_Theo_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Γεια σας, χρόνια πολλά και καλή ανάσταση. Έχω ένα παλιό υπολογιστή και δεν ξέρω ποια Windows θα ήταν καλύτερο να του εγκαταστήσω. Το PC επιγραμματικά αποτελείται από: έναν Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHz, 4 GB RAM DDR2 800 MHz, μια Radeon HD4850 512 MB και ένα σκληρό δίσκο WD Caviar Green 640 GB. Μέχρι πρότινος του είχα εγκατεστημένα τα Windows 10 αλλά μετά το τελευταίο Update (1709) τα κολλήματα ήταν αρκετά ενοχλητικά. Να κάνω format και καθαρή εγκατάσταση ξανά τα Windows 10 Pro 64bit ή μήπως θα ήταν καλύτερο να του βάλω τα Windows 7 Ultimate 64bit ;; Πως νομίζετε ότι θα λειτουργεί καλύτερα;;
dpolal Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τα 10ρια HOME. Αν αποφασίσεις πάντως να πας σε 7ρια, που δεν είναι ελαφρύτερα από τα 10, τότε καλύτερα με HOME παρά Ultim. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από dpolal 1
Alex-V Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρώτον, δεν είναι και τόοοοοσο παλιός. Δεύτερον, θα σου πρότεινα 7, αλλά σε 2 χρόνια σταματάει η υποστήριξη και θα ξαναπάς για format. Τρίτον, ψάξε στα....."γνωστά" μέρη για τα 10 LTSB έκδοση. Είναι η πιο ελαφριά έκδοση από την οικογένεια, χωρίς την σαβούρα, πολύ πιο σταθερή και χωρίς προβληματικά updates Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Alex-V 1
kpav Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Alex-V είπε Πρώτον, δεν είναι και τόοοοοσο παλιός. Δεύτερον, θα σου πρότεινα 7, αλλά σε 2 χρόνια σταματάει η υποστήριξη και θα ξαναπάς για format. Τρίτον, ψάξε στα....."γνωστά" μέρη για τα 10 LTSB έκδοση. Είναι η πιο ελαφριά έκδοση από την οικογένεια, χωρίς την σαβούρα, πολύ πιο σταθερή και χωρίς προβληματικά updates Σωστός
Acrobatis7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Θα προτεινα φιλε μου να πας σε 10αρια, αλλα την 32bit εκδοση. Ειναι πιο ελαφρια απο ολα οσα εχω δουλεψει πανω πολλα χρονια τωρα. Εαν ενδιαφερεσαι για απλη οικιακη χρηση και λιγο gaming τοτε 10αρια. 7αρια βαλε μονο εαν εισαι σε προγραμματιστικο επιπεδο και θελεις developing επιλογες. 1
Alex-V Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Θα προτεινα φιλε μου να πας σε 10αρια, αλλα την 32bit εκδοση. Ειναι πιο ελαφρια απο ολα οσα εχω δουλεψει πανω πολλα χρονια τωρα. Εαν ενδιαφερεσαι για απλη οικιακη χρηση και λιγο gaming τοτε 10αρια. 7αρια βαλε μονο εαν εισαι σε προγραμματιστικο επιπεδο και θελεις developing επιλογες. Έχει 4gb ram και του προτείνεις 32άρα έκδοση?
dpolal Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Θα προτεινα φιλε μου να πας σε 10αρια, αλλα την 32bit εκδοση. Ειναι πιο ελαφρια απο ολα οσα εχω δουλεψει πανω πολλα χρονια τωρα. Εαν ενδιαφερεσαι για απλη οικιακη χρηση και λιγο gaming τοτε 10αρια. 7αρια βαλε μονο εαν εισαι σε προγραμματιστικο επιπεδο και θελεις developing επιλογες. 32μπιτα παράθυρα δεν έχει νόημα πλέον να προτείνουμε παρά μόνο σε περιπτώσεις που το 10ετίας και βάλε μηχάνημα διαθέτει MAXIMUM 3Gb RAM,μ κάνα 160ρη δίσκο και ο κάτοχος του είναι τέτοιας ηλικίας που αν του μιλήσεις για πολλαπλά tabs στον φίφη σε κοιτάει με το βλέμμα του ροφού. Άσχετο, αλλά τί παραπάνω developing επιλογές διαθέτουν τα 7 που δεν τις βρίσκεις στα 10 ;;;
_Theo_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα του κάνω clean install τα Windows 10 64bit και ελπίζω να σταματήσει να κολλάει τόσο πολύ.
Acrobatis7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @dpolal @Alex-V Επειδη μπορει με minimun specs να σηκωσει 64bit windows, δεν σημαινει οτι θα πηγαινει και σφαιρα... Ουτος η αλλως ... minimun specs ειναι. Οταν πατε να παιξετε ενα game σε minimun specs, μην περιμενετε και πολλα... Απλα λεω για καλυτερη αποδοση. DDR2 φοραει ρε παιδια.. Λυπηθειτε τον! Βαλε 32 bit να ηρεμήσεις bro Ακομα και το rescue disk που εχω, 32 bit ειναι, και εχω alienware... -- Δεν εχω προγραμματιστικες γνωσεις... Αλλα ολοι οσοι δουλευουν πανω στο θεμα, παντα λενε το ιδιο... Windows 7 και ξερο ψωμι... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Acrobatis7
Alex-V Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε @dpolal @Alex-V Επειδη μπορει με minimun specs να σηκωσει 64bit windows, δεν σημαινει οτι θα πηγαινει και σφαιρα... Ουτος η αλλως ... minimun specs ειναι. Οταν πατε να παιξετε ενα game σε minimun specs, μην περιμενετε και πολλα... Απλα λεω για καλυτερη αποδοση. DDR2 φοραει ρε παιδια.. Λυπηθειτε τον! Βαλε 32 bit να ηρεμήσεις bro Ακομα και το rescue disk που εχω, 32 bit ειναι, και εχω alienware... -- Δεν εχω προγραμματιστικες γνωσεις... Αλλα ολοι οσοι δουλευουν πανω στο θεμα, παντα λενε το ιδιο... Windows 7 και ξερο ψωμι... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Alex-V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα