Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Προσπαθησα να ρουταρω σημερα την συσκευη κατεβασα ολα τα αρχεια που ηθελε , ανοιξα το powershell στο φακελο και με το που εδωσα την εντολη fastboot oem unlock και μου βγαζει το εξης σφαλμα
ziaba Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Έχεις τίκαρει oem unlock απ τις επιλογές για προγράμματιστες? Έχεις κατεβάσει adb, drivers κτλ
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, ziaba είπε Έχεις τίκαρει oem unlock απ τις επιλογές για προγράμματιστες? Έχεις κατεβάσει adb, drivers κτλ ναι το εχω τικαρει νομιζω τα εχω κατεβασει ολα
ziaba Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Drivers? Στο power sell πως μπαίνεις από φάκελο adb με shift... Τίκαρε και τον εντοπισμό σφαλμάτων και με ανοιχτή συσκευή συνδεδεμένη σε mtp με οκ για επικοινωνία με το pc σου δώσε adb devices τι κάνει ? Και τον adb φάκελο βάλ τον στο C:\ κατευθείαν
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ziaba είπε Drivers? Στο power sell πως μπαίνεις από φάκελο adb με shift... Τίκαρε και τον εντοπισμό σφαλμάτων και με ανοιχτή συσκευή συνδεδεμένη σε mtp με οκ για επικοινωνία με το pc σου δώσε adb devices τι κάνει ? Και τον adb φάκελο βάλ τον στο C:\ κατευθείαν για drivers δεν ξερω δωσε ενα λινκ αν δεν σου ειναι κοπος, adb φακελο δεν βλεπω να υπαρχει
ziaba Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 https://drive.google.com/file/d/1sV2dqzt-c_MMJvQ3r-2bLubIVpZrGZpl/view 1
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, ziaba είπε https://drive.google.com/file/d/1sV2dqzt-c_MMJvQ3r-2bLubIVpZrGZpl/view που ξεζιπαρω τα αρχεια ?
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, ziaba είπε Κατευθείαν στον σκληρό εκεί που έχεις τα windows εκανα την διαδηκασια τωρα εκανε reboot μονο του αλλα αργεί να ανησυχώ ?
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 εκλεισα και ανοιξα την συσκευη και μπουταρε κανονικα προσπαθησα να ξεζιπαρω το αρχεια μεσω magisk και μου εβγαλε αυτο το μυνημα
ziaba Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια αρχεία πηγές να ξεζιπάρεις μέσω magisk.... Καλό είναι όταν δεν ξέρουμε να μην κάνουμε τέτοιες κινήσεις μην brickαρουμε την συσκευή Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από ziaba
ziaba Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ακολουθούμε τουλάχιστον κάποιον οδηγό Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από ziaba
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Οδηγό είχα ακολουθήσει ρε εσύ, τελικά όλα οκ ρουταρα την συσκευή αλλά το adaway δεν μου τρέχει γιατί άραγε ?
vrwmiaris Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Γιατί δεν είσαι ρουτ .βλέπω vpn δουλεύεις, μπαίνεις πουθενά σε πιπερατες διευθύνσεις ανώνυμε;
asdfaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Στις 4/6/2018 στις 5:07 ΜΜ, Anorymous είπε Προσπαθησα να ρουταρω σημερα την συσκευη κατεβασα ολα τα αρχεια που ηθελε , ανοιξα το powershell στο φακελο και με το που εδωσα την εντολη fastboot oem unlock και μου βγαζει το εξης σφαλμα Το patched_boot.img πρεπει να το βαλης μεσα στον φακελο του fastboot. Πιο tutorial εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα