kostakhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Καλησπερα σας , 1> Εχω το zte h367n modem-router (απο hol) se vdsl 50, επισης στην απο θηκη βρηκα το linksys wrt160n v2 (router). Εχει νοημα να το χρησιμοποιησω ως ρουτερ η να το αφησω στην αποθηκη? 2> Το zte h367n δεν εχω καποιο προβλημα και η ταχυτητα του αγγιζει τα 48mbps ειναι καλο ρουτερ η να το αλλαξω Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 δεν βρισκω λογο να βαλεις το linksys εκτος αν το θες ειτε για το wireless του ειτε αμα κανει κατι που δεν κανει το zte On 06/04/2018 at 5:41 PM, kostakhs said: Καλησπερα σας , 1> Εχω το zte h367n modem-router (απο hol) se vdsl 50, επισης στην απο θηκη βρηκα το linksys wrt160n v2 (router). Εχει νοημα να το χρησιμοποιησω ως ρουτερ η να το αφησω στην αποθηκη? 2> Το zte h367n δεν εχω καποιο προβλημα και η ταχυτητα του αγγιζει τα 48mbps ειναι καλο ρουτερ η να το αλλαξω Ευχαριστω
kostakhs Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) οκ ευχαριστω Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από kostakhs
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 18 hours ago, kostakhs said: οκ ευχαριστω αν το βαλεις σαν ρουτερ για να μην εχεις 2 nat θα πρεπει να κανεις bridge to zte αν το θες για ap τοτε ολα πιο ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα