kouliz83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με το παρακάτω σάιτ: www.adoriginalstrainerssale.co.uk Γιατί έχει γίνει παραγγελία από 20 Ιανουαρίου και ακόμη δεν έχω λάβει το δέμα. Ευχαριστώ!
kormos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, kouliz83 είπε Καλησπέρα, Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με το παρακάτω σάιτ: www.adoriginalstrainerssale.co.uk Γιατί έχει γίνει παραγγελία από 20 Ιανουαρίου και ακόμη δεν έχω λάβει το δέμα. Ευχαριστώ! https://www.scamadviser.com/is-adoriginalstrainerssale.co.uk-a-fake-site.html
moutsa Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Αν έχεις πληρώσει με PayPal μικρό το κακό άνοιξε άμεσα dispute. Αν έχεις πληρώσει με κάρτα την Τρίτη πρωί πρωί να πας στην τράπεζα να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής. Αν έχεις πληρώσει με έμβασμα κλάψε.
kouliz83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια σας!ένας φίλος μου έκανε την παραγγελία από 20 Ιανουαρίου,η πληρωμή σίγουρα δεν έγινε με paypal πάντως..
moutsa Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Αν πλήρωσε με κάρτα να τσεκάρει μήπως του έχουν γίνει τίποτα περίεργες χρεώσεις πλην της αγοράς που έκανε και οπωσδήποτε να περάσει από την τράπεζα να κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής.
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 41 λεπτά πριν, kouliz83 είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια σας!ένας φίλος μου έκανε την παραγγελία από 20 Ιανουαρίου,η πληρωμή σίγουρα δεν έγινε με paypal πάντως.. Αν έκανε με χρήση κάρτας, σήμερα να πάρει να μπλοκάρει την κάρτα του (εκτος αν ειναι προπληρωμένη και δεν εχει υπολοιπο) και Τρίτη πρωι πρωι αμφισβήτηση συναλλαγής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα