Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας φιλοι μου! ηθελα να σας ρωτησω πριν κανω το βημα να γινω συνδρομητης στην σταθερη τηλεφωνια και ιντερνετ της wind! 

Με καλεσε μια εξωτερικη συνεργατης της wind και μου εκανε μια προσφορα αρκετα καλη στα 20,90 ΕΥΡΩ για 2 χρονια 

Ποια ειναι η γνωμη σας για την Wind ? Ειναι αξιοπιστη σαν εταιρια η θα εχω πολλα προβληματα? ρωταω γιατι το συμβολαιο που θα υπογραψω θα ειναι 2 ετες και καταλαβαινετε μετα θα ειναι δυσκολο να φυγω! να την εμπιστευτω???

Ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από marpoter79
συμπηρωση κειμενου
Δημοσ.

Απο τις προσφερόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, η wind θα ήταν η τελευταία που θα κοιτούσα και θα το σκεφτόμουν μόνο αν στις ίδιες παροχές ειχε μισή και κάτω τιμή απο τους αλλους.

Επισης να είσαι πάρα μα πάρα πολύ επιφυλακτικός με τους εξωτερικους συνεργάτες όπως επισης και τους "ντεμεκ καλουμε απο ην cosmote/vodafone/wind/κλπ" γιατί 8/10 φορές ειναι εξωτερικοι συνεργάτες που πληρώνονται με το κομμάτι και προκειμένου να κλείσουν συμφωνια, ειτε θα αποκρύψουν πληροφορίες ή θα σου πουν αυτό που θες να ακουσεις για να κλείσεις τη συμφωνια. Οταν σε καλούν και σου πουν εχουμε προσφορα, θα ρωτάς αν ηχογραφουνε και αν σου πουν ναι, θα ζητήσεις να κανεις το ίδιο γιατι κυκλοφορουν πολλοι αλμπανηδες. Εκει θα ζητήσεις πάλι να σου πουν απο ποια εταιρεία καλουν και ποια εκπροσωπουν και το ονομα του υπαλλήλου. Μην τσατιστείς αν στο κλείσουν, γλύτωσες απο αλπάνηδες. Αν σου κάτσει κάποια ψιλο-σοβαρη (ναι υπάρχουν κάποιες ελάχιστες) πες να σου πουν αναλυτικά τι προσφέρουν και όλα τα κρυφά κόστη πχ τελη ενεργοποιησης, ειδικό τέλος και αν τιμή ισχύει για ολο το διαστημα της δεσμευσης ή θα αλλαξει σε Χ καιρό.

Αν ακόμα σου κάνει η προσφορα ζητάς να στα στείλουν γραπτα και οτι δεν συναινεις σε καμια συμφωνια, αλλαγή, πακετο, αν δεν τα δεις γραπτά σε συμφωνια. Εδω παιζει μια αλλη παγίδα. Θα σου πουν θα τα στειλουμε με courier να τα φερει, να τα υπογράψετε, να του δωσετε και αντιγραφο ταυτοτητας και να φυγει. Η παγίδα ειναι οτι σιγά μην κάτσει ο courier να διαβασεις τους όρους. Ζήτα να στα στείλουν με email.

Σε γενικές γραμμές αν η προσφορά ειναι καλή και ειναι σοβαρός συνεργάτης θα δεχτουνε να εξετάσεις τα πάντα πριν αποφασίσεις. Αν ειναι αλμπάνηδες ... στο καλο.

Αυτό τον καιρό, για κάποιον που θελει double play χωρίς vdsl/fiber (δηλαδη απλό adsl + τηλεφωνο σταθερα κινητα) θεωρώ οτι η online προσφορα της nova με 23ευρω ειναι η πιο vfm. Παίζει να παζαρέωεις και τα τέλη ενεργοποοησης . Το μονο αρνητικό ειναι οτι μπορει να ειναι δωρεαν το phone supoort για το internet αλλά όλες οι υπολοιπες προς το call center δεν ειναι δωρεαν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, marpoter79 είπε

Γεια σας φιλοι μου! ηθελα να σας ρωτησω πριν κανω το βημα να γινω συνδρομητης στην σταθερη τηλεφωνια και ιντερνετ της wind! 

Με καλεσε μια εξωτερικη συνεργατης της wind και μου εκανε μια προσφορα αρκετα καλη στα 20,90 ΕΥΡΩ για 2 χρονια 

Ποια ειναι η γνωμη σας για την Wind ? Ειναι αξιοπιστη σαν εταιρια η θα εχω πολλα προβληματα? ρωταω γιατι το συμβολαιο που θα υπογραψω θα ειναι 2 ετες και καταλαβαινετε μετα θα ειναι δυσκολο να φυγω! να την εμπιστευτω???

Ευχαριστω πολυ!

Θα συμφωνήσω με τον  @isay με την συμβουλή απο προσωπική εμπειρία μείνε μακριά απο Wind :angry:  Εχουν αποδειχθεί αναξιόπιστοι...και φραγκο@##$%$%$νοι !   Αρχικο συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με 20 ευρώ/μηνα (adsl + 120' kinito + δωρεάν αστικά/υπεραστικά + κάποια λεπτά για κινητά) όλα καλά, μόλις όμως λήγει το συμβόλαιο 5ευρώ παρακαλώ για την ανανέωση συμβολαίου :P (ο τρόπος τους να πουν ευχαριστώ στους πελάτες που παραμένουν) και   αύξηση για τις ίδιες παροχές σε 23,50 / μήνα ! και το κερασάκι στην τούρτα ...:wacko: αυθαίρετη αύξηση με το έτσι θέλω ενα μήνα μετά την ανανέωση του συμβολαίου σε 25,50/μήνα !!!  (Νοέμβριος 2017)Η ΕΕΤΤ έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τους στα υπάρχοντα συμβόλαια πελατών με Δεκέμβρη του 2017 αλλά ... πέρα βρέχει (η απόφαση δεν έχει αναδρομική ισχύ) 

Αν κοιτάξεις τα σχόλια στην σελίδα τους στο facebook θα δεις πόσο κόσμο έχουν χάσει με αυτή την κίνησή τους, εντελώς αψυχολόγητη !  εκτος και αν μπήκαν μέσα οικονομικα΄απο την διαφήμιση σε γνωστό τηλεπαιχνίδι σε μακρινό εξωτικό νησί και σκέφτηκαν με αυτόν τον τρόπο να ρεφάρουν στο κλείσιμο της χρονιάς, δεν μπορώ να σκεφτώ πιο λογική εξήγηση για την συμπεριφορά τους.  Τώρα τελευταία άρχισαν να μοιράζουν κάποια δωρεάν λεπτά ομιλίας για να μπαλώσουν τα πράγματα τη στιγμή που τα Χριστούγεννα ήταν η μοναδική εταιρεία που ΔΕΝ έδωσε ούτε ενα δωρεάν λεπτό ομιλίας για χρόνια πολλά !   Για να μην τα πολυλογώ περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και να επιστρέψω cosmote ή vodafone,  ποτέ πια wind .

Επεξ/σία από molot12
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μονο που θα σου πω προσοχη οπως λεει το παληκαρι στους εξωτερικους συνεργατες...εαν δεν ηχογραφειται η κληση μην κανεις το παραμικρο....την ειχα πατησει με vodafone για δωρεαν τελος ενεργοποισης....φυσικα ηρθε στο λογαριασμο εβγαλα ακρη μετα απο 15 μερες μου πιστωσανε τα λεφτα στο λογαριασμο...γνωμη μου ειναι να μπεις στην vodafone  ειμαι πολυ ευχαριστημενος περα απο αυτο το γεγονος που σου ειπα.

Επεξ/σία από thleorasakias
  • Like 1
Δημοσ.

issay φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου! αυτο που λες θα κανω! θα ζητησω να μου σταλει με εμαιλ το συμβολαιο να το διαβασω με την ησυχια μου πριν υπογραψω! ναι αυτο ακριβως θα κανω!  και αν μου το αρνηθει θα σημαινει οτι καποια κομπινα θα ειναι αλλιως γιατι να μου το αρνηθει,,σωστα? 

εγω παιδια ειχα ενα ωραιο συμβολαιο με την vodafone με 21 ευρω και με το που εληξε το συμβολαιο μου το πηγανε κατευθειαν 26,5!! ενταξει δεν μπορω να πω εμεινα πολυ ευχαριστημενος με την vodafone δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα ολο αυτο το διαστημα το ομολογω αλλα και αυτη η αυξηση μου καθησε σταβα.. πηγα τους μιλησα  τους ειπα αν γινεται να μου κανουν μια νεα προσφορα για να παραμεινω ανανεωνοντας το συμβολαιο μου αλλα δεν μου δωσαν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σημασια! ετσι αποφασισα να αλλαξω εταιρια αφου δεν τους ενδιεφερα πλεον σαν πελατης.. περιμενα μηνες για να με παρει καποια εταιρια για μια προσφορα μεχρι που με πηρε αυτη η εξωτερικη συνεργατης της wind! Η αληθεια ειναι οτι δελεαστηκα πολυ και απο το γεγονος οτι εχω το κινητο μου στην Q  και οταν μου ειπαν οτι θα μου εχουν και 120 λεπτα καθε μηνα δωρεαν στο κινητο +1 gb ιντερνετ πεταξα στο ταβανι! εγω πανω απο 80 λεπτα το μηνα δε μιλαω στο κινητο οποτε θα μου ερχεται το κινητο τζαμπα εντελως! 

εκλεισα τη συμφωνια τηλεφωνικα και περιμενω τωρα να υπογραψω το συμβολαιο..   ρωτησα μερικους φιλους μου που ηταν συνδρομητες της wind αν ηταν ευχαριστημενοι ολοι μου ειπαν μακρυα απο την wind το ιντερνετ πεφτει συνεχεια η ποιοτητα κλησεων δεν ειναι καλη κτλ αλλα ειχαν παλιοτερα ολοι αυτοι  wind μιλαμε για το 2015-2016 τωρα υποτιθεται αναβαθμηστηκε, ετσι δεν ειναι?? δεν ξερω γι αυτο ρωταω εσας. 

θελω να ρωτησω και κατι αλλο παιδια. αν με παρουν τηλεφωνο τωρα απο την vodafone γιατι θα φανει στο συστημα τους οτι εχουν διαρροη πελατη και μου κανουν μια πολυ καλη προσφορα εχω το δικαιωμα να ακυρωσω το συμβολαιο με την wind? κατι ειχα ακουσει για 15 μερες εχεις το δικαιωμα να ακυρωσεις το συμβολαιο σου χωρις να πληρωσεις καποιο προστιμο.. ισχυει κατι τετοιο? 

ευχαριστω πολυ ελπιζω να μην σαν κουραζω! 

Δημοσ.

Είμαι στη wind κάποια χρόνια και δεν έχω παράπονο όσο αφορά τηλέφωνο/internet ΑΛΛΑ μην θεωρήσεις, σε καμία περίπτωση, ότι η τιμή που σου έκαναν προσφορά θα είναι και αυτή που θα πληρώνεις. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να βγάλουν ανακοίνωση για μονομερή αύξηση και μόνο ΑΝ το πάρεις χαμπάρι...

Εμένα μου είχαν πει 25€ το μήνα για 24 μήνες με όλα μέσα (φόροι,φπα κλπ) και σήμερα πληρώνω 29€!!!! 

Σε λίγους μήνες τελειώνει το 24μηνο και θα πάρω προσφορές από όλες τις εταιρίες για να δω τι είναι συμφέρον τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...