Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας  γνωριζετε  ποτε  θα  βγουν  οι νεες  καρτες  γραφικων απο την nvdia?γιατι σκεφτομε  τα χριστουγεννα  να κανω  μια νεα αναβμιση.

γιατι  εχω  μια asus  gtx  780 αυτην την στιγμη και  οπως  βλεπω  σε καπια παιχνιδια  οχι σε ολα  απλα χανει  τις επιδοσεις της...και  γι αυτο σκεφτομε να μεταβω σε   μια καρτα  γραφικων.. ./.

οποτε τι μου προτεινετε  να κανω>?

και περα απο αυτο την εχω  απο το 2014  την  καρτα  γραφικων  μου../.

βασικα  αξιζει να  αγορασω μια  1070  η  καμια  1080??  η  καλυτερα να περιμενω να  βγουν  οι νεες  καρτες>?

περα απο αυτο θελω να  ρωτησω  πριν ποσο καιρο  βγηκανε  οι 1070 και  1080? εχουν  κανενα χρονο?? η παραπανω>?

Επεξ/σία από captain gold
Δημοσ.

Μαζέψτε τον μωρε τον έχω τρεις λογαριασμούς και όλη μέρα τρολαρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ρωτησα 

αξιζει να  αγορασω μια  1070  η  καμια  1080??  η  καλυτερα να περιμενω να  βγουν  οι νεες  καρτες>?

περα απο αυτο θελω να  ρωτησω  πριν ποσο καιρο  βγηκανε  οι 1070 και  1080? εχουν  κανενα χρονο?? η παραπανω>?

εγω απλα  ρωτησα αυτα τα πραγματα..

Δημοσ.

Ρώτησες δεκαπέντε φορές από τρεις λογαριασμους

Κοφτo εδώ να μην ποστάρω και pms

Άντε καλή Ανασταση

Δημοσ.

Μια αναφορα προς τους διαχειριστες αρκει αν οντως εχει πολλαπλους λογαριασμους.

50 λεπτά πριν, captain gold είπε

περα απο αυτο θελω να  ρωτησω  πριν ποσο καιρο  βγηκανε  οι 1070 και  1080? εχουν  κανενα χρονο?? η παραπανω>?

Γιαυτο υπαρχει το google :)

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, captain gold είπε

αξιζει ομως να κανει καποιος  αγορα αυτον τον καιρο σε μια  καρτα γραφικων?

Μέχρι 1060 αξίζει. 1070 όχι γιατί είναι αρκετά ακριβές 1070ti είδα έπεσαν κάποιες οπότε και εκεί αξίζει. 1080 1080ti όχι γιατί παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, captain gold είπε

αξιζει ομως να κανει καποιος  αγορα αυτον τον καιρο σε μια  καρτα γραφικων?

Σκέψου ότι τον ιούνιο έπαιζε αυτή  στο γερμανικό amazon στα 195 ευρώ και έχεις την απάντηση ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστευετε οτι οταν  βγουν  οι νεες  καρτες γραφικων απο την  nvdia οτι θα εινε καλυτερες  απο  την τωρινη γεννια  1070 και 1080??σε  αποδοση ? vram και δυναμη?  για τα νεα παιχνιδια? η θα εινε περιπου το ιδιο στις αποδοσεις?

πιστευετε οτι η τωρινη  γεννια  1070 και 1080  θα κρατησει για αλλα 2 χροννια σε  θεμα αποδοσης στα νεα παιχνιδια?η  πιστευετε οτι θα αρχισει να χανει αποδοσεις με τον περασμα του χροννου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

radiohead  απλα ρωταω επειδη δεν  γνωριζω .. και δεν εχω και τον χρονο να ασχολουμε με τις τεχνολογιες. 

και ο χρονος  μου εινε παρα  πολυ περιοριοσμενος  γενικως με την ζωη μου..

εχω  την  780 αυτην την στιγμη..και σκεφτομε να την αλλαξω  

γι αυτο και ρωτησα καπια πραγματα..και δεν παιζω παιχνιδια καθε μερα..

απλα βλεπω οτι  η καρτα  μου αρχιζει και δεν παιζει  καπια νεα παιχνιδια..  πχ farcry 5 και καπια αλλα/

απλα  κανω υπομονη  μεχρι να βγει η νεα  γεννια  για να παρω μια  καρτα  γραφικων. 

να ειμε σε  φυσιολογικα πλαισια .  γιατι παρα  πολλα παιχνιδια  ζητανε απο 1060 και  1070. σε απαιτησεις./

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, captain gold είπε

radiohead  απλα ρωταω επειδη δεν  γνωριζω .. και δεν εχω και τον χρονο να ασχολουμε με τις τεχνολογιες. 

και ο χρονος  μου εινε παρα  πολυ περιοριοσμενος  γενικως με την ζωη μου..

Αυτα ειναι δικαιολογιες της κακιας ωρας που αναφερεις και δεν πειθουν κανενα οπως και οποιος γραφει παρομοια.Δεν εχεις χρονο να ασχολεισαι με τις τεχνολογιες και ο χρονος σου ειναι πολυ περιορισμενος γιαυτο και τα μονα πραγματα που ρωτας αφορουν για παιχνιδια?

Η απαντηση απλα ειναι οτι οσοι τα γραφετε αυτα βαριεστε να κανετε ενα καταραμενο google search και τα περιμενετε ολα ετοιμα στο πιατο.

Οσο λοιπον εσυ καθεσαι στο θεμα αυτο και περιμενεις απαντηση αν ανοιγες το google και εγραφες gtx 1070 benchmarks θα ειχες ηδη δει πως αποδιδει η καθε καρτα.

Το ιδιο και για το αλλο που ρωτας για το ποτε βγηκαν οι καρτες. Google και γραφεις gtx 1070 ημερομηνια κυκλοφοριας.Δεν ειναι δα πυρηνικη φυσικη....

Τελος οπως ανεφερε ο συμφορουμιτης παραπανω απαντηση πηρες στο προηγουμενο θεμα για τις νεες καρτες,για ποιο λογο ξαναρωτας παλι για τα ιδια πραγματα?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστευετε οτι οταν  βγουν  οι νεες  καρτες γραφικων απο την  nvdia οτι θα εινε καλυτερες  απο  την τωρινη γεννια  1070 και 1080??σε  αποδοση ? vram και δυναμη?  για τα νεα παιχνιδια? η θα εινε περιπου το ιδιο στις αποδοσεις?

αυτο εννοω/

θελω να πω ενας  που εχει μια  780 η μια  970  θα δει μεγαλες διαφορες στα παιχνιδια αν μεταβει  πχ στην  νεα  γεννια οταν  βγει?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, captain gold είπε

πιστευετε οτι οταν  βγουν  οι νεες  καρτες γραφικων απο την  nvdia οτι θα εινε καλυτερες  απο  την τωρινη γεννια  1070 και 1080??σε  αποδοση ?

Οχι θα ειναι χειροτερες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...