Agmourk Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Εδώ και λίγο καιρό η παραπάνω κάρτα εκεί που κάνω κάτι στον υπολογιστή, κόβει την εικόνα και αρχίζει και στροφάρει τρελά ο ανεμιστήρας της. Εάν κάνω επαννεκίνηση, πάλι κάνει το ίδιο και πρέπει να την βγάλω και να την ξαναβάλω για να δουλέψει. Δεν ξέρω τι φταίει. Το υπόλοιπο σύστημα είναι: Intel Core 2 Duo E7500, 4GB 1333MHz Crucial, MOBO Foxconn G41 ή κάτι τέτοιο (έχει logo Turbo-X στην αρχή). Σκέφτομαι εδώ και καιρό για μια αναβάθμιση αλλά με καλύπτει σε αυτά που κάνω αυτό το σύστημα. Μόνο browsing, κάποια προγράμματα (Gen-X, EVA κλπ πανεπιστημιακά) και Office. Λίγο Gaming της τάξεως του Assassin's Creed 2 ή Specs Ops - The line ( τα τελευταία που έχω παίξει). Να πω ότι έχω βγάλει την κάρτα, έχω καθαρίσει τον ανεμιστήρα και έχω βάλει καινούργια πάστα. Να πώ ότι το κάνει σε άσχετες στιγμές. Μου φαίνεται τα έχει παίξει, αλλά θα ήθελα μια γνώμη μη πως είναι κάτι άλλο και μπορώ να το σώσω γιατί είναι καλή κάρτα και δεν μπορώ να δώσω ένα 100ικο για άλλη τώρα. Καλή Ανάσταση
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, σχεδόν σίγουρα η κάρτα τα φτύνει σιγά σιγά. Μια gt1030 είναι δυνατότερη, φθηνή και αξιόπιστη, με εγγύηση. Η 6770 μπορεί να επισκευαστεί λογικά, προσωρινά όμως.
Agmourk Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 minute ago, Sheogorath said: Καλησπέρα, σχεδόν σίγουρα η κάρτα τα φτύνει σιγά σιγά. Μια gt1030 είναι δυνατότερη, φθηνή και αξιόπιστη, με εγγύηση. Η 6770 μπορεί να επισκευαστεί λογικά, προσωρινά όμως. Κατάλαβα. Ψήσιμο στον φούρνο και άγιος ο θεός, μέρες που είναι :-P Είναι εύκολο να μου προτείνεις μια σχετικά καλή υλοποίηση? Βλέπω υπάρχει και passive και active υλοποίηση. Να προτιμήσω passive λες?
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 ΟΧΙ ΨΗΣΙΜΟ σε φούρνο. Με πιστολάκι μαλλιών ότι δοκιμάσεις. Ξαναλεω, ΟΧΙ ψήσιμο σε φούρνο. Αυτός ο μαλακας που το έδειξε πρώτη φορά έχει πάρει τόσους στο λαιμό του που θα έπρεπε να λιθοβολιστει. Δεν παίζουμε με την υγεία μας.
Agmourk Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 minute ago, Sheogorath said: ΟΧΙ ΨΗΣΙΜΟ σε φούρνο. Με πιστολάκι μαλλιών ότι δοκιμάσεις. Ξαναλεω, ΟΧΙ ψήσιμο σε φούρνο. Αυτός ο μαλακας που το έδειξε πρώτη φορά έχει πάρει τόσους στο λαιμό του που θα έπρεπε να λιθοβολιστει. Δεν παίζουμε με την υγεία μας. Χαχαχα.. Δεν το έχω κάνει ποτέ, και ούτε πρόκειται. Προτιμώ να δώσω σε 15 μέρες ένα 100ικο να πάρω την 1030 που μου πρότεινες παρά να κάνω πειράματα. Οι αναθυμιάσεις και μόνο που εκλύονται είναι επικίνδυνες. Passive ή Active? δεν έχω και το καλύτερο airflow στο κουτί (full tower, χωρίς κάποιον ανεμιστήρα εσωτερικά. Απλά το έχω ανοιχτό από τη μια πλευρά, και το καθαρίζω πολύ συχνά). Χάλια το ξέρω, αλλά κάποια στιγμή θα το κάνω αναβάθμιση και αυτό. Προτεραιότητα είχε το λαπτοπ.
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μην δώσεις πάνω από 75 σε 1030 https://www.skroutz.gr/s/12252875/EVGA-GeForce-GT-1030-2GB-SC-LP-02G-P4-6333-KR.html και πάνω από 140 σε 1050.
Agmourk Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 minute ago, Sheogorath said: Μην δώσεις πάνω από 75 σε 1030 https://www.skroutz.gr/s/12252875/EVGA-GeForce-GT-1030-2GB-SC-LP-02G-P4-6333-KR.html και πάνω από 140 σε 1050. Θα πάρω την πρώτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις επόμενες δέκα μέρες που θα μπορώ. Και σε 3-4 μήνες θα πάρω άλλο με 500-600 (να έχουν ομαλοποιηθεί λίγο οι τιμές στους καινούργιους ryzen). Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Καλή Ανάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα