elgreco2000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας πρόσφατα αγόρασα μια μητρική πλακέτα serverboard και έχω τροφοδοτικό 400watt ATX 2,3 και προτού της πάρω καινούργιο τροφοδοτικό θέλω να μάθω αν δουλεύει. Δοκίμασα να την συνδέσω με το τροφοδοτικό κατευθείαν (με χρήση adapter φυσικά) μόλις της δίνω εντολή να ανάψει δεν κάνει τίποτα,μόλις τις αποσυνδέω το 8pin για τις cpu και την βάζω ξανά στην πρίζα ανάβει και απλός δείχνει το error code (FF) και μόλις την σβήσω και την ξανά βάλω στην πρίζα με συνδεδεμένο το 8pin ξανά δεν κάνει τίποτα. διάβασα το manual και λέει (Please be aware that ATX 2.x, ATX12V and ATXGES power supplies may not be compatible with the board and can damage the motherboard and/or CPU(s).) μήπως υπάρχει τρόπος να το κάνω να λειτουργήσει (όπως είπα μόνο για έλεγχο το θέλω διότι σκοπεύω να του αγοράσω κανονικό τροφοδοτικό) Τεχνικά χαρακτηριστικά PSU:HPC-400-H12S MOBO:Tempest i5400PW S5397 (S5397AG2NRF) CPU:XEON E5462 X2 RAM:16GB 8X2 Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη σας ευχαριστώ που ασχολήθηκατε Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από elgreco2000
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, όπως τα λες μου θυμίζει καμμένα VRM στην τροφοδοσία της CPU.
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Το σύστημα τροφοδοσίας του επεξεργαστή που κάνει τα 12 βολτ -> ~1.1 μάλλον έχει πρόβλημα. Μάλλον. Καλυτερα να δοκιμαστεί με καλο τροφοδοτικό.
elgreco2000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Σας ευχαριστώ θα το δοκιμάσω με περισσότερα watt τροφοδοτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα