stklinis Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Θα ήθελα να συνδέσω ενσύρματα (μέσω powerline) ένα παλιό technicolor σε Bridge mode. Το κύριο ρουτερ είναι ένα tplink 8970. Αν υπάρχει κάποιος οδηγός, ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 δεν θες bridge mode εσυ αλλα θες να το κανεις access point.του κλεινεις dhcp του δινεις μια ip στο ιδιο δικτυο με το adsl router αλλα εκτος ευρους του dhcp και εισαι ετοιμος.δεν χρειαζεται να το βαλεις bridge ουτε να κλεισεις nat firewall και τετοια
stklinis Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Ωραία, όταν ξεκινώ το σεταρισμα του 2ου ρουτερ (technicolor), σαν πρώτη επιλογή με ρωτά ρουτερ ή Bridge? Τι του επιλέγω να κάνει; επίσης αν του δώσω Bridge και μετά στο σεταρισμα κλείσω το dhcp, φθάνοντας στο τέλος για να του δώσω ip δεν γίνεται, το σχετικό πεδίο είναι θολό και μη επιλεξιμο.. Ευχαριστώ για την βοήθεια και χρόνια πολλά
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 192.168.1.254 home network interfaces local network configure απο.εκει θα πας να κλεισεις dhcp και να αλλαξεις ip.το.κανονικο σου ρουτερ τι ip εχει?
stklinis Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 192.168.1.1 Αυτές που μου λες είναι οι ρυθμίσεις στο 2ο ρουτερ προφανώς. Όταν ξεκινά το σεταρισμα μου ζητά router ή Bridge. Τι επιλέγω;
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 On 8/4/2018 at 8:04 PM, stklinis said: 192.168.1.1 Αυτές που μου λες είναι οι ρυθμίσεις στο 2ο ρουτερ προφανώς. Όταν ξεκινά το σεταρισμα μου ζητά router ή Bridge. Τι επιλέγω; ωραια αφου το πρωτο ρουτερ ειναι 192.168.1.1 και το technicolor/thomson ειναι 192.168.1.254 δεν χρειαζεται αλλαγη ip αλλα μονο να κλεισεις ton dhcp.δεν θα τρεξεις τον wizard.δεν ειναι υποχρεωτικο να τρεξεις τον wizard.ναι στο δευτερο ρουτερ αυτα,.
stklinis Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τελικά χρησιμοποίησα ένα ZTE, έκανα όλες τις ρυθμίσεις. Κατά λάθος έδωσα λίγο διαφορετικό όνομα στο δίκτυο του access point. Δούλεψε και καλλίτερα έτσι, βλέπω εύκολα και την διαφορά του σήματος ανάλογα με το σημείο που βρίσκομαι. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 απλα αν ειναι διαφορετικο ssid θα πρεπει να αλλαζεις εσυ απο το ενα αλλο στο αλλο χειροκινητα.ενω πριν αν εκλεινες ανοιγες wifi θα σε πεταγε στο αλλο αυτοματα.επισης θα σε πεταγε αυτοματα αν εχανες σχεδον τελειως το πρωτο δικτυο.επισης να εχουν 5καναλια διαφορα καλου κακου στο ασυρματο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα