teotsiposg4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Εχω αγοράσει την συγκεκριμένη ψύκτρα αλλά οριακά δεν χωράει στον κουτί μου και λέω να αλλάξω κουτί με την ευκαιρία απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν χωράει στο masterbox lite 3.1 της coolermaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωράει. Ποιο είναι το κουτί σου; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teotsiposg4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Ωραία ευχαριστώ πολύ. Ένα cougar spike.Αλλα θέλω ούτως ή άλλως να το αλλάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Τι θα βάλεις μέσα; matx κουτί ψάχνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teotsiposg4 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Ναι miniATX κουτί έχω τώρα και λέω να πάρω πάλι mini. Το Masterbox lite 3.1 λέει ότι υποστηρίζει ψύκτρες μέχρι 158 mm. Η ψύκτρα που αγόρασα είναι 158mm οπότε πιστεύω πως θα χωράει. Γτ νμζ τα μεγέθη είναι λίγο στάνταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Λέει 158 αλλά έχει και περιθώριο. Micro tower είναι και αυτό και το άλλο που έχεις εφόσον χωράνε matx μητρικές. Θα χρειαστείς και έξτρα ανεμιστήρες με το lite 3.1 Με αυτά όχι όποτε έχε τα σαν εναλλακτική https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=13917584%2C13590122 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα