Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Win10 x64 σε λαπτοπ, 2 χρονια τωρα απο οταν πρωοπηρα το εργαλειο ολα κομπλε. Προηγουμενη βδομαδα μποοταρω και βλεπω κενο το desktop, και σκαει το παρακατω μυνημα5ac7838d072b7_2018-04-05092737.thumb.jpg.9e62358ca330d90715c26368275a0952.jpg

Παθαινω μια ψιλοπλακα λεω παει τα χασα ολα τωρα, αντε να φορτωσω κανα παλιο backup να δω τι αρχεια δεν θα υπαρχουν. Κανω ομως ενα ρεσταρτ και ευτυχως μετα επανηλθαν ολα. Απλα μπουρδουκλαθηκαν τα εικονιδια στο start menu, Και αρχισε να μου ξαναζηταει uac permission, και το ξαναρυθμισα στο None. Δεν ειδα αλλες αλλαγες η απωλειες.

Σημερα παλι, ανοιγω πισω και στο logon screen Μου σκαει μυνημα, user profile service failed. Δεν εχω screencap, αλλα με το που πατησα sign in Μπηκε παλι κανονικα.

Επειδη ομως εχω αρχισει να τρεμω για απωλειες για πειτε καμμια αποψη.

Οσο το γκοοκλαρα, οσοι το παθανε λενε πως επισης με ενα ρεσταρτ λυνεται, αλλα αυτο δε μου λεει κατι γιατι οταν την παθω θα ναι αργα

Δεν κανω updates, τα εχω απανεργοποιημενα οποτε δε θα ναι σιγουρο καποιο update Που εγραφαν καποιοι στις εμπειριες. Επισης ιο δεν εχω φαει, τρεχω malwarebyte antimalware και ειμαι καθαρος

Δημοσ.

Windows 10 δύο χρονών με κομμένα updates... Χμμμ! Και επαναπαύεσαι μόνο στο mbam;;; Μεγάλε ακροβατείς άσχημα.

Και με ποια έκδοση των 10 έχεις μείνει; Για να λες δύο χρόνια ή την 1607 που σταματάει η υποστήριξη της μετά την Ανάσταση ή έχεις καμία 1501/1511 που ήταν από μόνες τους προβληματικές και σταμάτησε η υποστήριξή τους πέρυσι;;;

Επίσης, τι δουλειά έχει ο φάκελος desktop μέσα στον system32 των windows;

• Like 1
Δημοσ.

Για πες κανα αλλο diagnostic να τρεξω να το σκαλισω περισσοτερο λιγο το θεμα

Γενικοτερα ομως δεν εγκαθιστω τιποτα, ειναι ολα portable και κανω χρηση γραφειου, δεν βλεπω το λογο να εχει μπει κατι που δε θα πρεπε αλλα και παλι ποτε δε ξερεις

Απο AIDA

OS Version    10.0.10240.16384 (Win10 TH1)

10 ώρες πριν, micos000 είπε

Επίσης, τι δουλειά έχει ο φάκελος desktop μέσα στον system32 των windows;

Δεν τη πολυπαλευω να σου δωσω τετοιες απαντησεις αλλα ισως εσυ καταλαβεις αν διαβασεις εδω

https://superuser.com/questions/598601/what-is-system32-config-systemprofile

Οτι το IIS διαβαζει τα user profiles Μεσα απο το subfolder του system32. Και σε συνδυασμο με το Login prompt Οτι εσκασε fail το service (μαλλον αυτο) κατι εκει παιζει μαλλον

Επισης να πω οτι αυτο νομιζω το εκανε και τις 2 φορες που ειχα λαπτοπ στη τσαντα και ετρεχα με μηχανη 140+ ισως να φαγε κουνημα το συστημα (δισκος m2.ssd Ομως οχι μηχανικος)

Δημοσ.

Φιλε γνώμη μου ειναι να κάνεις activate τον administrator που ειναι pre-installed στο συστημα και by default ειναι disabled. Στη συνεχεια σβήσε τελείως το account σου (θα διαγραφτουν ολα τα αρχεια που σχετιζονται με το συγκεκριμενο account - παρτα backup) και στη συνέχεια φτιάξε ένα νεο χρήστη, πέρνα πάλι τα αρχεία σου και απενεργοποιησε τον administrator.

Με αυτο θα καταλαβεις αν εχει στραβωσει κατι στο user profile η στο system γενικοτερα.

Αν με αυτο φτιαξει σημαινει οτι κατι ειχε στραβωσει στο user account και τωρα εισαι κομπλε...

αλλιως κανε τα updates.... αν και παλι δεν φτιαξει νομίζω πας για format

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, therock είπε

OS Version 10.0.10240.16384 (Win10 TH1)

Ρε φίλε, την 1507 έχεις που είναι και η πρώτη που κυκλοφόρησε, σταμάτησε να υποστηρίζεται τον Μάιο του '17 και πιστεύω ήταν η ποιο buggy έκδοση των 10 μέχρι τώρα με πολλά προβλήματα και χαζά σφάλματα. Πήγαινε στην τελευταία έκδοση 1709 ή περίμενε λίγες μέρες να βγει η 1803 και κάνε ένα καθαρό φορμάτ (κατά προτίμηση) ή έστω ενημέρωσε το σύστημα σου. Ότι και να πούμε, αν δεν φύγεις από την 1507 θα είναι λόγια του αέρα.

Μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση των 10 από εδώ με το εργαλείο που δίνει η ms και να κάνεις αναβάθμιση ή καθαρό φορμάτ από στικάκι (το δημιουργεί το εργαλείο).
Αν σκέφτεσαι την ενεργοποίηση, μην αγχώνεσαι. Αν είναι ήδη ενεργοποιημένα τα 10άρια δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα και δε θα βάλεις κανένα serial στην αρχή που θα στο ζητήσει. Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα με το που θα συνδεθούν στο internet.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Σε 2 περιπτωσεις που το ειδα σε αλλους και στις 2 μετα απο λιγο καιρο εσκασε ο σκληρος. Δεν λεω οτι ειναι αυτο 100% αλλα καλο ειναι να εχεις backup σε εξωτερικο δισκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...