kirimis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Ελατε ρε παιδια... μην μου πειτε πως δεν ξερατε γι αυτα που "ερχονται" Αυτα ηταν γνωστα εδω και πολυ καιρο... εεε και ειναι φυσιολογικη εξελιξη ο ερχομος τους. Οι εξελιξεις αυτες, συνεβαλαν στο να παγωσω προσωρινα το εξοπλιστικο προγραμμα των υπολογιστων μου για περιπου 1 χρονο. Παντως δεν νομιζω να γινουν ολα αποτομα και γρηγορα! Εδω ακομα δεν εχουμε καταργησει τα PS/2, serial και Parallel... πλακα κανουμε? Επισης εχω την εντυπωση πως οι νεες PCI-X θα δεχονται και τις παλιες PCI (δεν ειμαι σιγουρος ομως). Οσον αφορα τα κουτια... ερρμμμ ναι, θα ειναι πακετο για οσους εφτιαξαν-επενδυσαν σε ωραια τενεκεδια PS: Ευτυχως που το ενα μου PC ειναι φορητος και δεν μασαει απο εξελιξεις, απλα δουλευει αδιαμαρτυρητα Λιγοτερα εξοδα for me
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 egw padws stis foto blepw ena case pou miazei yperbolika me to diko mou,h monh orath-shmantikh diafora einai oti alaxane th meria pou mpainei h mobo,mono kai mono gia na mh mporeis na xrhshmopihseis atx
pseira Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Ta kainouria boards pantws 8a exoun KAI agp. toulaxiston ta prwta. Opote mi biasteite na petaksete tis kartoules sas.
Angelcrow Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά μην είμαστε τόσο καχύποπτοι!!!! Η φτηνή υπολογιστική ισχύ είναι ένα γεγονός!!!Και μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχουμε ακόμα περισσότερη με περισσότερες δυνατότητες και την κατάλληλη χρονική στιγμη θα είναι φτηνή!!!!Και όλα αυτά για τους απλούς χρήστες γιατί για εμάς που το ψάχνουμε "είμαστε καμμένοι από χέρι και με την τσέπη τρύπια" Όσο για την διάταξη στις μητρικές της Intel ίσως και κατά επέκταση της Amd πιστέυω ότι είναι αναγκαία λόγω ροής...αλλά και λόγω επιδόσεων και κόστους Κάτι διάβασα για την μείωση της έκτασης των διαυλων επικοινωνίας (κοστίζουν!!!! ) μεταξύ επεξεργαστή κτλ στις νέες μητρικές btx ή κάτι τέτοιο αν κάνω λάθος κάποιος ας με διορθώσει!!!
AZZURRO Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Diabasa to arthro toy RAM gia to thema BTX den eimoyna enieromenos. To thema einai to eksis Egw exw dei pola PC tis siemens kai ta perisotera me epeksergasti P3 eixan omiotita stin logiki toy anemistira toy epeksergasti me to BTX diladi ta koytia ayta eixan ena trofodotiko poy eixai ena poly megalo anemistiraki kai meso aeragogon pigene o aeras kai stin pcixtra toy epeksergasti!! ti to kenoyrio ferni i intel to oti o anemistiras pcixi kai apo kato tin mobo !!! einai ayto arketo gia na ginoyn olla mpaxalo ? Na erthi to BTX alla me mia symbatotita me to ATX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.