Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, εχω ενα θεματακι με το πληκτρολόγιο, καθε φορα που παιζω καποιο παιχνιδι που απαιτει να παταω 2 κουμπια μαζι (π.χ.  στο counter strike αν θελω να παω διαγωνια παταω το w και το a κλπ) για καποιο λογο "χανει" την εντολη και σταματαει να λειτουργει (σταματει ο παικτης), οποτε και πρέπει να ξαναπατήσω ενα απο τα δυο κουμπιά για να συνεχισει, αλλα αν ξαναπατησω 2 κουμπια ταυτοχρονα σταματαει ξανα... το ιδιο συμβαινει και σε αλλα παιχνιδια οπως π.χ. eurotruck simulator και γενικα όποιο απαιτεί 2 κουμπια ταυτόχρονα

τα σημειώσω οτι το πληκτρολόγιο εχει ps/2 βυσμα αλλα με μετατροπέα το συνδέω σε usb διότι δεν λειτουργεί η θυρα ps/2, βεβαια αυτο δεν εχει να κανει γιατι στο παρελθον με ιδια συνδεση, λειτουργούσε κανονικα σε τετοιες περιπτώσεις!

ξερουμε τι γίνεται?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, jasonas21 είπε

καλησπερα παιδια, εχω ενα θεματακι με το πληκτρολόγιο, καθε φορα που παιζω καποιο παιχνιδι που απαιτει να παταω 2 κουμπια μαζι (π.χ.  στο counter strike αν θελω να παω διαγωνια παταω το w και το a κλπ) για καποιο λογο "χανει" την εντολη και σταματαει να λειτουργει (σταματει ο παικτης), οποτε και πρέπει να ξαναπατήσω ενα απο τα δυο κουμπιά για να συνεχισει, αλλα αν ξαναπατησω 2 κουμπια ταυτοχρονα σταματαει ξανα... το ιδιο συμβαινει και σε αλλα παιχνιδια οπως π.χ. eurotruck simulator και γενικα όποιο απαιτεί 2 κουμπια ταυτόχρονα

τα σημειώσω οτι το πληκτρολόγιο εχει ps/2 βυσμα αλλα με μετατροπέα το συνδέω σε usb διότι δεν λειτουργεί η θυρα ps/2, βεβαια αυτο δεν εχει να κανει γιατι στο παρελθον με ιδια συνδεση, λειτουργούσε κανονικα σε τετοιες περιπτώσεις!

ξερουμε τι γίνεται?

Νομιζω ηρθε ωρα για upgrade :D

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, ksideras said:

το παθαινω αυτο στο λολ και στο cs και εχω logitech g810 

Δεν θα επρεπε να το παθαινεις μιας και τα συγχρονα keyboards εχουν antighosting που σημαινει οτι μπορεις να πατησεις 10+ κουμπια μαζι χωρις προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

το ξερω εκανα και το εξης ανοιξα ενα τεξτ αρχειο και πατησα οοσα ποιο πολλα μπορουσα και εγραφε 5 γραμματα μονο και σκεφτομε να παω σε razer

Δημοσ.

Αφου στη προηγούμενη μητρικη με τα ιδια πληκτρολογια (με βυσμα ps/2) μου δουλευαν κανονικα με συνδιασμο τουλαχιστον 3 κουμπιών... Τωρα εχει παθει κοκομπλοκο.... Αλλα απο οτι βλεπω δεν το γλιτώνω το καινουργιο... :P Με usb φαντάζομαι ετσι? 

Δημοσ.
16 hours ago, ksideras said:

το ξερω εκανα και το εξης ανοιξα ενα τεξτ αρχειο και πατησα οοσα ποιο πολλα μπορουσα και εγραφε 5 γραμματα μονο και σκεφτομε να παω σε razer

Υπαρχουν και online tests..

Επισης δεν χρειαζεται να ακυρωσεις ολοκληρη εταιρεια για ενα προβλημα, επεσες στην περιπτωση και εαν εχεις εγγυηση μιλα με το εξαιρετικο support τους.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, sistah είπε

Υπαρχουν και online tests..

Επισης δεν χρειαζεται να ακυρωσεις ολοκληρη εταιρεια για ενα προβλημα, επεσες στην περιπτωση και εαν εχεις εγγυηση μιλα με το εξαιρετικο support τους.

μιλησα και μου ειπαν να βγαλο βιντεο και να τους το στειλω

Δημοσ.

τελικα βρήκα την λύση με τον πιο άκυρο τρόπο... :P

οταν ειχα πρώτο εγκαταστήσει το ολο σύστημα, ειχα βαλει το πληκτρολόγιο ενω ηταν ανοικτό το pc στην θυρα ps/2 και δεν λειτούργησε οποτε υπέθεσα οτι η θύρα δεν λειτουργεί (μεταχειρησμενη motherboard ειχα παρει οποτε λεω δεν πειράζει), ετσι εβαλα τον μετατροπέα ωστε να το συνδέσω σε θυρα usb οπου και λειτούργησε (υπολειτουργουσε δηλαδή)...

αλλα σήμερα μου ηρθε φώτιση μετά απο τις διακοπές που επέστρεψα και συνδεσα το πληκτρολογιο στην θυρα ps/2 ΠΡΙΝ ανοίξω το pc... με το που το άνοιξα και το τεσταρα ολα κομπλέ! :D

ευχαριστω πολυ πάντως για την βοηθεια παιδιά! Χρονια Πολλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συνδεση στις ps 2 μονο με κλειστο pc. δεν ειναι hot swap

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...