webparts Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0554-rx22-backlight-gaming-p-PER.572301 Διαβαζω πολυ καλα σχολια για αυτο το πληκτρολογιο. Στο skroutz απο 28.40 . Επειδη το ψηνω ασχημα,θελω να ρωτησω καποιον που το εχει παρει εαν εχει επιλογη χρωματος στο φωτισμο.
Mpatz Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δεν το εχω αλλα διαβαζω αυτο Βασικά χαρακτηριστικά 3-color keys backlight Ultra-flat και ήσυχα X-Scissors πλήκτρα Μακρύ καλώδιο, με υφασμάτινη επένδυση Gaming σχεδιασμός
webparts Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Mpatz είπε Δεν το εχω αλλα διαβαζω αυτο Βασικά χαρακτηριστικά 3-color keys backlight Ultra-flat και ήσυχα X-Scissors πλήκτρα Μακρύ καλώδιο, με υφασμάτινη επένδυση Gaming σχεδιασμός Στα σχολια ενας λεει οτι δεν εχει rgb για να επιλεξουμε εμεις το χρωμα. Τι εννοει; Μηπως αλλαζει random χρωμα μετα απο Χ λεπτα; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από webparts
Mpatz Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτο Δεν το θεωρω καθολου λογικο το να αλλαζει μετα απο Χ λεπτα 1
webparts Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Mpatz είπε Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτο Δεν το θεωρω καθολου λογικο το να αλλαζει μετα απο Χ λεπτα Με καλυψες,ωραιος.Βεβαια δεν ανοιξα μονο για αυτο το θεμα Ευχαριστω ! 1
iakoboss7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 οταν το thor 300 με outemu διακοπτες παιζει στα 30 συχνα δεν αξιζει αυτο ουτε για πλακα. 4
Darkphobia Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Το έχω εδώ και 3 χρόνια, φοβερό πληκτρολόγιο. Έχει επιλογή χρώματος στο φωτισμό και δεν αλλάζει μόνο του. Το μόνο κακό είναι ότι μετά από τερματισμό/επανεκκίνηση θέλει ξανά άνοιγμα φωτισμού και επιλογή χρώματος. Μικρό όμως κακό για τέτοιο πληκτρολόγιο σ'αυτήν την τιμή.
Genatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, Darkphobia είπε Το έχω εδώ και 3 χρόνια, φοβερό πληκτρολόγιο. Έχει επιλογή χρώματος στο φωτισμό και δεν αλλάζει μόνο του. Το μόνο κακό είναι ότι μετά από τερματισμό/επανεκκίνηση θέλει ξανά άνοιγμα φωτισμού και επιλογή χρώματος. Μικρό όμως κακό για τέτοιο πληκτρολόγιο σ'αυτήν την τιμή. Απο θορυβο πως τα παει?
Darkphobia Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, Genatos είπε Απο θορυβο πως τα παει? Ελάχιστο, έχω περάσει από 4-5 πληκτρολόγια τέτοιας τιμής και δεν έχει καμία σχέση. 1
default Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Το χρησιμοποιω το συγκεκριμενο πληκτρολογιο περιπου 2 χρονια. Θορυβο βγαζει ελαχιστο, μοιαζει μαλλον με το πληκτρολογιο του λαπτοπ μου θα ελεγα. Εχει ενα κουμπι που ενεργοποιει τον φωτισμο και με καθε πατημα του τον εναλλασει σε μπλε-μωβ-κοκκινο. Κατα την γνωμη μου στα λεφτα αυτα ειναι ενα τιμιο πληκτρολογιο αλλα το κομματι του οπισθιου φωτισμου ειναι αρκετα μετριο. Αυτο το λεω γιατι αν βλεπεις το πληκτολογιο υπο γωνια με το ζορι φαινονται τα σημβολα απο τα πληκτρα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τίμιο πληκτρολόγιο για καζουαλ χρηση, ομορφο, μικρο και αρκετά ησυχο. Μικρά πληκτρα και με πολυ μικρά κενά μεταξύ τους όμως. Δεν το προτείνω για gaming ουτε typing. Καμια σχέση με το Thor που αναφέρεται πιο πανω. Αλλο πράγμα τελείως. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Μακιαβέλλι
Mpatz Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Ηταν στα EShop Specials..Οποτε ηταν μεχρι τις 12 το μεσημερι σημερα!
webparts Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Τελικα αποδειχθηκε μουφα το εργαλειο. Αρκετα αθορυβο,ομορφο αλλα χαλασε το δεξι enter χωρις ιδιαιτερο λογο. Ισως επειδη το παταω στην κατω μερια χωρις να βγαζω το χερι απο το ποντικι,αλλα οπως και να εχει ειναι απαραδεκτο να χαλαει ετσι. Καποιος στα σχολια αναφερει οτι ακουμπησε κατι επανω και εσπασε καποιο πληκτρο,οποτε για αυτον ακριβως το λογο προσεχα ιδιαιτερα να μην ακουμπαει ουτε το κινητο εστω προχειρα. Ειναι μεσα στις 14 μερες οποτε θα φανε πιστολι,θα τους το στειλω να το βαλουν εκει που πρεπει. 1
iakoboss7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 γιατι τοση χολη στο φορουμ και στο eshop κλπ? απλα χαλασε, εχει εγγυση, πας σου το αλλαζουν, πο πο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα