω τώρα export. Αν τους χρειάζεται κάποιος, just say the word για να τους ανεβάσω κάπου. Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά του φορτιστή, πρέπει να έχει output 12V, 3A... Εγώ πήρα 12V, 2.25A που κάνει μια χαρά, απλά φορτίζει ελάχιστα πιο αργά. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από kogos
musicland Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Kogos μολις πηρα απο καποιον ενα ιδιο, εβαλα windows 10 home x64 1803, ολα μια χαρα αλλα δεν εχει ηχο, wifi, blutooth, touch screen, και κατι με bosch driver. Μπορεις σε παρακαλω να κανεις κατι? Ευχαριστω
musicland Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, musicland είπε Kogos μολις πηρα απο καποιον ενα ιδιο, εβαλα windows 10 home x64 1803, ολα μια χαρα αλλα δεν εχει ηχο, wifi, blutooth, touch screen, και κατι με bosch driver. Μπορεις σε παρακαλω να κανεις κατι? Ευχαριστω
sea_spearit Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Στις 31/5/2018 στις 6:13 ΜΜ, kogos είπε Αν ενδιαφέρεται κάποιος ακόμα για τους drivers, τους κάνω τώρα export. Αν τους χρειάζεται κάποιος, just say the word για να τους ανεβάσω κάπου. Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά του φορτιστή, πρέπει να έχει output 12V, 3A... Εγώ πήρα 12V, 2.25A που κάνει μια χαρά, απλά φορτίζει ελάχιστα πιο αργά. Καλημέρα! Τους χρειάζομαι...εχω στειλει pm 😀
musicland Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 kogos ευχαριστω για τους drivers ξανα...λεω ξανα γιατι εβαλα παλι windows 10 octomber update και σε ξαναθυμηθηκα Mηπως εχεις και κανενα BIOS update, η λες να μην το κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα